Fuck you, HelloFresh. You Foodjehovas.
Sidney Vollmer
26230

Hi Sidney,

Compleet oneens met je ervaring. Dat HF de vechtscheiding agressief in gaat is inderdaad niet netjes. Eens. Maar, het afzeggen van boxen om daar maar eens leuk mee te beginnen. Dat je de box niet op tijd hebt afgezegd heb je volledig aan jezelf te danken natuurlijk! De manier hoe makkelijk HelloFresh je dit heeft gemaakt met een simpel kalendertje, maakt het kinderlijk eenvoudig. Nadat je ingelogd bent, klik je wanneer je de box niet wil hebben. Dat is het. Je klikt. Kun je dat?

Dat je de recepten vies vindt is natuurlijk ook je eigen persoonlijke meninkje. Klik hier eens: https://twitter.com/search?q=%23hellofresh&src=typd Dat we het even duidelijk hebben dat je een uitzondering bent.

Vanavond wordt mijn box vol heerlijke recepten weer heel makkelijk thuisbezorgd. Mijn mening is positief. En als mensen zoals Sidney roepen dat het aantal keer bekijken van dit stukje pulp zo’n beetje gelijk staat aan het aantal klachten, roep ik op, om iedereen die een positieve mening heeft over HelloFresh dit ook hier te delen!

A single golf clap? Or a long standing ovation?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.