Fie că sunteți un novice sau pro boxer, care are cele mai bune casti de box se poate face diferenta. Că s-ar putea acordat niciodată nu utilizați una într-un meci real. Cu toate acestea, o casca de box vă poate proteja de acele lungi ore, istovitoare a meciurilor sparring. Tu nu va primi cu ușurință răniți. Atunci când nu te rănit, te să antreneze mai mult. Atunci când te antrenezi mai mult, mai bine.

Vezi gama de casti de box pe siteul Knockout Store.

Sunt tone de a alege de pe piata de azi. Ceea ce constituie o casca de box de antrenament sau de competitie buna capul de box bun pentru noi este unul care este lumina, robust și durabil. Dacă vă aflați în prezent în vânătoarea pentru unul, atunci nu căutați mai departe.

Criteriile de alegerea a unei casti de box.

Aici sunt factorii care le consider atunci când se utilizează articole de acoperit capul de box. Unele dintre acestea pot sau nu contează pentru tine. De-a lungul anilor, am ajuns să fie mai sensibil și mai conștienți de modul în care diferite articole pentru acoperirea capului se simte pe cap, după ce sa certat atât de mult timp. Beneficiul real al acestui ghid este că am folosit toate aceste articole pentru acoperirea capului și să le poată compara în relație între ele.

O casca de box de calitate este mai scumpa dar mai buna.

Confort & Fit

Acest lucru a ajuns să fie cel mai important factor în articole pentru alegerea castii de box. Aceasta nu trebuie să se simtă ca este personalizat-a făcut pentru cap, dar ar trebui să se simtă încrezător în echipamentul de protecție. Lupta este destul de stresant ca este, nu ar trebui să porți ceva care te distrage atenția, te enerveaza, sau se simte inconfortabil. La cele mai înalte niveluri de box, mulți luptători vor sacrifica pernă pentru confort, deoarece viteza și de relaxare oferă mai multă protecție decât perna.

Descriu confort ca de cât de bine acoperit capul este conform cu capul meu. Unele articole de acoperit capul la squeezes lateral sau la frunte si ceafa. Altele sunt prea alunecoase sau a muta în jurul valorii de prea mult. Unele articole pentru acoperirea capului are o potrivire foarte inegală creând mici decalaje între pălării și capul tău făcându-l foarte nesiguri atunci când luați pumni.

Interior captuseala va fi, de asemenea, un factor. Am mai ales urasc captuseala neteda, care permite pălării să alunece în jurul capului meu când am Spar. Pe de altă parte, unii oameni nu le place captuseala cu blană, deoarece se simte enervant sau murdar.

Gama de casti de box de antrenament este variata.

Cureaua bărbie este, de asemenea, deosebit de important. Uneori cureaua bărbie este prea slab, astfel încât să se simtă ca pălării nu este suficient de strâns. Alteori cureaua bărbie este prea aproape că se simte ca și cum ai fi sufocat.

Vizibilitatea este determinată de protectorii obraz și zona frunții, precum și grosimea padding în jurul partea frontală a feței. Diferite mărci și modele diferite, toate variază în mărime de umplutură și forma protectoare obraz. Prea mult padding si te vei simti ca ai îngropat adânc în interiorul acoperit capul tău. protectori obraz poate fi îndoit puțin spre exterior, astfel încât să nu acopere viziunea ta prea mult.

Vezi gama de casti de box de competitive!

Trebuie, de asemenea, vă sfătuim să încercați pe diferite dimensiuni. Asta e prea de acoperit capul mare pentru capul tău va ieși în afară mai afară din fața ta și ia o parte din viziunea ta. Protectorii obraz vor fi, de asemenea, mai mare și mai departe de pe față, în scădere în continuare viziunea ta.

Castiile de box de calitate te vor ajuta sa ai mai multa viziblitate fara sa fie afectata forma si performanta.

căptușeală

Acesta este echipamentul de protecție, astfel de umplutură este deosebit de importantă. Am atribuit un “Rating-ul Pernele” la toate pălării. Evaluarea merge de la 0 la 10. 0 este egal cu nimic. 10 este egal cu invincibilitate.

Am rata de perna acoperit capul prin GROSIME meu PERCEPUTĂ de pălării în timp ce lua pumni. Grosimea reală și ceea ce se simte ca în mâna mea nu contează.

Îmi doresc articole de acoperit capul de amortizare a fost simplu, dar nu este. Unele articole de acoperit capul se comportă bine împotriva pumni ușoare, dar teribil împotriva pumni dure, și vice-versa. De ce asta? Nu sunt sigur, dar eu sunt ghicitul mai moale perna mai bine o face împotriva pumni ușoare. De asemenea, perna mai dificil va dura mai mult pentru a rupe în, dar eu nu mă deranjează acest lucru. Sunt de obicei foarte emotionat pentru a ajunge în ring, astfel de rupere în noile articole pentru acoperirea capului devine o altă scuză pentru a ajunge acolo.

Calitate

Am determina calitatea cât cât de bine se face pălării. capitonarea va rămâne puternic de ani de zile sau va primi moale, după doar câteva luni de utilizare. Cât de bine este construit cureaua bărbie? Această zonă este crucială, deoarece este partea cea mai subțire a acoperit capul, ia o mulțime de stres, și se utilizează cel mai mult. Multe dintre cele mai ieftine au bretele căști de bărbie prost făcut, care se încadrează în afară doar după un an. Catarama rupe cu ușurință sau cureaua în sine lacrimi cu ușurință. Pălării este inutil, dacă nu se poate chiar curea la cap. Articole pentru acoperirea capului de calitate va dura pentru totdeauna, nu cumpara nimic mai puțin.