Nov teden, nove prigode

Ojej, kje je četrtek x). Here we go again :)

Kot lahko opazite, sem imela v petek rahlo krizo. Kaže, da se je Jasna tudi obme nekoliko bolj od predvidenega obregnila. Občutek ni povsem šel stran, je pa precej bolje … to pomeni le, da se trenutno ne obremenjujem s tem. Kar me je vrglo iz tira, je bilo, da sem jo videla. Čakala sem kakšne tri ure in nato je šla mimo, pri čemer se je skrila za prijateljicami. Če bi ji uspelo, bi to zame pomenilo še uro čakanja. Na mrazu. Pod tem nagrobnikom dekanov. Osebno se mi zdi kot nagrobnik. Hladen in brezoseben, samo imena na marmorju. Pa vsi te preganjajo iz njega x). Kakorkoli, videla sem jo kako gre, tako da sem šla še sama. Poslala sem ji mesič, da bi jo sicer jaz in Gabriela še čakali, če je ne bi videla. Mislila sem, da ni vplivalo name. Prišla sem “domov” in postala za spoznanje modrejša. Kot kaže je še kako vplivalo name.

Vmes je imela telo čez Gabriela, ki se je čez Prevozi.org peljala v Maribor. Pri tem je vsem v avtu raztrobila kdo je, tako da so se lahko veliko presmejali.

V soboto sem dobila telo čez na železniški Ljubljana, ko se je Aljaž vračal. Ura je bila že 20.00 in z eno se je dogovarjal, da pride na obisk, vendar je nameraval naravnost domov zaradi pozne ure. Razmišljal je, katera bo bolj nepredvidljiva, saj je prve 4 ure imel zase, veliko dela pa to … postal je vodja enega časopisa v nastajanju … nato pa dal telo meni, češ da sem bolj predvidljiva, v vsakem primeru pa varnejša možnost. Imel je prav. Glede “v vsakem primeru”. Ne želim biti predvidljiva. Šla sem direktno k Urški, torej ona prijateljica. Prej sem še zavila v pekarno in ji kupila makovko, eno pa še sebi x)

Izkazalo se je za dobro odločitev. Kar pozno sem ostala pri njej x). Mmm, morda nisem menjala na Gabrielo, ko bi morala, vendar je tako … neprijetno. Kot da bi se slačil pred drugim človekom. Menjali sva šele na poti domov. Veliko sma se pogovarjali, kasneje se je pridružil tudi njen fant, pred tem je imela na obisku mamo in sestro. Na sestro sem bila mičken ljubosumna, bi imela njeno telo xD. Ne vem koliko lahko tukaj pišem o vsem skupaj, saj je nekaj osebnih stvari. Bila sem sicer kar malo ponosna, ko je omenila, da ima stalen občutek, kot da jo gledajo, pa sem se potrudila pomagati. Uporabila sem to, kar počne Aljaž, torej na podlagi njene pripovedi sem si poustvarila oziroma poskušala poustvariti situacijo, vendar ni delovalo, ker niso želeli gledati mene, pač pa Aljaža. Ko sem jih pripravila do tega, sem že porabila več misli kot sem jih trenutno sposobna uporabljati … gre za nekakšno procesno moč, Aljaž ima še vedno več miselne moči, prav tako pa funkcij, torej kaj natanko lahko počne z njo. Vživljanje mi je torej uspelo, kar je napredek od teden nazaj, ni mi pa uspelo nato stopiti v kontakt s temi opazovalci. Predvidoma bi bilo njej lažje, glede na to, da jih ne rabi najprej namestiti in nato še prepričevati, naj se zmenijo zanjo, tako da sem ji svetovala, naj jih kar sama vpraša za kaj jo nadlegujejo, torej opazujejo in komentirajo. To je bilo novo zanje. Hec je bil, da je reagirala tako kot večina xD. Aljaž ima podobne izkušnje, sem iz njega črpala nasvete :). Izrazila je, sicer ni nikoli pomislila, da bi se pogovarjala z njimi, vendar se ne želi, pač pa da bi rada, da preprosto izginejo. I dont know how that could go wrong XD! Če se močnejša stran ni pripravljena sporazumevati, potem zna biti rahlo hecno poskusiti reševati karkoli :)

Naslednjega dne je Aljaž stvar rešil, torej stopil v kontakt. Ugotovil je, da pri njem opazujejo iz dolgčasa, iz dolgčasa pa nato tudi provocirajo. Če je težava v tem, potem se bo verjetno dokaj enostavno zmenila z njimi, dokler jih ne namerava tako ali drugače samo pomesti pod preprogo x). Tistega dne je imel Aljaž praktično ves dan. Če izvzamemo prvi del dneva, kjer sva tekli. KONČNO :D! Mislim, da sta minila dva tedna? Teden in pol? Kakorkoli, tekli sva :). Saj ne da sva veseli, samo sva x). Izkazalo se je, da smo precej nazadovali. Samo dva kroga sva uspeli. Upam, da se telo le ogreva. Nato sva dali pod tušem nazaj Aljažu, ki se je odpravljal k Urški. Ko je šel iz tuša, je skoraj omedlel, torej vse do roba je prišel, izguba vida, zvonenje, mrtvenje udov … verjetno je eno od trojega. Morda dehidracija, kar bi bilo kul. Dejansko sva prekinili tek, ker sva bili dehidrirani, potem pa le nisva nadaljevali, kot sva nameravali. Morda je bila enostavno kriva izčrpanost, torej da sva se med prehladom tako polenili, da še dva kroga ne zmoreva. Ta je najhujša. Aljaž je sicer prepričan, da je bil kriv tuš, torej da je bila topla voda na segreto telo šok. To bi tudi pojasnilo, zakaj se je edina podobna izkušnja prav tako zgodila pod tušem. Ali sta bili dve? No ja, mislil je, da bo umrl, pa ni x). Jeaaa xD?

Kasneje je šel k Urški. Načrtoval je, da sčasoma zamenja, vendar je prvotno podaljševal svoj del, nato pa naju preprosto povozil. On to počne nekoliko lažje, saj če začne na začetku ali koncu, je na robu “začetka in konca”, kjer ima on itak neomejeno zalogo ur, kar pomeni, da lahko svoje ure spotoma preimenuje iz “svoje” v “default” in ima neomejeno število ur zase. Grda poteza, vendar je bil tak dan oz. predvidevamo naporen teden, tako da sva si rekli, da mu spregledava. Že tako je v teku odločanje, če bi bila sobota povsem zanj … slab občutek imam glede tega. Gre se za to, da mu pisanje bloga pobere ves čas, tako da ne uspe napisati, še posebno če naj bi počel karkoli zraven. To so stvari, ki jih preprosto ne moreva prevzeti, bodisi za to, ker zahtevajo njega osebno ali ker so izraz njega osebno. To je kot da bi ne imela časa, kot ga včeraj nato dejansko nisem imela, pa bi on nato napisal moj blog. Beda. Torej, toliko o tem x).

Zdaj sem v zasedi na FF. Bomo videli kako se bo ta rit mimo majala. Bo končno nehala kokodakati po svoje xD. Tak resno, koliko bi ji vzelo časa za eno kavico z nekdanjim fantom x)? Do tedaj, medve zaenkrat še vstrajava zraven.