Manusi de MMA Noi de calitate Knockout Store

Gama de #manusi de #MMA distribuita de Knockout Store te va ajuta sa devii un luptator mai bun si mai performant in fiecare moment al antrenamentelor tale.

Astfel tu vei avea mai multa forta in lovituri, putere cu care sa iti dobori adversarii din ring si mai multa protectie pentru incheieturi — cu gama de manusi de MMA.

Daca vrei sa afli cum sa alegi manusile de MMA potrivite pentru tine intra pe Manusi de https://www.knock-out.ro/manusi-mma-noi/?___store=default si afla ce manusi de mma sunt potrivite pentru tine.

Vezi acum gama de manusi pentru MMA la preturi excelente care sa te ajute sa devii un luptator mai bun pe http://bit.ly/2kGKv3a.

Sunteți gata să se alăture o sală de sport MMA și a începe antrenamentul. Dar, cum vă alegeți dreptul set de mănuși? Există mănuși MMA, mănuși de box, mănuși de sac și multe altele. Iată câteva sfaturi utile cu privire la modul de a alege mănuși potrivite pentru MMA.

Manusi MMA

mănuși de Hayabusa Tokushu ReGenesis MMA 4 oz GlovesMMA sunt diferite de mănuși de box în care acestea sunt mai mici și au mai puțină umplutură. Mănușile sunt realizate astfel încât luptători nu numai că poate lovi, dar, de asemenea, se lupta și se aplică de depunere deține. Acesta este motivul pentru care sunt dotate cu palmele deschise, iar degetele sunt acoperite numai în zona de ciolan. Mănuși MMA lăsați degetul mare complet descoperit, în timp ce unele acoperă degetul mare la fel ca și restul degetelor. Ele cântăresc în general patru uncii.

Dacă sunteți de formare pentru MMA, acestea vor fi folosite pentru lupte si, de asemenea, greu de sparring. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a lovi mănușile cu un deget se concentreze uneori. Ele nu sunt folosite în fiecare aspect al formării, deși. Mai există și alte mănuși pentru diferite tipuri de formare și de sparring.

MMA Hybrid Manusi

Hayabusa MMA Hybrid GlovesMMA mănuși hibride sunt folosite pentru MMA sparring si grappling. Ele sunt dotate cu mai mult de umplutură decât mănușile tradiționale de MMA, dar încă mai au palmele deschise și să acopere degetele la ciolan. Ele sunt folosite mai ales pentru sparring completă, dar poate fi utilizat pentru toate tipurile de antrenament.

Extra capitonare permite luptători pentru a merge tot în sparring, dar protejează mâinile lor, precum și limita impactul poansoanelor asupra partenerilor sparring.

Mănuși Muay Thai

Hayabusa Muay Thai Thai mănuși 16 oz GlovesMuay stil sunt un pic diferit decât mănușile de box obișnuite. Acestea dispun de mai mult de o palma deschisă astfel încât luptători pot obține o aderență mai bună în țintui sau prun thai.

Este întotdeauna o idee bună de a cere instructorul ce tip de mănuși care le recomandă sau în cazul în care acestea au reguli privind ce pot fi folosite tipuri de mănuși în timpul diferitelor stiluri de formare.

1. Mănuși: sparring
MMA mănuși de sparring typeSparring mănuși sunt concepute special pentru a proteja atât luptători de MMA și utilizate numai în timpul reprizelor de practică. Este foarte important să cumpărați mănuși care afirmă în mod clar că este potrivit pentru sparring; verificați eticheta și descrierea în detaliu. Dacă prezentați mănușile greșit, vă puteți răni grav dvs. de sparring partner.There sunt practic două tipuri de mănuși de sparring: cele (A), care arata ca mănușile tradiționale MMA și au sloturi degete individuale sau mănuși (B), care au un mare izbitoare căptușit zona și bucle deget. Ambele tipuri sunt suficiente pentru sparring și într-adevăr se reduce la o preferință personală, eu personal la fel ca cele cu fante pentru degete individuale. De asemenea, observați că mănușile de sparring au mai umplutură decât alte mănuși.

3. Lupta Mănuși:
MMA tip mănuși de luptă
Aceste mănuși sunt, de asemenea, concepute pentru a proteja ambii luptători de MMA, dar au mult mai puțin decât umplutură sparring mănuși. mănuși de luptă sunt proiectate pentru o concurență reală. Mănuși de sparring MMA pot fi folosite pentru a lupta, dar multe dintre ele sunt 5 uncii și mai mare și poate să nu fie legal pentru concurență MMA. Consultați-vă cu organizația dumneavoastră luptă. mănuși de luptă sunt, de obicei 4 oz, și nu au nici un pic de padding.DO NU SE UTILIZA LA LA SPAR.
O notă privind handwraps MMA: Mulți oameni nu le folosesc atunci când practica MMA, dar acestea sunt foarte recommended.A un prejudiciu grav mână vă puteți feri de formare de luni de zile. mâinile sunt un atu foarte important și este în valoare de timp pentru a le împacheta. De asemenea, va trebui să fi înfășurat mâinile în timpul competiției de MMA, așa că este bine să-l folosi pentru a obține. Dacă întâmpinați probleme de amenajare împachetări dvs. în mănuși MMA, multe branduri vinde acum împachetări MMA, care sunt mai scurte și mai înguste împachetări. Acestea pot fi, de asemenea, numit împachetări de rang inferior sau copii.

Like what you read? Give Knock Out Store a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.