ETHEREUM Limited Edition revolutioneaza tehnologia Blockchain

In acest articol vreau sa va vorbesc despre o revolutie, as putea spune, in domeniul blockchain, contracte inteligente si tot ceea ce tine de acestea. 
Este vorba de ETHEREUM Limited Edition, care propune o noua abordare in ceea ce priveste crearea contractelor inteligente, si insista pe simplitatea in care un contract inteligent poate fi creat chiar si de catre o persoana neexperimentata in acest domeniu. In cele ce urmeaza am sa descriu intr-un mod mai detaliat si pe intelesul tuturor, ce este si cum imbunatateste ETHEREUM Limited crearea contractelor inteligente si interactiunea dintre useri prin intermediul blockchain-ului.
In primul rand, Ethereum Limited este o platformă de creare de contracte inteligente. Nu toată lumea are abilitatea de a scrie un contract inteligent, deoarece necesită un anumit nivel de abilități de programare, așa că ETHEREUM Limited a decis sa faca acest lucru mai ușor pentru toată lumea. Beneficiind de natura descentralizată a blockchain-ului Ethereum, Ethereum Limited nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește securitatea datelor utilizatorilor.

Datorită creării Ethereum Limited Ecosystem, persoanele care au nevoie de contracte inteligente se vor întoarce în rețeaua Ethereum, făcând-o mai reușită. Costurile reduse ale tranzacțiilor, repornirea rapidă, automatizarea și imuabilitatea sunt doar câteva din beneficiile pe care le ofera ETHEREUM Limited.
Contractele inteligente pot schimba întreaga lume. Nu numai că acestea sunt aplicabile în lumea afacerilor, dar, sunt de asemenea benefice pentru modul în care consumatorii interacționează cu furnizorii de servicii și comercianții. Imaginația este singura limită la care pot fi aplicate contractele inteligente. Ceea ce împiedică adoptarea în masă a unor contracte inteligente este lipsa competențelor de programare. Nu toată lumea știe cum să scrie un contract inteligent deoarece necesită cunoștințe avansate de programare și nu toată lumea are cunostiinte de programator.
Ethereum Limited este o platformă construita pe blockchain-ul Ethereum. Este o platformă inteligentă de creare și execuție a contractelor, unde utilizatorii își pot crea propriile contracte inteligente, răspunzând la câteva întrebări care le sunt adresate de catre un ‘’bot’’ . Dacă un șablon nu este disponibil în platforma ETHEREUM Limited, utilizatorii pot cauta șabloane pe care alți utilizatori le vând. Dacă încă nu pot să se potrivească nevoilor lor, aceștia pot cere altor utilizatori să creeze un contract personalizat special pentru nevoile lor — pentru o taxă de comun acord. Platforma va necesita plata pentru crearea și executarea contractului dumneavoastră inteligent. Serviciul Testnet poate fi folosit gratuit de catre toată lumea. Atât platforma, cât și piața vor accepta Bitcoin, Ethereum și Ethlimited la o reducere de 50%.

Aplicabilitatea contractelor inteligente
⦁ Asigurare — O zonă foarte populată a fost lovită de o calamitate și o mulțime de oameni au fost afectați. Companiile de asigurări, în loc să aștepte ca persoanele să își depună plangerile, pot iniția procesul prin contractul lor inteligent. Toți clienții eligibili de asigurare rezidenți în zona afectată vor fi selectati de contractul inteligent, iar compania de asigurări poate începe procesul de plata a despagubirilor.
⦁ Drepturi de autor — Cărțile, cântecele, filmele, documentarele sau orice altceva care poate fi protejat prin drepturi de autor, pot beneficia de contractele inteligente. Nu este nevoie să monitorizați manual vânzările de cărți sau cântece — contractul inteligent monitorizează totul și va calcula dreptul fiecarui colaborator. Nu mai există vânzări ascunse. Totul este acum transparent, datorită contractelor inteligente și tehnologiei blockchain.
⦁ Schimb valutar — Doriți să schimbati criptomonede si monede fiat cu oricine de pe mapamond? Acum este posibil cu un contract inteligent. Odată ce contractul inteligent primește ambele monede, fiat si cripto, care urmează să fie schimbate, acesta va continua să execute aceasta acțiune inclusă în contract.
⦁ Livrare — Urmărirea containerelor de marfă ar fi mult mai ușoară, cu contracte inteligente care monitorizează amplasarea navei, a trenului sau a avionului. Deoarece acestea sunt computerizate, contractele inteligente pot furniza ultima locație cunoscută a containerului în cauză la fiecare oră sau minut fără intervenția omului.
⦁ Ocuparea forței de muncă — Contractele inteligente pot înregistra exact numărul de ore pe care un angajat le-a lucrat pentru a urmări performanța corectă și, de asemenea, pentru a facilita remuneratia angajatilor. Contractul de muncă și alte acorduri pot fi înregistrate și fără a fi nevoie de documente fizice notariale, care sunt ineficiente.
⦁ Credit ipotecar — Creditul ipotecar este un proces foarte complicat și necesită o mulțime de documente care trebuie completate și semnate. Contractul inteligent poate face întregul proces mai simplu, mai ușor și mai ieftin pentru ambele părți.
⦁ Managementul lanțului de aprovizionare — Gestiunea lanțului de aprovizionare este legată de fluxul de bunuri de la materii prime către un produs finit, cum ar fi producția de mașini. Contractul inteligent poate monitoriza cine este responsabil pentru un anumit lot de materii prime, la ce oră a fost procesată și alte lucruri necesare pentru a urmări productivitatea și eficiența întregului proces de fabricație.

In ultima parte a acestui articol, care sper ca v-a trezit interesul, macar unora dintre voi, de a studia si de a investi, de ce nu, in acest proiect extraordinar, vrea sa va anunt cu mult optimism ca pre-vanzarea token-ului ETHEREUM Limited a inceput pe data de 15 iulie, si va invit cu drag sa descoperiti ETHEREUM Limited.

Informatii despre desfasurarea ICO ETHEREUM Limited
ETHEREUM Limited Pre-Sale — 1,000,000 tokens at $0.50 per token
ETHEREUM Limited ICO — 5,000,000 tokens at $0.70 to $1.50 per token

Link-uri Utile:
Ethereum Limited — Whitepaper
Ethereum Limited — Website
Ethereum Limited — Twitter
Ethereum Limited — Facebook
Ethereum Limited — Telegram
Ethereum Limited — ANN Bitcointalk
Ethereum Limited — Instagram
Ethereum Limited — Reddit
Ethereum Limited — Linkedin

My Bicointalk Usermame is: lonesomestranger

My Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=867799;sa=summary

My Ethereum address: 0xdbA889627eBdc52cD863CFA3c2BeB0f2DF59d921