4 — Dispositiu

Feia un dia de pluja, però encara no havia caigut una gota. Vaig arribar vint minuts abans del que m’havien dir. El lloc era ple de gent, però no sabia on havia d’anar. Al centre del parc havia un llac gran i al seu voltant els arbres, la gespa i els bancs dibuixaven espais diferents on seure, estirar-se o passejar.

Vaig recolzar-me a la barana que rodejava el llac esperant un senyal. Molt a prop meu uns avis xerraven animadament, a l’altra banda havia un grup molt nombrós que practicaven arts marcials i per tot arreu havia grups que corrien o passejaven.

La consola va començar a vibrar dins la meva bossa. La pantalla mostrava un plànol del parc. En un primer moment em va fer una mica de por, ja que demostrava que algú havia introduït aquesta imatge des de fora de la consola. Però la curiositat va poder més que la por i vaig mirar la pantalla amb atenció. En un dels extrems del mapa havia un punt que feia pampallugues.

Vaig situar-me, i vaig començar a caminar en aquesta direcció. A mesura que m’apropava al punt de trobada la imatge s’anava fent més gran, més nítida fins que va acabar mostrant en temps real el que estava passant, fins que vaig acabar veient-me a mi mateixa com un punt que em movia cap a l’objectiu.

Vaig acabar el meu camí a una paperera. Dins hi havia un dispositiu petit, amb un adaptador per a l’entrada universal de la consola. Unes lletres grosses i vermelles van ocupar tota la meva pantalla.

Connecta’l.

Ho vaig fer i va aparèixer espais per sis cors. Sota hi havia un text.

Demostra’ns que vols ser una dels nostres. Anirem enviant-te missions. Per fer-les hauràs de demanar ajuda a algú que pugui donar-te informació de com es jugava abans.
Cada missió que facis et permetrà conservar la nostra confiança o perdre-la. Si et quedes sense cors, hauràs perdut l’oportunitat de ser un bona creadora de jocs, tal i com ho eren els del passat. Quan les hagis superat descobriràs una història del món del joc que et podrà ajudar a ser una bona creadora.
Ah! Veuràs que acabem d’instal·lar un petit programa al teu dispositiu, és més segur que atacar-lo des de fora. Així que ara torna el dispositiu al seu lloc.

Des de llavors tinc aquesta icona a l’escriptori de la meva consola. Ara plego, però necessito que demostreu que teniu un compromís per la creació de jocs. Si és així, segur que em podeu ajudar.

Tenim un marcador que va del 0 al 100. El 100 suposa que heu participat el 100% de tota la classe. I ara què cal fer? Heu de fer grups de com a màxim 5 persones. Seguiu aquest enllaç i ompliu les vostres dades. Teniu fins dimecres a les 23.55 del vespre per participar. Segons la quantitat de persones que participin tindreu les sis vides nombre de vides o no. I creieu-me, les vides seran importants per poder resoldre els reptes amb qualitat.

Estigueu preparats, que quan menys us ho espereu rebreu el primer repte!