Image for post
Image for post

Den 4 juni presenterar Bo Kjellberg, VD, InfraCom Group AB (publ) den senaste utvecklingen i bolaget på Haymarket by Scandic i Stockholm.

Presentationen livesänds och kan följas på www.redeye.se

Presentationen kommer även i efterhand att finnas tillgänglig på www.redeye.se/live/redeye-growth-day-18

Källa: http://infracom.se/infracom-group-ab-publ-presenterar-pa-redeye-growyh-day-4-juni-2018/


Image for post
Image for post

Vårt team behöver en ny lagspelare och vi söker nu en Kundansvarig till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.

På Internet.se hjälper vi årligen tusentals nystartade företag att etablera sig på nätet. Vi sänker trösklarna och skapar därmed de bästa förutsättningarna för svenska entreprenörer att lyckas med sin verksamhet.

Våra tjänster är i sig unika men också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för kundbemötande.

Vi har ett spännande och händelserikt år framför oss och vi söker nu en extraordinär Kundansvarig till vårt kontor i Göteborg. …


Image for post
Image for post

Skräppost eller spam är oönskade reklamutskick, bedrägeriförsök eller utskick av datorvirus via elektroniska medier, vanligast förekommande i e-post.
Man skulle kunna säga att spam är motsvarigheten till direktreklam eller telefonförsäljare.

Hur skyddar du dig mot spam?

För att skydda dig mot spam behöver du ett spamskydd dvs ett filter som sållar bort allt oönskat. De flesta mail-clienter har redan inbyggda spamfilter som identifiera och isolerar spam. …

About

Internet.se Svenska AB

Vi etablerar företaget på nätet - https://www.internet.se