Iskuri on kuollut. Mutta mitä tilalle?

Tapahtui sitten se, mitä osattiin jo hieman pelätä. Päivittämisen takia pitkään suljettuna ollut Iskuri palasi takaisin linjoille, mutta käytöstä tehtiin kertaheitolla maksullista. Nyt homman nimi on siis se, että joka ikisestä viestistä joutuu jatkossa pulittamaan euron.

Eikä tässä vielä kaikki. Kuten ilmeisesti ylläpidon mielestä vuonna 2018 kuuluu, viesteihin vastaaminen ja viestien vastaanottaminen onnistuu ainoastaan milläs muullakaan kuin TEKSTIVIESTILLÄ!

Ilmoitusten määrän romahtaminen puhuu puolestaan: Iskuri on kuollut.


Mitä tilalle?

Suuri kysymys tietenkin kuuluu: Mitä tilalle?

Kuten vanha viidakon sanonta menee, kyllä pervo pervon löytää. Tästä ajatuksesta rohkaistuneena lähdin avoimin mielin etsimään uusia metsästysmaita, missä tällainen vanha irstailijakin voisi löytää panoseuraa.

Tinder oli automaattisesti poissa laskuista, sillä kokemusteni mukaan kyseinen palvelu on nykyään aivan liian mainstream suoran panoseuran hakemiseen. Lisäksi Tinderissä menestymiseen vaaditaan hyvää ulkonäköä, sillä kilpailu naisista tässä teinipalvelussa on armotonta.

Kriteerit korvaajalle olivat melko selvät. Palvelun pitää olla suunnattu selvästi seksiseuran hakuun ja palvelussa pitää pystyä esiintymään mahdollisimman anonyymisti. Jos ensimmäisillä treffeillä ei pääse panemaan niin homman voi unohtaa alkuunsa, ajattelin.

Iskurin nykytila

Eräs vanhaa Iskuria jo pidempään piinannut ongelma liittyi palstalle pesiytyneisiin feikkikäyttäjiin ja maksullisiin naisiin. Ei siinä mitään jos pillusta haluaa maksaa, mutta siihen tarkoitukseen on olemassa aivan eri palstat. Kahlattuani läpi potentiaalisia Iskurin korvaajia kirosin ääneen useampaa huorien kansoittamaa saittia. Eikö yhdenkään panoseuraa lupaavan palvelun ylläpitoa oikeasti kiinnosta pitää palstaansa puhtaana?


Sitten tärppäsi!

Olin jo vähällä vaipua epätoivoon, kunnes viimein tärppäsi! Naisia lähialueelta? Löytyy. Vastaavat viesteihin? Jo vain. Feikkejä tai maksullisia? Ei toistaiseksi vielä ensimmäistäkään.

Palvelun nimi on Pikaflirtti ja olen tätä kirjoittaessani hoitanut kyseisen palvelun kautta jo ensimmäiset panotreffit. Kyseessä tosin oli pikainen omassa autossani tapahtunut akti, joka hoidettiin vieläpä suoraan naisen duunipaikan edessä kahvitauolla. Kyllä naisetkin osaavat olla kiimaisia! Jatketaan metsästystä ja seuraavalla kerralla sitten pidemmän kaavan mukaan asunnolla.

Näyttää vahvasti siis siltä, että etsintäni on päättynyt. RIP wanha Iskuri ja kiitos antoisista seikkailuista. Ei muistella pahalla.

Vaihtamalla paranee.