Državno prvenstvo za kadetinje in kadete (U18) ter za starejše deklice in dečke (U14) Nal Kajtazović, državni prvak!

Maribor, 4. februar 2017

V mariborski športni dvorani Lukna v Ljudskem vrtu sta potekali letošnji državni prvenstvi za kadetinje in kadete ter za starejše deklice in starejše dečke. Prvi so nastopili mlajši.

Nal Kajtazović je po res dobrih borbah in 4 zmagah osvojil naslov državnega prvaka za leto 2017 ! Čestitke.

Izvrstna sta bila tudi Maks Ferlan, ki je z dvema zmagama in dvema porazoma ostal tik pod stopničkami in bil peti, ter Žan Triler, ki je imel tri borbe in bil na koncu deveti. Res dobra predstava mlajših, ki so lahko vzor vsem v svoji skupini, tako da bodo tudi ostali šli na tekmovanja.

V popoldanskem delu je največ pokazal Mark Gregorc, ki je vsem, predvsem pa sebi, dokazal, da se z vstrajnostjo in delom res veliko doseže. Samo verjeti je potrebno v to! Na koncu je po treh zmagah in 1 porazu osvojil vrhunsko tretje mesto in bronasto medaljo.

Potrebno je izpostaviti še vsa tri dekleta — Živo Mehle Kostrevc, Brino Trampuš in Nino Lah. Prikazale so res odličen odnos, nekaj borb dobile in nekaj izgubile. Ker pa so mlajše, predvsem Nina in Brina, ki ju čaka še državno prvenstvo mlajših kadetinj (U16), so nabirale prepotrebne izkušnje. Vrhunsko, punce !! Tudi Timotej Kolbl in Edvard Kastelic sta še mlajša kadeta, vendar se pa tudi ona dva nista ustrašila in predala.

Vrhunsko!

Like what you read? Give JUDO GOLOVEC a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.