РЕВОЛЮЦІЙНА СИСТЕМА ОПЛАТИ КРИПТО

Вася Андре
3 min readMar 18, 2020

--

КРИПТО В СВІТІ

ЩО ми думаємо

ми вважаємо, що криптовалюта не виконує жодної мети, ЯКЩО НЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

НАША ІДЕЯ

Криптовалюта ще не використовується в повсякденному житті. ioox монета ХОЧЕ ВИРІШИТИ цю проблему з кільцем ioox 2.0.

По суті, кількість носіїв платіжних пристроїв зростає, і щодня монета Ioox стане першою монетою, яка має власний пристрій

Тепер ви можете реально почати користуватися своєю криптовалютою, щоб платити каву, пиво, сендвіч щодня. З МОНЕТИ IOOX

https://youtu.be/daWlzaiksvg

Про нас

Молода команда з чітким баченням скористається технологією Blockchain, щоб використовувати монети ioox та інші криптовалюти у повсякденному житті. Щодня.

Ми не віримо в секретність транзакцій, вони створюють незрозумілість і відсутність контролю. Ми віримо в прозорість, більш безпечну та перевірену. монета ioox — це на кожен день, платити за каву, випивку. Монета ioox призначена для простих людей, які працюють, навчаються або насолоджуються своєю заслуженою пенсією. Монета ioox замінить мікро транзакції готівкою чи кредитними картками, вона є на кожен день.

Повсякденні люди фактично здійснюють угоди менше 10 доларів на день, монета ioox зробить порушення в серцях цих людей. Він призначений для справжнього масового прийняття та ioox Ring, і не буде двигуном.

Наше бачення

Ми уявили собі майбутнє. Найближче до нас майбутнє для платіжних систем. Для цього ми повинні забути наш подарунок і проектувати свої думки з часом. Ми входимо в новий світ, без паперових платіжних інструментів, без старих кредитних карток. Наш майбутній Йон піде з дому, зайде в кав’ярню і заплатить нашою монетою ioox, поклавши своє іоксове кільце на скриню читача.

У нього нічого не буде, лише кільце або власний браслет.

Найближчим часом ми заплатимо монетою ioox та її кільцем ioox, яке, крім того, що дозволяє нам платити, міститиме нашу основну інформацію: тип крові, алергія, місце проживання, скільки кроків ми робимо на день та тривалість життя у нас виходячи з нашого способу життя. Введіть наше майбутнє

Початковий реліз та технології

ioox Technology інтегрує криптовалютні валюти в екосистему Blockchain з поточними платіжними системами. Ви можете здійснювати щоденні мікро-транзакції щодня за допомогою монети ioox та носячих систем ioox (кільце або браслет) та встановлювати щоденний бюджет за допомогою дистанційного налаштування. Тому можна буде встановити платежі монетою ioox в магазинах-партнерах або в доларах США, у магазинах, які ще не ввімкнено.

Ми розробляємо інструмент для повсякденного життя для кожного, і кожна людина, яку ми дуже добре знаємо, має різні часи та підходи до нових технологій.

Прозорість та довіра

За допомогою інструменту управління можна буде встановити та запам’ятати свої налаштування використання кільця. Ви можете встановити щоденні ліміти платежів і відстежувати щомісячні витрати. Ми хочемо створити прозору, швидку та динамічну екосистему. Нова платіжна система, а не клон старих систем.

Прибуток

Прибуток інвесторів йде двома шляхами. Збільшення вартості валюти пропорційно кількості використання. Ми хочемо досягти маси, це наша мета. Другий проспект прибутку виходить від продажу технологічної опори, каблучки або браслета з торговою маркою ioox

Гнучкість платежів

Легка оплата та оплата за допомогою криптографічних жетонів, це наші мантри. Виплати є негайними і можуть бути перераховані в будь-який криптографічний гаманець.

Дорожня карта включає в себе дизайн захищеного гаманця для зберігання, отримання та відправлення рідних монет із цілковитою безпекою.

https://youtu.be/gGh2bq983Zo

Екосистема

Одна платформа для масового прийняття

Власна платформа для реалізації проекту ioox працює в мережі Ethereum. Надійна та безпечна мережа Blockchain. Наш вибір орієнтувався на необхідність використовувати безпеку та надійність існуючої мережі та застосувати до неї технологію, яка передбачає, що до 2020 року близько 340 мільйонів людей будуть користуватися носячими платіжними системами, смарт-годинниками, кільцями тощо. Джерело Звіт IHS Near Field Зв’язок. Ми будемо частиною цього майбутнього, і нам будуть довірені носії.

Заключний розгляд

Основна мета ioox — зробити технологію платежів ioox, яку використовують маси, створюючи фінансове включення. Участь у проекті ioox означає бути частиною майбутнього. Операції через носячий пристрій на 40% швидше, і протягом декількох років вони повністю замінять операції з кредитною чи дебетовою карткою. Сьогодні для нас важливий день.

Для отримання додаткової інформації натисніть посилання нижче:

WEBSITE: https://ioox.org/

WHITE PAPER: https://www.ioox.org/read/ioox-infographic.pdf

BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5208857.

TWITTER: https://twitter.com/iooxsystem

TELEGRAM: https://t.me/iooxsystem

BOUNTY CHAT: https://t.me/iooxbounty

INFOGRAPHIC: https://ioox.org/read/ioox-infographic.pdf

FACEBOOK: https://www.facebook.com/iooxSystemOfficial

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/iooxsystem/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC2WKFTxWlj6frB0fkmDdNwg

Автор:
Bitcointalk username: RomanPesha
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2656689

--

--