Sneak peak af den kommende indretning af inQvation centret vol. 2😎

Vi har tidligere bragt historien om, hvordan inQvations fysiske rammer kommer til at se ud. Ja, vi bygger en skov, en kæmpe trappe og indsætter tre airstreams. Men det slutter slet ikke her, det er blot begyndelsen 😅

Det er med stolthed, at vi nu kan offentliggøre, hvilket innovativt team vi samarbejder med i forbindelse med indretningen af inQvations rå lokaler. Navnet er Kompleet og de er super seje! Vi er nemlig sikre på, at de kan være med til at skabe et helt fantastisk, inspirerende miljø i Storkøbenhavns nye tech hub.

Kompleet har masser af erfaring med udvikling og eksekvering af koncepter indenfor retail, showrooms, hoteller og meget mere. Ikke nok med at de indretter, så kan de også selv bygge inventaret og de specialløsninger, kunden gerne vil have.

Allerede efter første møde havde vi en fornemmelse af, at de forstod essensen af inQvation. Deres tilgang til indretning minder nemlig meget om vores tilgang til teknologi og forretning; projekter kan og skal ikke være statiske, de skal udvikle sig hele tiden. Løbende i disse processer, hvad enten det gælder interior eller en start-up virksomhed, skal der være plads til nye idéer og retningsskifte. Og det var inQvation og Kompleet enige om fra start. Efter en lang række møder med diskussioner frem og tilbage har Kompleet formået at omsætte vores vilde ideer og tanker til endnu vildere realistiske løsninger.

Alt fra gynger, mos og kork til en oplevelse af Cuba og birkestammer i mødelokalerne

Nogle af de store diskussioner, vi har haft omkring indretning, har været relateret til centrets mødefaciliteter. For hvad skal et mødelokale egentlig kunne? Det siger sig selv, at det skal være et sted, hvor du har mulighed for at afholde møder — men hvordan gør vi det endnu mere interessant og anderledes? Hvordan skubber vi til nogle af de gængse rammer?

Sammen med Kompleet har vi kigget indad for på den måde at finde nogle fællestræk i ønskerne om de kommende mødelokaler. Det var ikke let, men alle var enige om, at lokalerne skulle kunne give en ekstraordinær oplevelse.

Var det noget med en tur i The Swing Room?

Når du sidder i et møde, er det vigtigt, at du bliver inspireret og er mental aktiv, når du sidder til møde. For os står det klart, at du ikke nødvendigvis finder inspiration, når du sidder i kedelige, hvide eller grå, tunge lokaler, med det sorte firkantede bord i midten og måske en projektor, hvis man er heldig. Hos inQvation gør vi det anderledes.

The Moss Room

Forestil dig at holde et møde i et rum kun med svinggynger. Eller i et rum, der er beklædt med kork fra loft til gulv. Nej, vent lige... Måske endda et rum hvor væggen er lavet af mos. Lyder det helt usandsynligt for dig? Så glæder vi os til at vise dig rundt i vores nye rammer 😉 Det er lige præcis noget af det, som vores kommende mødelokaler kommer til at bestå af.

Det skal nemlig være skørt og udfordrende præcis som resten af inQvation. Du skal kunne sidde i forskellige møder en hel dag, men stadig føle dig inspireret kl. 17. Det tror vi på, at du kan i vores mødelokaler. For ikke nok med, at vi ønsker rummene anderledes end traditionelle mødelokaler, så ønsker vi også forskellige rum med forskellige funktioner. Derfor får vi i centret en række vidt forskellige rum, så du har mulighed for at finde din favorit og så ændre mening igen en uge senere. Mødelokalerne kommer bl.a. til at bestå af et specialdesignet gyngestativ, mos- og spejlvægge, velour gardiner, terracotta-farvede sofaer, birkestammer og meget andet.

Bliv en del af vores Food Lab

Et andet sted der selvfølgelig er vigtigt, er der, hvor du skal have næring til din hjerne. Det sted hvor du midt på dagen får energi til resten af dagen. Hvor du kan vende verdenssituationen med din kollega eller diskutere mandagens afsnit af Game of Thrones. Selvfølgelig alt imens du indtager kokkens fantastiske mad! Vi taler nemlig om vores egen café og Food Lab.

inQvations Food lab

Også her har kreativiteten fået frit løb. Ikke nok med at indretningen bliver rå og lækker med kobber disk, metrofliser og læderhynder, så skal vores kokke da også vises frem. Vi integrerer nemlig et show-køkken, så alle husets beboere kan følge med i dagens kokkerier og på den måde bliver kokkene også en central del af miljøet i inQvation.

Har vi vækket din nysgerrighed nu? 
Det håber vi! Vi glæder os i hvert fald til at vise dig rundt! 😍

// inQvation Team 💥