Setmana 1: inici

La meva primera setmana com regidor i portaveu de Decidim Igualada a l’Ajuntament ha estat una setmana d’esperar la convocatòria del ple extraordinari de cartipàs, malgrat que llegint actes sembla que sempre s’ha convocat per a la primera setmana de juliol.

Tot i així, la meva activitat no s’atura. He tramitat la creació del grup municipal de Decidim i he traslladat a l’assemblea tota la informació que he rebut, que en breu publicaré amb un sistema automàtic. Escriuré al meu ordinador i tothom ho podrà llegir al cap d’uns minuts a la nostra web.

També he fet feina tècnica a Decidim, muntant la nova eina de debat que emprarem. La podeu trobar a la nostra web.

I he cercat actes (cartipàs 2007 i 2011) i documents, llegint i aprenent el funcionament de l’Ajuntament. De fet, acabo de presentar la primera instància de Decidim Igualada.

Des de Decidim Igualada defensem la diversitat i volem que l’Ajuntament d’Igualada es sumi a altres consistoris que pengen la bandera de l’Arc de Sant Martí aquest pròxim diumenge 28, dia de l’alliberament de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals i queers. Esperem que l’alcalde tingui aquest gest amb la comunitat de la ciutat.

Continuem endavant per una nova ciutat, inclusiva i decidida entre totes les persones!

I per últim, a la Confederación Pirata han fet una xerrada-entrevista amb els càrrecs electes de Catalunya i Comunitat Valenciana. Us deixo el vídeo:

Continuaré informant. Endavant Igualada!