New Kitchen in the making

Pencarian dapur baru..
Perkara yg perlu dititikberatkan semasa mencari perkhidmatan pemasangan dapur baru adalah seperti berikut :
* harga
* saiz dapur
* material yg diidami
* design

Sebelum kami berdua jump into this decision, memang macam2 kedai kami pergi. sebulan tu habis untuk pergi ke satu kedai, dan ke satu kedai yg lain. sebabnya, kami start cari kedai pon lepas maghrib, sebab tunggu husband balik kerja. x de maknenye la kalau saya nak pergi sorang. so sama2 boleh buat keputusan.

Kebanyakan timing untuk interior designer ni selalunya sampai pukul 6 atau 7 saja. Sebab selalu kitorang dtg lepas maghrib, memang banyak da tutup kedai. So selalu kene call dulu buat appointment, baru diorang akan tunggu.

Dapur kami pun kecik je. kecik2 pun, pening gak kepala nak buat keputusan. nak taruk sinki kat mana la, taruk fridge kat mana la. ye la, ruang sgt terhad, so memang kene fikir dalam2 dan panjang2. hehe.