En rådgivare kan hjälpa dig med mer än bara fastighetsvärdering

En kommersiell lokal kan användas av många olika typer av företag men den är inte alltid perfekt för samtliga företag. Faktum är att den högst sannolikt passar vissa typer av verksamheter bättre än andra. Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av verksamhet som just din lokal passar bäst för. Dessutom måste du även hitta den rätta hyresgästen.

Läget är en väldigt viktig faktor hos alla företag, oavsett om det handlar om en klädbutik eller ett kontor. För en butik så handlar det om att kunder ska kunna hitta in på ett enkelt sätt. Helst ska butikens lokaler finnas vid en vältrafikerad promenadgata tillsammans med andra butiker inom samma bransch. För ett kontor kan det handla om att lokalerna ska vara lätta att nå med bil eller lokaltrafik.

Att som företag försöka hitta lediga lokaler i Stockholm är inte lätt, speciellt om dessa lokaler dessutom ska ha ett bra läge som passar verksamheten. Som fastighetsägare är det inte heller lätt att hitta bra hyresgäster. Ett tips är att ta kontakt med en fastighetsrådgivare. Deras uppdrag är att utföra fastighetsvärdering och stenkoll på vad företag och hyresgäster har för behov och önskemål när det kommer till just fastigheter.

Ovärderlig information

Du inser säkert redan nu värdet av att ha koll på marknadens fastighetsbehov. Uthyrning av lokaler går mycket smidigare om det går att hitta den perfekta hyresgästen direkt. Dessa hyresgäster kommer sannolikt även att vara nöjdare med sina nya kommersiella lokaler eftersom de redan från början har allt de behöver (eller åtminstone nästan allt). Bara det är en god anledning till att samarbeta med en bra fastighetsförvaltning i Stockholm.

Det är som sagt inte bara butiker som behöver bra lokaler. Många företag lägger ned mycket tid och pengar på att skapa kontorsmiljöer som inte bara passar verksamheten utan går att inreda och designa så att de passar just deras varumärke eller image. En vacker, kreativ och inspirerande lokal kan göra mycket för produktiviteten.

Möjlighet till sale and leaseback

En fastighetsrådgivare hjälper inte bara till genom att matcha hyresgäster och fastighetsägare med varandra. De kan även hjälpa till vid likviditetsproblem. Ett sätt att lösa dålig likviditet är att sälja fastigheten man har köpt och leasa användningen tills man får en stadigare ekonomi. Ta kontakt med en rådgivare redan idag och ta reda på hur de kan hjälpa just dig och dina behov. Det kan snabbt bli starten på en lång och lönsam företagsrelation.