Digital kreatör med fokus på politisk kampanj

Great Beyond söker nu en digital innehållskreatör med fokus på politisk kampanj. Det betyder att vi söker dig som vill jobba i gränslandet mellan digitala lösningar och opinionsbildning. Lika snabbt som du gör en prototyp för en app eller hemsida, lika roligt tycker du det är att ta fram kreativa kampanjkoncept.

Därför tror vi att du är en person som är löjligt intresserad av tech, både på ytan och djupet. Att ha en utbildning i digital kommunikation eller teknik är relevant, men erfarenhet av att utveckla egna projekt är minst lika meriterande. Att du har en god känsla för form och grafik är väldigt viktigt, UX-erfarenhet är önskvärt. Vi förväntar oss att du kan producera en wireframe för en större organisations nya hemsida snabbt och snyggt. Eller att du kan sätta sätta upp en kampanjsida på egen hand.

Som du märker så är det en väldigt fri tjänst. Du kan vara junior eller senior — vi kommer skräddarsy tjänsten för rätt person, även om vi ställer några grundläggande krav:

  • Du ska ha digital kompetens för att kunna agera brygga mellan kund och utvecklare avseende webb och digitala verktyg (appar), helst viss designerfarenhet som sagt.
  • Du behöver inte vara en van opinionsbildare men du måste ha erfarenhet av att jobba med antingen reklam eller annan typ av strategisk kommunikation där man tänker i målgruppstermer. Har du politisk bakgrund så blir vi nyfikna.
  • Du ska obehindrat kunna jobba i Photoshop, Illustrator och/eller Sketch/ExperienceDesign.

Vad kan vi erbjuda dig? Ett roligt jobb där du får jobba med både gräsrötter och makthavare i samma projekt. Du får vara med inför valrörelsen 2018 (det är superkul!) och du får tillgång till några av branschens bästa utvecklare (vårt kontor i Göteborg jobbar med supermodern utveckling av egna system och appar). Vi har schysta villkor (kollektivavtal) och oavsett vilket av våra kontor du besöker drivs vi av en stor dos av humor och en “en för alla, alla för en”-mentalitet. Vi är opretto och har kul på jobbet helt enkelt :)

Villkor: Heltid, arbetsplats Stockholm, individuellt komptetenskonto så du kan fortsätta utveckla dig och friskvård deluxe eftersom vi vill att du ska må extra bra.

Skicka din ansökan inkl. arbetsprov och ställ dina frågor direkt till byråledare Joakim Johansson via e-post senast den 15 oktober 2016, j@greatbeyond.se