InstagramRO — blogul instagramerilor români

Salutare,

Tudor here!

Bine ai venit pe pagina celui mai nou proiect dedicat comunităţii de instagrameri din România.

În ultimul an am investit foarte mult timp în profilul meu de Instagram şi am învăţat destul de multe lucruri despre cea mai cool reţea socială a momentului. Cred că este dependenţă, şi voi mă înţelegeţi foarte bine. Instagram este despre plăcerea de a descoperi oameni talentaţi sau cele mai interesante locuri şi evenimente din oraşul tău, de a putea să-ţi filtrezi prin locaţie şi tematică pozele astfel încât să fie toate exact pe gustul tău, uşurinţa de a interacţiona cu celălalt sau bucuria unui follow back. Chiar şi după atâta timp de la apariţie, este încă un loc foarte pozitiv, care încurajează creativitatea şi care te face să cauţi lucrurile frumoase din jurul tău.

În primul rând o să găsiţi aici articole interesante despre Instagram, apoi ştiri legate de aplicaţii, tool-uri sau alte lansări interesante. Pe urmă o să încerc să povestesc cu cei mai talentaţi instagrameri români (dintr-o perspectivă subiectivă) şi să le promovez conturile. Sper să vă bucuraţi de fiecare descoperire! Apoi o să încerc să vă arat locuri instagram-friendly şi o să fac tot posibilul să organizez anul viitor măcar două instameet-uri cu voi.

Eu sper să salvaţi undeva link-ul şi să vizitaţi blogul şi în perioada următoare. Ştiu că o să vă conving să reveniţi mai des doar prin conţinut de calitate.

Eu m-am gândit că cel mai bine i-ar sta acestui blog (cu un domeniu al lui…dar până atunci) să fie unul colectiv. Cu mare drag primesc propunerile voastre şi vă aştept să scriem împreună despre Instagramul românesc. Adresa de e-mail a blogului: instagramro.mail@gmail.com sau DM pe contul meu de Instagram.

IMPORTANT > Nu ştiu cât de familiari sunteţi cu Medium, platforma care găzduieşte acest blog, dar sper să vă placă simplitatea şi minimalismul design-ului. Pentru a lăsa comentarii şi a interacţiona complet cu platforma vă puteţi loga cu contul vostru de Google sau Facebook . De asemenea, puteţi selecta părţi din articole şi adăuga comentarii în dreptul lor.

Happy double-tap!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.