Generația criptografică de generație următoare

Hyperbridge se gândește spre un segment diferit pentru a începe să adopte în criptocurrency, folosindu-l într-un joc este una dintre cele mai bune păreri pentru moment, deoarece se pare că cei mai mulți oameni în bitcoin sunt mai ales jucători de joc. Desigur, va exista mult obstacol în calea construirii și comercializării produsului, deoarece Steam este pionierul în industria jocurilor pentru moment.

Se pare că Hyperbridge este una dintre puținele valute digitale care îngrijesc de fapt de începutul produsului. Acest concept este ușor de înțeles și foarte curat. Interfața îmi amintește de PayPal și Facebook dacă s-au îmbinat împreună. Dar interfața este în cazul în care se încheie Facebook-PayPal similarități. Hyperbridge este o monedă digitală descentralizată, ceea ce înseamnă că nu colectează date despre utilizatorii săi. În centrul său, este un sistem de bani de la egal la egal, construit pe criptografie. Acest lucru pare a fi viitorul bancar online pentru mine. Și cea mai bună parte este că nici o entitate, nici o companie, nici o terță parte nu vă colectează informațiile personale în acest scenariu în industria jocurilor de noroc.

Lucrurile mari se întâmplă cu simplitate, când vine vorba de produs se referă doar la atingerea produsului. În cele din urmă, există multă concurență față de fiecare piață a produsului. Numai câteva proiecte vor supraviețui entității fiecărei piețe individuale. Toate proiectele de blocaj au fost considerate ca un procent mic al succesului datorită faptului că există o platformă utilizabilă, dar există un număr mic care ar putea avea șansa de a reuși să adune o piață potențială și să devină lider.

Una dintre cele mai mari platforme de jocuri care este în prezent în top, Steam are același sistem ca majoritatea celorlalte platforme, deși în general toate platformele de jocuri au în prezent o varietate de asemănări, dar costuri costisitoare, foarte mulți rivali și multe jocuri care au fost un nume printre utilizatori va avea un impact semnificativ asupra dezvoltatorilor și a creatorilor care încep să creeze și să publice un joc sau o aplicație.

HyperBridge prin utilizarea BlockHub consideră că pot rezolva toate aceste probleme, facilitând dezvoltatorii și creatorii care doresc să facă și să publice produsele lor pe piața publică la un cost foarte accesibil. Fără să fie dificil, BlockHub va acționa ca o punte între dezvoltatori și consumatori, care va deveni un ecosistem separat în platforma HyperBridge. Moneda utilizată pentru a tranzacționa pe platforma HyperBridge este menționată ca HBX care va fi utilizată pentru a efectua fiecare tranzacție între platformă, dezvoltatori și consumatori, consumatorii putând să se aboneze la sistem folosind HBX în sine. Cu ajutorul BlockHub pe HyperBrige, cu siguranță va fi foarte ușor pentru dezvoltatorii care întâmpină dificultăți în a-și publica produsele pe piața publică așa cum este descris mai sus.

Acest lucru poate provoca incertitudine dezvoltatorilor pentru a profita de produsele lor, iar pe de altă parte, costul producerii de aplicații și jocuri este destul de scump. Alte platforme nu vor ajuta, de obicei, dezvoltatorii care au dificultăți în abordarea diferitelor tipuri de probleme care apar deseori, adesea permit dezvoltatorilor să-și rezolve propriile probleme. Sistemul care este în siguranță de la hackerii care vor să ia informații sau date despre sistemul BlockHub va fi foarte dificil, deoarece sistemul de securitate absolut și nu are un punct de slăbiciune va face dezvoltatorii să se simtă în siguranță. De asemenea, vor fi plătiți rapid și eficient utilizând un portofel integrat cu sistemul BlockHub.

Mai multe informații despre Hyperbridge, pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic pe:

Website: https://hyperbridge.org/

Whitepaper: https://hyperbridge.org/whitepaper/

Twitter: https://twitter.com/hyperbridge

Telegram: https://t.me/hyperbridgechat

This article was made in Exchange for a potential gift by Bounty0x token.

Username: Jal33