OEPS: Dit verklapt Facebook over de afloop van Temptation Island

Vorig jaar konden we via Instagram achterhalen dat Lize en Ken uit Temptation Island een stelletje vormden. Ze werden door VIJF en RTL5 snel op de vingers getikt, want contractueel mogen ze tussen opnames en de laatste uitzending niet samen gezien worden. Ook niet op sociale media.

VIJF lijkt dit jaar hun lesje geleerd te hebben, want vrijwel alle deelnemers hebben hun instagram afgeschermd. Tot zover de spoilers, of niet?

Omdat ik toch niets beter te doen heb, ging ik eens door de Facebook-profielen van de deelnemers van dit jaar. Op het eerste zicht lijken ook die accounts goed afgeschermd, al is dat buiten mijn website StalkScan.com gerekend. En ik vond meer dan de deelnemers zouden denken… ziehier een oplijsting van mijn bevindingen!

Disclaimer: StalkScan.com is niet illegaal. De website toont enkel informatie die volgens Facebook publiek is. Er werd dus niet gehackt.


Kevin & Megan

Megan Dasaever heeft er in de maanden na Temptation Island lustig op los geliked. Foto’s van Fabrizio (3x), Tijs (2x) en Gino kregen o.a. een duimpje. Maar interessanter: Megan likete vooral veel posts die mensen in een gezonde relatie niet echt snel zouden liken:

Check StalkScan.com of mijn complete overzicht voor alle posts die Megan na Temptation geliked heeft

Toch zou ik er niet te snel van uitgaan dat Megan de deur voor Kevin volledig achter zich toe heeft getrokken, want in januari heeft iemand Kevin Malengier getagged in een filmpje waar ook Megan aanwezig was.

Geen harde bewijzen natuurlijk, maar als we dieper graven vinden we een foto van twee maanden na de opnames van Temptation Island waarop Kevin en Megan het wel héél gezellig hebben… De tags hebben ze vakkundig verwijderd, maar er is niets dat het internet niet onthoudt!

Deze foto mochten we niet zien van Megan & Kevin. Gelukkig is er StalkScan.com.

Het lijkt er dus op dat Megan Kevin na Temptation Island nog een t̶w̶e̶e̶d̶e̶ zesde kans geeft. Dat liefde blind maakt konden we al zien, maar liefde maakt dus blijkbaar ook koekerond!


Tim & Deborah

Over naar mijn stadsgenoten uit de charmantste stad van Vlaanderen: Aalst. Tim Wauters werd bij zijn introductie omschreven als De Playboy van Aalst. Als we zijn reacties op foto’s van de afgelopen maanden doorlichten, probeert hij die titel inderdaad in de wacht te slepen: er is geen deerne in onze keizerlijke stee die een reactie van hem ontloopt. Een bloemlezing:

“No girls allowed”?

Zijn likes gaan naar Laetitia en Billy, en hijzelf gaat naar “De Grote Muil (tongzoen) Fuif XXL”:

Benieuwd of Deborah meegaat naar De Grote Muil Fuif XXL.

Deze Timptation houdt duidelijk van feestjes. Vorige week verscheen hij nog op de Instagram story van verleidster Yana met een nogal… erm… interessant danspasje!

Onze tettenman exploreert de overrondborstige borsten van verleidster Yana

En dan nog dit: twee weken na het einde van de opnames van Temptation Island dook een advertentie voor de verkoop van een woonst op het adres van Tim.

De verkoopster had een totaal andere (schuil?)naam, maar toen ik het GSM nummer dat er bij vermeld stond door Facebook haalde, bleek dat het toebehoort aan Tim:

Tim verkoopt zijn huis na Temptation Island. Maar het mag niet geweten zijn.

Natuurlijk kan het zijn dat Tim zijn huis verkoopt om eindelijk samen te gaan wonen met zijn geliefde Deborah Leemans. Eens checken welk verhaal haar Facebookprofiel vertelt. Terwijl Tim voornamelijk de vrouwtjes liket, geeft Deborah haar blauw duimpje aan enkele foto’s over huwelijk en trouwen:

Zou Tim haar toch ten huwelijk hebben gevraagd? Andere afbeeldingen die ze afgelopen maanden geliked heeft, laten anders uitschijnen:

De foto’s die Deborah de afgelopen maanden geliked heeft, spreken boekdelen

Dat ze nog wakker ligt van haar ex, dat is duidelijk. Maar of die ex Tim Wauters zou heten of niet, dat laat ik aan jou over. In ieder geval zette ze het nieuwe jaar in zonder hem. De vraag is alleen hoe lang dat goed voornemen blijft duren..

Links naar alle Facebookposts (en meer) kan je vinden via StalkScan.com of via dit overzicht.


Coming soon: Danielle, Mezdi, Vanessa en Jeremy

In een volgende aflevering van stalken met Inti nemen we de Nederlandse koppels, Danielle Damhuis & Mezdi Al Shekhly en Vanessa de Ronde & Jeremy Brito Das Dores onder de loep. Schermen zij hun sociale mediagebeuren beter af? Volg mij op Twitter (@intidc) en kom het als eerste te weten!


Vind je intussen via stalkscan.com nog extra bezwarend materiaal? Laat het me zeker weten in een privébericht zodat we het overzicht kunnen aanvullen!