FAST & FURIOUS

Joy Disoza
Sep 14 · 3 min read

Moderne techniek

Vespa is een merk dat continu kijkt naar wat er beter kan. Zwakke punten worden verbeterd waardoor je een super degelijke en betrouwbare machine krijgt. Waar het merk scherp op is, is de kwaliteit, de betrouwbaarheid, en het rijgedrag. Niet alleen ziet de Sprint Notte er prachtig uit, wat te danken is aan de Italiaanse topdesigners, maar rijdt hij ook als geen ander. Hij ligt als een blok op de weg en er zijn geen rammelende kappen aanwezig. De body van de Vespa Sprint Notte is namelijk oerdegelijk en vervaardigd uit één stuk metaal. Geen plastic kappen dus.

De gepatenteerde voorwielophanging zorgt voor een zeer aangenaam rij- en veergedrag, waarbij je tevens in een handomdraai het wiel kunt demonteren om bijvoorbeeld een band te vervangen. Op het voorwiel zit, zoals bij de meeste scooters, een remschijf gemonteerd en dat zorgt voor extra remkracht. Goede remmen zijn van levensbelang, en dat is bij de Sprint dik in orde. Om je wat extra zekerheid te geven is de remleiding voorzien van een gevlochten stalen mantel. Hierdoor kan de leiding een hogere remdruk aan. Een technologie welke je normaal gesproken alleen op het racecircuit terugvindt.

Vespa Sprint Notte kopen

Wil je van de omgeving genieten, dan moet je natuurlijk een Vespa scooter kopen. Deze rijden namelijk geweldig! Wil je zonder helm genieten, dan moet je de Vespa Sprint Notte snorscooter kopen. Deze scooter rijdt maximaal 25km per uur. Sneller rijden is ook mogelijk maar dan moet je gebruik maken van onze opvoer-service. De tweewieler is ook te bestellen als bromscooter (45km p/u) waarbij je een helm moet dragen. Mocht je nog een mooie, goede, en veilige helm zoeken, dan kun je die meteen mee bestellen. Wij hebben namelijk veel keuze als het gaat om integraalhelmen, systeemhelmen, jethelmen, etc. Mocht je de Notte willen leasen, dan kun je ook alle accessoires en opties mee leasen!

Sprint Notte leasen

Liever meer financiële vrijheid? Kies er dan voor op de Vespa Sprint Notte te leasen. Met leasen koop je de scooter op afbetaling en bepaal je eenvoudig zelf het af te lossen maandbedrag. Leasen kan bij ons in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen. Alle extra’s van windscherm tot helm kun je in de lease onderbrengen. Zo ben je in één keer klaar en kun je direct volop genieten.

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade