Mode Loubouttin Sneakers En Louboutin So Kate Pumps Voor Vrouw, Pigalle Schoenen Zijn Beste.

Christian Louboutin Blog
2 min readDec 11, 2016

Het ontwerp Loubouttin Sneakers zijn een combinatie van de Pigalle en So Kate. Van de groep, de Follies komt in de breedste selectie van de hiel hoogtes, variërend van vlak tot stiletto. De teenkap is korter dan de So Kate, maar is niet zo kort als Pigalle. De hiel van de Follies is smal en taps toelopende, zoals de So Kate. In tegenstelling tot de Pigalle en de So Kate, de Follies is voorzien van een gepolsterde binnenzool, die de wereld van verschil maakt als het gaat om de lange termijn te dragen. Als u op zoek bent naar sommige sexy louboutin sneakers, maar worden afgeschrikt door de toonhoogte van de So Kate, dan is dit de pump voor u.

Louboutin Pumps zijn voorzien van de steilste toonhoogte en het zwaarst spitse neus van de groep. De teen doos is langer dan de beroemde Pigalle, en de hiel is de dunste in vergelijking met de Louboutin Pigalle en de Pigalle Follies. Echter, de hoekige silhouet maakt het een van de meest sexy schoenen in de luxe schoeisel markt. De So Kate is alleen beschikbaar in een hak hoogte van 120mm, dus als je bent voor de uitdaging, dan is dit de schoen voor jou.

Voor Pre-Fall, Louboutin hoogtepunten zijn een unieke marbleized afdruk vermeld op de populaire louboutin pumps, onder andere; de donkere tint van deze prent maakt het een beetje gespannen, maar het voelt nog steeds erg on-merk. Samen met zijn handtekening rode zool, Louboutin versierde een aantal van zijn pre-fall schoenen met vleugels, die toe te voegen aan de 360-graden hoger beroep van zijn ontwerpen. Hoge kwaliteit Louboutin Pumps Voor Vrouw.

Na meer dan twee decennia aan het roer van zijn eigen bedrijf, er is niet zoiets als een ‘comfort zone’ voor Christian Louboutin. Als het gaat om Louboutins, is geen detail over het hoofd gezien en elke nieuwe collectie is een kans voor het merk te wagen in nieuwe gebieden; voor Pre-Fall 2016, het deed precies dat.

Louboutin staat bekend om zijn killer heels, en je zou aangenaam verrast zijn door de brede waaier van hakhoogtes beschikbaar dit seizoen — ze beginnen bij een zeer bescheiden twee duim. Voor alle waaghalzen die er zijn, is er nog 120mm en 150mm hakken om uit te kiezen.

--

--