VI ❤ TECH! Ses vi på High Tech Summit 2017?🙋

Hos inQvation elsker vi september måned, fordi vores skønne kollegaer er tilbage fra sommerferie, og så selvfølgelig fordi den står på masser af tech!


I år er vi så heldige at have en stand på DTU’s High Tech Summit 2017, der finder sted d. 20.-21. september, hvor du kan fange os begge dage. Hvad enten dit spørgsmål omhandler byggeprojektet, husets fremtidige pladser eller ren nysgerrighed til projektet, så må du endelig ikke tøve med at henvende dig — det er derfor, vi kommer!

Som udstiller har inQvation i år en stand på hele 20 kvm2, og vi kan godt love dig, at det ikke bliver kedeligt. Vi giver en lille appetizer på, hvad du kan forvente af inQvation i fremtiden. Når du er klar til at netværke, så kom forbi stand 33 i Udstillerhallen, så tager vi godt imod dig og dine spørgsmål. Vi deltager på High Tech Summit 2017, fordi det lige netop er arrangementer som disse, vi er vilde med! Arrangementer med fokus på nye teknologier, spirende stjernefrø og så selvfølgelig de helt tunge drenge i klassen. Og så mixer det konference og udstilling, hvilket gør det både videnstungt og netværksvenligt. We like!

På vores stand kan du tage et kig ind i inQvations fremtidige rammer og måske genskaber vi oven i købet lidt af miljøet i det kommende inQvation Center, hvem ved?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det rent faktisk er at sidde hos inQvation, så har du også rig mulighed for at få svar på det.

Vi medbringer nemlig ZyberSafe, som er et af de selskaber, der har til huse i inQvation. De kan fortælle dig meget mere om, hvordan stemningen er i huset til dagligt, og om kokkens mad egentligt også er så god, som vi nu påstår.

Ses vi over et pitch?

Hey forresten, inden du smutter… hvis du har verdens fedeste idé, som du gerne vil pitche for vores folk, så er High Tech Summit også en oplagt mulighed for det.

I dagens anledning opstiller vi et studie, og lader ALLE, der har lyst, pitche deres idé på tre minutter. Hvis din idé får vores folk til at klappe i hænderne af begejstring eller add’e dig på LinkedIn, så har du nok også en stor mulighed for at vinde vores virkelig fede præmie! Du kan nemlig vinde muligheden for at pitche idéen for inQvations egen investeringspulje. Hvem ved, måske du endda ender med den investering, du står og mangler for at komme videre med din idé. Har vi vakt din nysgerrighed, hvorfor så ikke gribe chancen? Book tid til dit pitch allerede nu! Skriv til info@inqvation.dk hvornår du ønsker at komme forbi studiet og pitche din idé.

Vi glæder os til at se dig!

// inQvation Team💥

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.