Επιμήκυνση πέους — Αύξηση πέους με φυσικό τρόπο

HealthTimes
Apr 2 · 6 min read

Επιμήκυνση πέους — Αύξηση πέους με φυσικό τρόπο

Το μέγεθος του πέους αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για αρκετούς νέους άνδρες. Είτε λόγω φυσικών αιτιών είτε λόγω γενετικών προβλημάτων, αρκετοί άνδρες έχουν πρόβλημα με το μέγεθος του πέους τους.

Εδώ θα αναλύσουμε όλους τους πιθανούς και ελεγμένους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας για να αυξήσει το πέους του και να μην έχει μειωμένη ψυχολογία, ειδικά στα σεξουαλικά θέματα.

Γενικότερα η επιμήκυνση πέους είναι μια κατηγορία των εγχειρήσεων που έχει απασχολήσει ιδιαίτερο κόσμο της Ιατρικής και αρκετοί επιστήμονες αλλά και εταιρείες έχουν αναζητήσει την κατάλληλη λύση για την αύξηση του πέους.

Επιμήκυνση πέους στο σπίτι

Η αύξηση του πέους στο σπίτι μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους — ειδικά αν διαβάσετε άρθρα στο διαδίκτυο θα σας προτείνουν χιλιάδες μεθόδους — είτε επιμήκυνση πέους με κρεμμύδι, με φυσικούς τρόπους και ό,τι άλλο σκεφθεί ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι η επιμήκυνση πέους στο σπίτι μπορεί να γίνει με μερικές μεθόδους και με συγκεκριμένα φάρμακα και αλοιφές.

Φάρμακα μπορούν να προτείνουν μόνο οι γιατροί, οπότε ό,τι διαβάσετε στο διαδίκτυο για φάρμακα, δεν πρέπει να το κάνετε εκτός αν σας το προτείνει η συνταγή του γιατρού σας!

Η επιμήκυνση πέους στο σπίτι που προτείνουμε είναι με την αλοιφή Titan Gel που πραγματοποιεί αύξηση του πέους κατά 3–6 εκατοστά, μέσα σε 3 εβδομάδες!

Τα 3–6 εκατοστά είναι ένα νούμερο αρκετά μεγάλο, που θα σας κάνει να απομακρύνετε το όποιο κόμπλεξ μπορεί να έχετε λόγω του μεγέθους του πέους σας.

Η αύξηση πέους μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο απλά χρησιμοποιώντας την κρέμα σε καθημερινή χρήση — 1 φορά την ημέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Με την αλοιφή Titan Gel επιτυγχάνεται μια μεγάλη αύξηση του πέους, μέσα σε διάστημα περίπου 6 εβδομάδων. Η αύξηση είναι μόνιμη και δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεται τη θεραπεία επ’αορίστου.

Αν δείτε ότι η επιμήκυνση του πέους είναι μικρότερη απ’ότι θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε για ακόμα έναν κύκλο τη θεραπεία με το Titan Gel.

Επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα ανακαλύψετε αρκετά άρθρα που αναφέρονται στην επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο.

Θα σας συμβουλεύαμε, τελείως φιλικά, να μην μπείτε καν στο κόπο να διαβάσετε αυτές τις τεχνικές καθώς αφενός είναι επικίνδυνες για την υγεία σας και αφετέρου δεν έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην αύξηση του πέους.

Προτιμήστε προϊόντα που έχουν πιστοποίηση και έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την χρήση που προορίζονται.

Το νο1 προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είναι το Titan Gel που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και άδειες.

[ Δείτε το Titan Gel στην επίσημη ιστοσελίδα του εργοστασίου & κερδίστε 50% έκπτωση! ]

Επιμήκυνση πέους με ελαιόλαδο

Αρκετά sites που ασχολούνται με την ανδρολογία, προτείνουν να εφαρμόσετε ελαιόλαδο στο πέος με σκοπό την αύξησή του(!).

Πραγματικά υπάρχουν έξυπνοι άνδρες που πιστεύουν ότι θα πετύχουν αύξηση του πέους με ελαιόλαδο;

Σας προτείνουμε να ΜΗΝ το δοκιμάσετε, καθώς θα καταλήξετε αμέσως στο μπάνιο για να το αφαιρέσετε.

Το ελαιόλαδο σε καμία περίπτωση δε μπορεί να επιμηκύνει το πέος σας — ΜΗΝ κάνετε ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο!

Η επιμήκυνση πέους με ελαιόλαδο είναι ένας πολύ παλιός μύθος που τον λέγανε συχνά σε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ώστε να ανέβει η διάθεσή τους.

Αύξηση πέους με τροφές

Κυκλοφορεί ένας μύθος πως το πέος μπορεί να αυξηθεί καταναλώνοντας κάποιες ορισμένες τροφές.

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση — αυτό που μπορεί να συμβεί (στιγμιαίος) είναι η μεγαλύτερη και πιο “δυνατή” στύση.

Αυτό μπορεί να συμβεί με τροφές όπως βατόμουρα, στρείδια(ωμά), σκόρδο, μπανάνας και φιστίκια.

Οι παραπάνω τροφές ΔΕΝ θα μεγαλώσουν το πέος σας, όμως θα το κάνουν “σκληρό” και θα αντέξει περισσότερο σε μια στύση.

Οι τροφές για αύξηση πέους προσφέρουν μια προσωρινή λύση που κάποιες φορές μπορεί να συμβεί και κάποιες όχι — ανάλογα πως αντιδράει ο οργανισμός κάθε φορά.

Από την άλλη, αν προσέχετε τη διατροφή σας και μειώσετε το λίπος στη περιοχή της κοιλιάς, θα δείτε ότι το πέος σας θα φαίνεται μεγαλύτερο (και στην ουσία θα είναι) καθώς το αρκετό λίπος στη βουβωνική περιοχή κάνει το πέος να φαίνεται μικρό.

Η αυστηρή διατροφή σε συνδυασμό με το Titan Gel μπορεί να κάνει θαύματα στην επιμήκυνση του πέους σας!

Αύξηση πέους με βιταμίνες

Οι βιταμίνες μπορούν να κάνουν πολλά καλά στον οργανισμό μας, όμως σίγουρα ΔΕΝ μπορούν να επιτύχουν αύξηση και επιμήκυνση του πέους.

Αν κάποια βιταμίνη αυτοδιαφημίζεται πως ενισχύει το μέγεθος του πέους, τότε είναι σίγουρο πως είτε απλά παραπλανεί τον κόσμο και δεν κάνει τίποτα είτε — χειρότερα — έχει μέσα αρκετές διεγερτικές ουσίες με αποτέλεσμα την μόνιμη στύση.

Επιμήκυνση πέους με κρέμα — Αύξηση πέους με αλοιφή

Η αύξηση πέους με κρέμα είναι η καλύτερη και πιο αποδεδειγμένη λύση για την επιμήκυνση πέους. Μια καλή και αλοιφή θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και θα αυξήσει το μέγεθος του πέους κατά 3 έως 6 εκατοστά, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σίγουρα μια χειρουργική επέμβαση θα έχει πιο καλό και μεγάλο αποτέλεσμα, όμως χρειάζεστε παραπάνω από 6 εκατοστά στο πέος σας;

Θέλετε να κάνετε μια εγχείρηση — με όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχει — για να κερδίσετε 2–3 περισσότερα εκατοστά σε σχέση με την αλοιφή Titan Gel που μπορεί να σας προσφέρει έως 6 περισσότερα εκατοστά στο πέος σας;

Δεν πιστεύουμε πως αξίζει η χειρουργική επέμβαση στο πέος, όταν υπάρχουν δοκιμασμένα και εγγυημένα προϊόντα όπως η αλοιφή Titan Gel!

Χάπια επιμήκυνσης πέους στα φαρμακεία

Στα φαρμακεία θα βρείτε συνήθως κάποια αμφιβόλου ποιότητας χάπια επιμήκυνσης πέους.

Συνήθως χρειάζονται συνταγή γιατρού και έχουν αρκετά ισχυρή δράση. Οι γιατροί τα προτείνουν μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι αισθητικής φύσεως.

Τα χάπια αύξηση πέους στα φαρμακεία είναι ιδιαίτερα ακριβά, καθώς περιέχουν πολύ δραστικές ουσίες για την καταπολέμηση της πάθησης.

Το Titan Gel, που έχουμε δοκιμάσει, είναι αρκετά πιο δραστικό από τα χάπια φαρμακείου και επίσης είναι αποδεδειγμένο πως έχει βοηθήσει εκατομμύρια άνδρες να ξεπεράσουν το πρόβλημα του μικρού πέους.

Αύξηση πέους χωρίς χειρουργείο

Η αύξηση πέους χωρίς χειρουργείο απαιτεί την εφαρμογή μιας λύσης, από αυτές που προτείναμε πιο πάνω

Δηλαδή θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του χειρουργείου, των δραστικών χαπιών από το φαρμακείο που δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού αν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα καθώς και στην κρέμα TitanGel που αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει εκατομμύρια άνδρες σε όλη την Ευρώπη!

Το Titan Gel είναι γνωστό στην ανδρική κοινότητα και αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των ανδρών.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και είναι η μόνο κρέμα για επιμήκυνση πέους που μπορεί να σας γλιτώσει από το να καταλήξετε στο χειρουργείο για αύξηση του πέους.

Τώρα η επιμήκυνση πέους είναι δυνατή χωρίς χειρουργείο, με την κατάλληλη εφαρμογή της κρέμας Titan Gel.

Πάχυνση πέους — πως μπορούμε να την πετύχουμε;

Η πάχυνση πέους αποτελεί την 2 ηαιτία “στεναχώριας” για τους άνδρες, μετά την επιμήκυνση.

Αν και αρκετοί άνδρες έχουν ένα φυσιολογικό ή ακόμα και μεγάλο πέος, αυτό είναι λεπτό με αποτέλεσμα να νιώθουν μειονεκτικά για το “όργανό” τους.

Η πάχυνση πέους επιδιορθώνεται άμεσα και γρήγορα με την κρέμα TitanGel- την νο1 λύση για προβλήματα μεγέθους του πέους.

Το Titan Gel εφαρμόζεται τοπικά και δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ανδρικά μόρια — είτε χρειάζονται πάχυνση πέους είτε αύξηση μεγέθους.

Επιμήκυνση πέους τιμή

Το κόστος για αύξηση του πέους εξαρτάται από την μέθοδο που θα ακολουθηθεί

Η επιμήκυνση πέους με χειρουργείο κοστίζει περίπου 10.000€ — ανάλογα τον γιατρό και την κλινική που θα πραγματοποιηθεί.

Αντίστοιχα, το κόστος για την κρέμα TitanGel είναι στα 89€ ενώ μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των μόλις 39€

[ Αποκτήστε στην τιμή των 39€ το Titan Gel ΕΔΩ! ]

Το Titan Gel το παραγγέλνετε onlineκαι η παράδοση γίνεται στο χώρο σας — πληρώνετε τον courierόταν σας φέρει το δέμα (αντικαταβολή).


Originally published at https://www.healthtimes.gr on April 2, 2019.

    HealthTimes

    Written by

    Med Expert at https://www.HealthTimes.gr