Instapklare woning te koop in centrum Strombeek-Bever

Wij verkopen ons huis in het centrum van Strombeek-Bever. Wij, dat zijn Els, Kenny, Marie en Alice, een gezellig druk gezin dat in de noordrand van Brussel zijn plek heeft gevonden, maar nu toe is aan een nieuw stapje.

9 jaar geleden kochten we deze rijwoning in Strombeek-Bever. We zochten een huisje dichtbij de stad, met een tuintje en genoeg ruimte voor 2 koters. Ons oog viel uiteindelijk op deze gezellige woning in Strombeek. We begonnen er met veel enthousiasme en een dosis jeugdige naïvititeit in te verbouwen. Zoals zo veel van dit soort projecten begonnen we klein, maar vernieuwden uiteindelijk zowat alles in het huis. Elektriciteit, sanitair, plafonds, vloeren, trap, badkamer en het plat dak van de keuken zijn zowat de belangrijkste vernieuwingen. We deden er uiteindelijk 5 jaar over om het huis naar onze hand te zetten.

Nu, 9 jaar later moesten we besluiten dat we stilaan toe waren aan een groter huis. Na de komst van Alice, werd het thuiskantoor een 2de kinderkamer en met een zelfstandige activiteit die intussen volop draait, blijkt dat toch een gemis te zijn. We zochten en vonden een iets groter huis een paar straten verder. Jawel, ook in Strombeek dus, want we wonen hier gewoon graag.

Met spijt in het hart moeten we afscheid nemen van dit huis waar we met hart en ziel aan gewerkt hebben. We hebben helaas geen ezeltje in de tuin staan dat geld schijt, dus zijn we nu op zoek naar iemand die graag ons huis wil overnemen en er zijn eigen geluk in wil creëren.

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers vinden we:

 • Inkomhal
 • Hangtoilet met lavabo
 • Gezellige woonkamer met massieve parketvloer
 • Volledig geïnstalleerde keuken met oven, gasfornuis, microgolf, vaatwas, ingebouwde koelkast en diepvries
 • Groot schuifraam dat toegang biedt tot het terras en de gezellige stadstuin met tuinhuis
 • Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de kelder van 16 vierkante meter, waar wasmachine en droogkast hun plek hebben

1e verdieping

Op de volledige eerste verdieping werd de bestaande plankenvloer opgeschuurd en vernist. Ze bestaat uit een grote slaapkamer met ramen over de hele breedte en een hyper uitgeruste badkamer, uitgevoerd met top materiaal:

 • Ligbad voor 2 personen
 • Eiken meubel met 2 opzet lavabo’s (Villeroy & Boch) en directe verlichting boven de spiegel
 • Grote inloopdouche met regendouchekop
 • Ingemaakte leggers achter het douchemeubel (aan beide kanten)
 • Alle kranenwerk van Hansgrohe

2e verdieping

Hier huizen de kinderen. Hun kamers zijn respectievelijk 16 en 14 vierkante meter groot en bevatten elk een groot dakraam met zonnewering en rolluik

Ligging

De woning is gelegen in de Lakensestraat 36 te 1853 Strombeek-Bever, in het centrum van Strombeek-Bever. Net om de hoek op het Gemeenteplein, ligt het cultureel centrum van Strombeek-Bever, waar ook een leuke brasserie (ideaal voor een snelle hap) en de bibliotheek van Strombeek aan verbonden zijn.

Verder zijn daar ook nog een supermarkt (open op zondag), frituur en bakker te vinden. Andere handelszaken, verschillende scholen en kindercreches zijn allemaal op wandelafstand te vinden. Qua ligging zit het dus snor. Niet voor niks blijven wij immers in Strombeek wonen…

Prijs

We hebben de vraagprijs gezet op 299 000 €

We denken dat dat een faire prijs is. Een onafhankelijke schatter dacht daar ok zo over, vandaar. Maar alles is bespreekbaar uiteraard

Technische gegevens

 • Verwarming: net vernieuwde condensatieketel op gas (Junkers)
 • Warm water: boiler 100l aangesloten op de verwarmingsketel
 • Electriciteit: volledig vernieuwd, dag- & nachtteller
 • EPC: 222 kwH/dag
 • Bewoonbare oppervlakte: 144m2

Virtueel bezoek

Je kan ook virtueel door ons huis lopen dankzij de mannen van FireFleye:

Ook het obligate Immoweb kan niet ontbreken: http://www.immoweb.be/nl/myselect.estate.cfm?idbien=6845137

Interesse?

Contacteer ons voor een bezoek:

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.