NIMFAMONEY: Het eerste cryptocurrency-leningsplatform dat in deze wereld in de wereld werd gebruikt

Met de snelle ontwikkeling van de tijden is er zoveel bedrijven die van jaar tot jaar op het gebied van blockchain groeiden en duizenden werknemers over de hele wereld begonnen met hun eigen bedrijven of samen met technologiegebaseerde blockchain te creëren en te starten.

Zelfs voor dit jaar wordt geschat dat bijna elke minuut veel nieuwe bedrijven groeien door het opzetten en organiseren van ICO’s (Initial Coin Offering) hun eigen cryptocurrency creëren en het publiek biedt om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van projecten die zij zelf of samen lopen . Het is verbazingwekkend interessant, waardoor NIMFAMONEY daar ook met een ander werkplan kan plassen

Voordat ik het hoofdonderwerp over NIMFAMONEY volledig uitlê en ik er zeker van zijn dat ik niet over ICO weet, goed hier, verklaar ik de betekenis van ICO?

Wat is ICO ?

Voordat ik het hoofdonderwerp over NIMFAMONEY echt verklaar en ik weet zeker dat ik niet van ICO weet, goed hier, verklaar ik de betekenis van ICO?

ICO Extension of Initial Coin Offering. Initiële betekent de vroegste, Coin betekent digitaal token / munt en biedingen betekenen het bieden, wanneer het in zijn geheel wordt geïnterpreteerd, betekent dat de vroegste munten aanbieden voordat ze in de vrije markt worden gelanceerd. Daarvoor lanceert nimfamoney met een cryptocurrency lening platform. nimfamoney biedt een token lening met een rentevoet van 0%.

Wet is NIMFAMONEY ?

Nimfamoney is ‘s werelds eerste cryptocurrency lening platform. Hier kun je een NIMFA-token lenen met een nul rentevoet, gebruik het om te kopen van een ander blockchain bedrijf dat naar ICO komt, of direct op de beurs. U betaalt alleen toegang tot ICO en de markt voor cryptocurrency plus 10% van uw winnende positie.

U hoeft uw huis niet te verkopen, een banklening te halen, geld te lenen van uw vrienden, bel uw broer in het midden van de nacht met een verzoek om u een paar duizend dollar te geven om tokens te kopen van een bedrijf dat een ICO begon over een uur. U moet deelnemen aan NIMfamoney ICO, NIMFA tokens krijgen, en na onze ICO kunt u een lening krijgen die drie keer groter is dan het bedrag van alle NIMFA-tokens die u op onze ICO krijgt.

Hoe het werkt met elke NIMFA-token die u in augustus 2017 bij ICO aanschaft, kunt u een token lenen om deel te nemen aan een nieuwe ICO of om te ruilen op de uitwisseling zonder verificatie en ontkenning van een partij, die allemaal binnen enkele minuten beschikbaar is.

De voordelen die u kunt krijgen als u zich bij Nimfamoney aansluit:

 • 100% NIMFA handtekening procedure zonder persoonlijke gegevens
 • Ontvangen tot 260% van het bijkomende inkomen uit beleggingen die zijn gemaakt door het lenen van NIMFA-tokens.
 • Drie voordelen voor u elk NIMFA-token gekocht op ICO, kunt u 3 tokens lenen
 • Geen verificatie en ontkenning, 100% automatische cryptocurrency Lening met nul rente% (Slechts 10% provisie winst)
 • Gedecentraliseerde en automatisch vervulde Crypto-leningfondsen ontbreken Control door één organisatie
 • 2,5% Bonus op NIMFA-tokens Van alle NIMFA-tokens die bij ICO worden gemaakt door mensen die u uitnodigt om deel te nemen aan ICO.

TOKEN NIMFAMONEY ICO

Het totaal aantal NIMFA tokens dat in augustus 2017 bij de ICO is geplaatst, is 20.000.000 NIMFA tokens (20% van alle NIMFA tokens bedrag).
De waarde van 1 NIMFA is ingesteld op het niveau van $ 5.
Zo kan een gemeenschappelijk pool van NIMFA-tokens geplaatst bij de ICO de volgende kosten hebben op het einde ervan 20 000 000 NIMFA x $ 5 = $ 100 000 000.

Nimfamoney heeft een trilateraal verwijderingsgeldstelsel inclusief:
1) Nimfamoney
2) partners
3) personen die betrokken zijn bij NIMFA-tokenverkoop bij de ICO door de partners.

Om gratis NIMFA tokens te ontvangen, bieden wij u aan iedereen te vertellen wie u denkt dat u geïnteresseerd bent in Nimfamoney ICO en u kunt bonus NIMFA tokens krijgen wanneer uw vrienden NIMFA tokens kopen.

De verdeling van 100%

NIMFA tokens:

 • 10% — Team (huidige en toekomstige).
 • 20% — NIMFA token kopers bij de ICO (Fundraiser).
 • 60% — Kredietfondsen in NIMFA-tokens (het gedecentraliseerde cryptocurrency leningfonds) (Cryptocredit).
 • 5% — Reservefonds van alle provisies (gas) voor de leners (spaarcryptocurrency) (Voorzieningsfonds).
 • 5% — Een beloning voor partners : Meer informatie op pagina 19 (Bounty).

De verdeling van 100% aangetrokken fondsen op ICO:

 • 55% — Ontwikkeling van het cryptocurrency-leningsplatform (Softwareontwikkeling).
 • 15% — Marketing (Marketing).
 • 15% — Operationele kosten voor het beheer van het platform (Operationele kosten).
 • 5% — Een reservefonds van alle provisies (gas) betalen bij het ontwikkelen en onderhouden van het platform (Voorzieningsfonds).
 • 5% — Uitgaven voor juridische dienstverlening en ondersteuning van cryptolending transacties (Legal).
 • 5% — Onverwachte uitgaven (onverwacht).

Roadmap Nimfamoney :

Team Nimfamoney :

Max Tarasenko — Oprichter en CEO

Max Tarasenko is een ervaren ondernemer die een nummer heeft opgericht
van bedrijven in Rusland en Europa (Tsjechië). Max heeft ook gewerkt in Allianz: ‘s werelds grootste verzekeringsmaatschappij.

Dan Suvorov — CTO (Chief Technology Officer)

Dan Suvorov is een ervaren full stack ontwikkelaar met meer dan 5 jaar
programmeren met PHP, Java, Node.JS, JS (JQuery). En natuurlijk CSS en HTML.

Vlad Pezhemskii — Leid blockchain-ontwikkelaar

Vlad is een soliditeit-expert. Met 11+ jaar in codering gebruikte hij PHP in de meeste van zijn projecten. Vlad bouwt Nimfamoney’s slimme contracten.

Alex Kharchevnikov — CMO (Chief Marketing Officer)

Alex is een ervaren digitale marketeer met diepgaande expertise in virale marketing. Alex trekt nieuwe gebruikers aan op het Nimfamoney platform.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze officiële website en gemeenschap hieronder :

Geplaatst door jhonnydeep87 : HIER