Vanaf groep 7/8 ben ik al bevriend met Aletta. Wat een top wijf is ze!
Sinds kort heeft zij haar eigen kinderkleding winkel geopend (11&12 augustus waren dé openingsdagen). Deze winkel: Groots&Kleintje, staat in Hendrik Ido Ambacht. Van hippe baby- en kinderkleding tot aan stoere accessoires en cadeauartikelen.

Aletta was hiervoor onderwijzeres, kleuterjuf (je zal zo’n leuke juf maar hebben!). Toen zij hoorde dat de vorige eigenaar van deze winkel ging stoppen heeft ze haar hart en droom gevolgd en heeft de winkel overgenomen.
Na flink klussen, allerlei kledingbeurzen en winkels af te gaan, heeft ze Groots&Kleintje haar eigen finishing touch gegeven.
Uiteraard ben ik langs geweest, helaas kon ik niet bij de (her-)opening zelf aanwezig zijn. Groots&kleintje is een vrij grote winkel, met veel aanbod! Er is ook een kinderhoekje zodat de mama (jaja, meestal zijn het toch echt de mama’s) rustig kan rond neuzen. Er zijn veel toffe merken te koop, ik zelf ben dan zelf niet een merk typje, maar niets ten nadele van wat er te koop is! Teveel leuke dingen gezien, kijken en niet kopen ;).
Ik kon het niet laten tóch wat te kopen, heb een toffe slab van ‘’done by deer’’ gekocht. Verder zijn onder andere de volgende merken te koop: Indian Blue Jeans, Z8, nOeser, Carlijnq, Sproet&Sprout, Bergstein en Mingo.
Groots&Kleintje is zeker een bezoekje waard!

Aletta met Wethouder André Flach. (Foto gemaakt door: Trudy Wehrmeijer
Groots&Kleintje

colours, mama/mom, loves to travel, joyful

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store