Waar het beste een Playstation card vandaan halen?

playstation card

Met een Playstation card kan je eenvoudig games, content of DLC in de Playstation store kopen. De card is in de winkel of op online webshops te koop. Een Playstation card kan je ook gebruiken voor het aanschaffen van bijvoorbeeld Fifa punten zodat je met Fifa FUT online packs kan openen. Wanneer je een Playstation kaart hebt gekocht moet je deze inwisselen op de Playstation store bij je tegoed. Nadat je dit hebt gedaan wordt automatisch je Playstation tegoed opgewaard. Met dit tegoed kan je dan online spullen kopen. Dit tegoed kan je niet terug zetten naar je bankrekening of Paypal. Dus op het moment dat je jouw gekochte Playstation card inwisselt kan deze niet meer terug gehaald worden.

Online webshops voor het halen van een Playstation card

Er zijn verschillende online webshops voor het bestellen van een Playstation card. Je kan op deze online webshops direct met iDeal of Bancontact betalen en je ontvangt jouw PSN card direct per e-mail. Na het betalen wordt er automatisch door het systeem een e-mail naar het door jouw opgegeven e-mailadres gestuurd met de PSN code. Deze code kan je gelijk inwisselen op de Playstation store.

Easykaart.nl

Op Easykaart.nl kan je snel en eenvoudig alle soorten game kaarten kopen die er zijn. Je ontvangt de code direct per e-mail na de betaling. Er zijn al een hoop vaste klanten die dagelijks hun code op Easykaart.nl halen. Het bedrijf heeft al een hoop Trustpilot reviews en het bedrijf staat gewoon netjes in geschreven bij de Kamer van Koophandel. De codes die worden aangeboden op Easykaart.nl zijn standaard goedkoper dan de concurrentie. Met meer dan 20% korting op alle game kaarten is Easykaart.nl een van de goedkoopste van Europa die game kaarten aanbied.

Klik hier om ook jouw game kaarten te kopen op Easykaart.nl

We hopen je genoeg informatie te hebben gegeven over dit parreltje. Zulke korting op alle game kaarten kom je niet altijd tegen ;-)