Звіт міжнародної служби Пласту/1 квартал 2019 року

--

КУПО

Резолюції до з’їзду КУПО

На останньому КПЗ були прийняті наступні резолюції по зміні статуту та правильника УПЮ Конференції українських пластових організацій, які будуть розглядатися на ХХ з’їзді КУПО в Німеччині восени цього року.

Статут:

1. зміни про Об’яви про Пластові прапори (+в додатку) уточняю куди подаються (за логікою до статутної комісії, бо приймаються 2/3 голосами) — готова для подання
2. зміни 10 точки пластового законуготова для подання

3. додаємо улад пташатготова для подання

Правильник однострою:
4. зміни до правильнику однострою (окружні)готова до подання

Вони були оформленні згідно згідно вимог та подані у встановлені терміни для подальшого розгляду безпосередньо на з’їзді.

Формування делегації КУПО від України

Було запущене зголошення до делегації КУПО з розписанимим вимогами до кандидатів у делегацію.

Згідно зі статутом КУПО від України на ХХ з’їзд має право поїхати делегація у складі 9 людей, які мають бути обрані учасниками (з праовм голосу) останнього КПЗ.

Голосування було анонімним за рейтинговою системою та проводилось на платформі directpoll.com .

За результатами голосування до складу делегації було обрано Ярослава Юрчишина, Миколу Музалу, Ростислава Антимиса, Романа Кучкуду, Романа Тимоцко, Іванну Герус, Ксенію Балук, Уляну Кульчицьку та Романа Балука.

Міжнародні заходи

Було запущено зголошення, проведено відбір та сформовано делегації на такі міжнародні скаутські заходи:

  1. InterCamp 2019-щорічна міжнародна скаутська зустріч, що відбудеться в червні в Нідерландах, делегація пластунів цього року складатиметься з 16 людей;
  2. Крайовий пластовий табір в Британії-відбудеться в кінці липня на початку серпня, 20 пластунів у якості виховників, інструкторів та учасників будуть його співорганізаторами.

Пласту — член ВОСР

  1. Новий статут Пласту був перекладений англійською мовою.
  2. Була проведена аналітична робота та сформовані теми, які в подальшому будуть активно висвітлюватись на англомовній версії пластового порталу.

Благодійний вечір

Були розіслані запрошення та прохання про надання благодійних кошиків на Другий благодійний вечір Пласту ”Благодійна Ватра пласту” в посольства та консульства 30 країн світу в електронному та паперовому вигляді. На даний момент отримано відповіді від посольств Бельгії, Австрії та Німеччини, робота з посольствами буде тривати безпосередньо до самого заходу.

--

--