Nálunk a Fekete Péntek Karácsonyig tart!

Promóciós ajánlatunk Fekete Péntektől év végéig: Augmented Reality és Applikáció fejlesztés 20% kedvezménnyel!*

Kiterjesztett valóság termékünk bevezetésének keretében most akciósan 20% kedvezménnyel kínáljuk AR (Augmented Reality, kiterjesztett valóság) és mobil alkalmazásainkat (natív iOS, iPhone, iPad). Rendelje meg még idén, és használja jövőre!

Arra gondoltunk, hogy az év végi rohanásra való tekintettel egy különleges, hosszan tartó bevezető akció keretében segítjük hozzá megrendelőinket az egyik legizgalmasabb technológiai újításhoz, amelynek segítségével lenyűgözhetik ügyfeleiket, kiemelhetik a termékeiket a konkurencia sokaságából, vagy teljesen újszerű módon oktathatják partnereiket.

Mit jelent az Augmented Reality?

Az AR napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő technológiai területe. A kiterjesztett valóság segítségével a felhasználó a valós teret egészíti ki digitális információkkal valós időben okos eszközének segítségével ezzel egyedülálló felhasználói élményt teremtve.

Olvassa el kapcsolódó blogbejegyzéseinket:

  • Kiterjesztjük a valóságot — Augmented Reality (AR) és az ARKit
  • A kiterjesztett (AR) és a virtuális valóság (VR) piacformáló ereje

Érdekelné egy átfogó személyes bemutató?

Szívesen elmegyünk Önhöz és egy rövid bemutató keretében személyesen demonstráljuk, milyen fantasztikus dolgokra képes a kiterjesztett valóságot használó alkalmazás.

*Az akció feltételei: A promóció elnevezése: Black Friday AR és Mobil alkalmazásfejlesztési kedvezmény. A promóció időtartama: 2017/11/24–2017/12/22. A promóció leírása: A promóciós időszakban hivatalosan megrendelt és visszaigazolt Augmented Reality vagy natív iOS alkalmazás fejlesztésekre a listaárból 20% árengedményt biztosítunk. A promóció kizárólag iOS 11 operációs rendszerre ARKit felhasználásával iPhone vagy iPad készülékekre fejlesztett alkalmazásokra vonatkozik.
One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.