The feelies — Gone, gone, gone
 In between — Febrer (2017)

El proper 24 de Febrer “The Feelies” trauran el seu quart disc “In Between”. El grup de Nova Jersey són una banda “post-punk” caracteritzats per tenir una instrumentalitat molt rica. 
 Des de el seu primer àlbum, “Crazy Rythms”, no costa evadir-se amb els seus arpegis i “riffs” de guitarres elèctriques que casen a la perfecció amb la veu d’en Glenn Mercer.

“The Feelies” són la essència del “post punk”, un “rock” més experimental i menys intens que el “punk” pur. 
 Si “The Velvet Undeground” va sembrar las llavors del moviment amb el seu deliciós “Avant Punk”, Mercer i els seus van recollir els fruits i els van donar un toc inimitable.

“In Between” és el seu segon disc des de que la banda es va re-agrupar al 2011 per publicar “Here before”, un disc que comença amb un indie rock tou propi de “Yo la tengo” però poc a poc torna a la seva aura característica.

El single Gone, Gone, Gone continua amb la mateixa dinàmica. Comença amb un so experimental de radiofreqüència i construeix una intensitat de manera subtil. Mercer només necessita recitar menys d’un minut i mig de lletra quasi rondinaire i indiferent. “Gone” no parlar de marxar físicament, sinó de buit. La resta s’omple de forma virtuosa amb un conglomerat de sons discordants que triga quasi 45 segons a deixar-nos ganes d’escoltar l’àlbum sencer.

En-joy! (division)

https://www.youtube.com/watch?v=0prgP6watdo