Ik ben Jurrian van der Vaart, professioneel golfer die dit jaar uitkomt op de Europese Challenge Tour. Mijn doel is het winnen van een toernooi op de European Tour in 2018, en daarvoor heb ik hulp nodig!

Dimpels op een auto? Zuiniger! http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/dimpled-car-minimyth/

Ik zoek een fantastische leasemaatschappij of autodealer die een grote affiniteit heeft met golf, begrijpt dat mensen soms even een duwtje in de rug nodig hebben, en die een mooie betrouwbare auto op de werf heeft staan die niet heel erg gemist wordt.

Deze auto zou ongeveer 25.000 km per jaar aan moeten kunnen, niet bang zijn voor de Franse snelwegen, en groot genoeg voor een set golfstokken, schoenen en grote weekendtas. Als hij nog wat ruimte heeft voor logo’s van de autohandel dan is hij helemaal perfect.

Ik ben zelf heel zuinig, bijna duurzaam te noemen, en als sportieve ambassadeur van de NGF voor het Duurzaam! Golf programma zou ik het best slapen als deze auto ook hield van het milieu. Voor elektrisch rijden ben ik nog niet klaar, maar een zuinige of hybride voiture zou bijdragen aan mijn groene imago!

Graag zou ik zoveel mogelijk terug doen, al is dat financieel op dit moment lastig. Aanwezigheid bij golfdagen, wedstrijdjes spelen op prachtige banen met klanten of Q&A sessies behoren op dit moment wel tot de mogelijkheden, en ik denk graag mee over andere PR-manieren.

Deze auto kan mij vooral vinden in de Bollenstreek, waar ik (wanneer ik niet bezig ben met het spelen van toernooien in de rest van Europa) dagelijks train op de Noordwijkse GC, of Golfcentrum Noordwijk. Daarnaast ben ik een graag geziene gast op de Haagsche GC, Golfsocieteit de Lage Vuursche, en tal van andere golfaccommodaties door het land. Genoeg te zien dus!

Mocht U deze wagen nu hebben staan, en wilt U graag helpen? Ik ben te bereiken op info@jurrianvdvaart.nl, of via 06–46316499.

In ieder geval bedankt!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Jurrian Vd Vaart’s story.