Autor: Andrei Coman

„Tiganie” ca la elitele din USR nu s-a mai vazut de mult prin politica romaneasca, formatiunea lui Nicusor Dan primind o „perversa” naucitoare, chiar din interiorul partidului, imediat dupa accederea in Parlament. Iar „fitilul” care a inflamat spiritele a fost aprins de catre chiar sotul frantuzoaicei Clotilde Armand, matematicianul Sergiu Moroianu dezvaluind public ca jocurile subterane din USR sunt facute de oamenii lui Soros, care decid totul.

roxana si nicusor dan „Blonda lui Soros” de la USR si „Lupul singuratic” de la PMB
roxana si nicusor dan „Blonda lui Soros” de la USR si „Lupul singuratic” de la PMB

Roxana Wring aruncă în aer partidul lui Nicuşor Dan

Iar cand cei acuzati se pregateau sa raspunda cu o excludere a lui Moroianu din partid, „pe sticla” a rabufnit, tot pe surse interioare din partid, stirea despre idila pasionala dintre vicepresedintele USR, Roxana Wring si arhitectul sef al Primariei Capitalei, Adrian Bold. Astfel ca lucrurile s-au complicat si mai mult, invocata poveste de dragoste dintre „blonda lui Soros” de la USR si „lupul singuratic” de la PMB putandu-se baza si pe niscai interese financiare.

De la Cotroceni se trage…

Clotilde Armand nu a fost invitata la Palatul Cotroceni, locul frantuzoaicei fiind luat de catre „nemtoaica” Roxana Wring.

adrian bold „Blonda lui Soros” de la USR si „Lupul singuratic” de la PMB
adrian bold „Blonda lui Soros” de la USR si „Lupul singuratic” de la PMB

Adrian Bold

Asa ca, nesuportand afrontul, sotul „umilitei” a luat foc, Sergiu Moroianu inflamand scena politica de la noi cu dezvaluiri halucinante despre cheltuirea banilor primiti pe filiera ONG-urilor sorosiste de catre controversatul sef de campanie al Uniunii Salvati Romania. Este vorba despre Matei Paun, cel al carui nume este implicat si in scandalul international Panama Papers. Si care, dupa cum sustine Moroianu, ar fi cheltuit aiurea banii, sustinut fiind insa de catre vicepresedintele USR, Roxana Wring, cea care ar fi si „cuiul lui Soros” in cadrul partidului lui Nicusor Dan. Mai mult chiar, la scurt timp au aparut informatii si despre un „amantlac” intre „blonda lui Soros” si Adrian Bold, arhitectul sef al Primariei Capitalei. Cel care, dupa ce a fost dat afara de catre Sorin Oprescu, a revenit pe functie, fiind cunoscut drept un „lup singuratic” si un dusman inversunat al actualei primarite Gabi Firea. Iar cum Wring este, totodata, atat presedintele ProDomo, dar si consilier local, lucrurile chiar ca pot lua si o alta turnura decat o simpla „cearta intre fete”…

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.