✅ Incheckert digitale bezoekersregistratie door middel van een iPad. ✅

Incheckert

✅ Digitale bezoekersregistratie door middel van een iPad ✅

Je parkeert je auto in een van de parkeervakken vlakbij de ingang. Het is 13:45 en om 14:00 uur heb je een afspraak met mevrouw Roosdorp. Je loopt het hippe kantoorpand in en een mevrouw achter de balie verwelkomt je vriendelijk. Ze vraagt of je een kopje koffie lust en natuurlijk heb je daar wel trek in. Voordat ze koffie haalt voor je, vraagt ze of je je even wilt inschrijven via het formulier wat voor je ligt. Je pakt de pen en vult de benodigde gegevens in. De mevrouw van de balie komt terug met een kopje koffie en vertelt je dat mevrouw Roosdorp op dit moment nog even in vergadering zit maar zo bij je komt. De tijd verstrijkt en in middels is het 14:10 en is er nog geen teken van mevrouw Roosdorp te bekennen…

Waarschijnlijk zijn we allemaal wel is in deze situatie terechtgekomen. Leuk is het niet, realiteit helaas wel. Daarom is Incheckert in het leven geroepen. Incheckert is een iPad applicatie waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden voor de medewerker waarvoor ze komen. De medewerker ontvangt hierdoor een sms of e-mail op zijn telefoon waardoor hij weet dat het bezoek is aangekomen. Naast dat een iPad een stuk beter bij deze tijd past dan een formulier met pen en papier, helpt Incheckert met informeren van de juiste medewerker.

Als u ISO9001, ISO22000 of HACCP gecertificeerd bent is Incheckert aantrekkelijk voor u, omdat u door middel van een makkelijk dashboard inzicht krijg in welke klanten wanneer over de vloer zijn gekomen. Hiermee kunt u aantonen aan ISO auditors dat u uw bezoek registreert en hierin overzicht in heeft.

Bent u geïnteresseerd in Incheckert kijk dan gauw op https://incheckert.nl voor meer informatie en probeer de applicatie twee weken gratis en vrijblijvend uit!