Teljes gyógyulás halláskárosodásból | Tanúságtétel

Az alábbi tanúságtételt a 2017 október 1-jei Irgalom Forrása alkalom után kaptuk. Jézus amíg a Földön járt, teljes gyógyulást adott mindenkinek, aki csak hozzá ment gyógyulásért. Jézus él, és ma is teljes gyógyulást akar adni mindenkinek…

Timi vagyok, 39 éves és az Irgalmas Szamaritánus Közösség tagja. A közösség által szervezett Irgalom Forrásán az éneklésben és a közbenjáró ima-szolgálatban szoktam segíteni.
A fent említett alkalmon a tanítás végén Jobbágy Miklós közösségvezetőnk és egyben tanúságtevőnk arra szólította fel a résztvevőket, hogy akik készek arra, hogy az Oltáriszentségben jelen levő Urat megszólítsák kérésünkkel és elfogadják azt, amit Ő nekik ma adni akar, illetve amivel Ő nekik ma szolgálni akar, menjenek ki Hozzá az Oltárhoz és mondják el Neki azt a rövid imát, amivel rábízzák magukat. Mikor vonultunk ki mindnyájan az Oltáriszentség elé, éreztem szívemben, hogy az Úr MINDENt meg akar nekünk adni, amit szívből és hittel kértünk Tőle (előzetesen még a helyünkön) és fogunk kérni ott, a “má”-ban Őelőtte. Elmondtuk közösen az imát és egyszerűen hittem (100 %-ban, minden kétség nélkül) az Ő szeretetében és gyógyításában.
Magamon akkor nem éreztem semmi különlegeset, de… épp másnapra voltam bejelentkezve egy halláscentrumba vizsgálatra, mert minden évben meg kell azt ismételtetnem. 2 évvel ezelőtt ugyanis megállapították, hogy a bal fülem halláskárosodása az akkor elkezdődő csontosodás miatt alakulhatott ki. Még amikor időpontért jelentkeztem be, a vizsgálatot végző nő azt gondolta magában előző évi papírjaimat átnézve (ezt utólag ő mondta el nekem), hogy lehet, hogy hallókészülékre lesz szükségem. De miután elvégezte a vizsgálatot az ő legnagyobb csodálkozására azt mondta, hogy itt egyszerűen nincs mit és nem is kell semmit sem tenni, mert nincs a fülemnek problémája. Megszűnt. Biztos, ami biztos, elvégzett rajtam még egy vizsgálatot. A hallásom ez után is tökéletesnek bizonyult. Mondta, és szinte bocsánatot kért azért, mert kételkedett és a második vizsgálattól egy kissé vörös lett a fülem, hogy egyszerűen nem érti a dolgot… De én értettem!
Hála és dicsőség az Úrnak az Ő gyógyításáért és MINDENért!

Ha idáig eljutottál az olvasással, akkor légyszíves kattints a kis tapsoló kézre, hogy minél több emberhez eljusson. Köszönjük!