Πώς οι ξενοδόχοι μπορούν να δημιουργήσουν μια στρατηγική βίντεο στις καμπάνιες τους

Το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη καμπάνια βίντεο είναι να διασφαλίσετε ότι θα ορίσετε μια ισχυρή στρατηγική.

Ποιος καλύτερος τρόπος να πείτε την ιστορία του ξενοδοχείου σας εκτός του πιο συναρπαστικού και εμπνευστικού μέσου που έχουμε — βίντεο; Από τα πανέμορφα πλάνα προορισμών ή τα χιουμοριστικά ανέκδοτα έως τις πιο πρόσφατες 360 μοιρών και την εικονική πραγματικότητα, οι έμποροι ταξιδιών επωφελούνται ήδη από τις ώρες παρακολούθησης βίντεο 200 Μ + που παρακολουθούνται καθημερινά στο Facebook και στο YouTube.

Παρόλο που ίσως γνωρίζετε ότι το βίντεο είναι σημαντικό για τις εκστρατείες σας, ίσως να μην είστε σίγουροι πώς να το χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά. Έχουμε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά για να υλοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ισχυρή στρατηγική βίντεο:

1) Χρησιμοποιήστε το βίντεο καθ ‘όλη τη διοχέτευση

Συχνά, σκεφτόμαστε το βίντεο ως κορυφή του εργαλείου ευαισθητοποίησης της διοχέτευσης. Αυτή η νοοτροπία ξεκινά από τις τηλεοπτικές ημέρες, όταν οι διαφημιστές δεν μπορούσαν να μετρήσουν πολύ πέρα ​​από τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού. Αλλά τώρα, με τα online βίντεο, γνωρίζουμε ότι το βίντεο είναι εξαιρετικά επιτυχημένο σε όλη τη διοχέτευση και κρατά τους ταξιδιώτες σας σε επαφή. Στην πραγματικότητα, το 63% χρησιμοποιεί βίντεο ταξιδιού όταν ψάχνει για ιδέες ή δραστηριότητες που πρέπει να κάνουν σε συγκεκριμένο προορισμό.

2) Πειραματιστείτε με διαφορετικές μορφές βίντεο

Οι έμποροι ταξιδιών δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι με τηλεοπτικό σημείο 30 δευτερολέπτων. Με το YouTube, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα από διαφημίσεις προειδοποίησης 6 δευτερολέπτων, σε διαφημίσεις χωρίς χρονικό όριο. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαδραστικά, “gamified” ή ερευνώντας βίντεο, βίντεο που επεκτείνονται όταν ο χρήστης κινείται πάνω του ή βίντεο 360 μοιρών, που δίνουν στο χρήστη την επιλογή για το πού θα ήθελε να κοιτάξει. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα μιας δυναμικής δημιουργικής επικάλυψης, η οποία έχει τη μοναδική δυνατότητα να προσαρμόζει τα βίντεο με τιμές ή ονόματα ιδιοκτησίας, προσαρμοσμένα σε αυτά που ενδιαφέρει ο ταξιδιώτης.

3) Κατάλληλη Παράδοση σε κάθε συσκευή

Είστε εν κινήσει, όπως και το ταξιδιωτικό σας κοινό. Η εύρεση επισκεπτών που μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά το κοινό σας σε όλες τις ανταλλαγές βίντεο, το Facebook, το Instagram και το YouTube, καθώς και κάθε συσκευή, είναι το κλειδί. Και η σκέψη για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις σας σε κινητά και tablet σε σχέση με τους “σταθερούς υπολογιστές” είναι σημαντική. Θυμάστε αυτές τις διαφημίσεις 6 δευτερολέπτων που αναφέραμε νωρίτερα; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για προβολή σε smartphone. Είναι αρκετά σύντομα ώστε να μην τρώνε σε δεδομένα (MBs) και χρόνο χρήσης, αλλά αρκετά για να προσελκύσουν τον χρήστη να κάνει κλικ στον ιστότοπό σας.

4) Μετρήστε τα πάντα

Η πλατφόρμα διαφημίσεων θα πρέπει να σας παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για το κοινό και να συνεχίσει να βελτιστοποιεί την απόδοση της καμπάνιας. Με τη δοκιμή των διαφόρων μορφών βίντεο, κοινωνικών σελίδων και στόχευσης σε όλη τη διοχέτευση, θα βρείτε αυτό που “πουλά” περισσότερο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις γνώσεις για να βελτιώσετε τα μηνύματά σας και το περιεχόμενο σε όλες τις διαφημίσεις σας.
Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι πάντα το εξής: σύνδεση με το κοινό σας με τρόπο που να αισθάνεται προσωπικά, δίνοντάς σας μια θετική εμπειρία με το ξενοδοχείο σας!

Τεκερίδης Γιάννης
www.skye.gr

Like what you read? Give Tekeridis Giannis a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.