Proteze dentare de box simple si duble

daca te anticipa te obtinerea lovit în față în mod repetat, în orice moment în curând, este, probabil, o idee bună să ia în considerare obtinerea de cea mai buna gura de paza de box. S-ar putea fi chiar o idee mai bună să ia în considerare obtinerea de gura de paza potrivită pentru această ocazie.

Ați putea dori cel mai bun gura de paza de box, sau altul pentru alte ocazii. Deși există multe portavoci atletice de pe piață, pentru anumiți agenți sunt proiectate pentru anumite lucruri. Dacă sunteți în primul rând de gând să lucreze la box-ul în cazul în care majoritatea loviturilor sunt îndreptate spre capul și maxilarul, ar trebui să obțineți gura de paza, care va tine protejat cel mai mult. Am văzut prea mulți oameni noi în sala de sport vin echipate cu gura de paza cea mai șubredă au putut găsi la Wal Mart. În timp ce eu fac de sprijin Baller pe un buget, ar trebui să ia o privire la lista noastră Cele mai bune proteze de box!

Gama de proteze dentare de box simple de la Knockout.

Recent am dat peste Damage Mouthguards de control, care este o companie din Albuquerque, New Mexico. Ei fac câteva produse diferite, inclusiv impactul lor ridicat, Impact Extreme, și gărzile personalizate gurii. Dacă sunteți în căutarea pentru unul dintre cei mai buni gardieni gura de box s-ar putea dori să verificați un prejudiciu de control mouthguard. paznicii lor Extrem de impact și personalizate Gură oferă unele dintre cele mai bune maxilarului și dinți de protecție am experimentat vreodată.

Proteza dentara box dubla calitate

Unul dintre lucrurile pe care îmi plac Deteriorările de control este cantitatea de desene sau modele diferite pe care le oferă. În ceea ce privește gutiere du-te, daune de control are cele mai bune modele puteți obține pentru piesa ta gura. Acest lucru a devenit unul dintre gărzile mele preferate gura izbitoare și asigurați-vă că să-l aibă pe mine pentru sparring box. Garda gura vine cu o carcasă de protecție pe care am recomandăm întotdeauna să utilizați pentru stocarea de piese bucale. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe informații cu privire la acest produs a verifica daune mea de control al gurii Garda de opinie.

Sunt un fan al dublei muscatura gura de paza pentru formarea de box. Da, este mai greu să respire, dar tu a lua cel mai mare volum de protecție care acoperă atât dumneavoastră de top și dinții de jos. Apărătoarea gura Brain-Pad este foarte sigur și nu se simte prea voluminoase în gură. Am avut un cuplu dublu paznici musca gura care au fost la fel de ridicol ca mărime și efecte într-adevăr jocul tău.

Proteze dentare box simple.

Recomand acest gardian gura pentru zilele de box grele sau zile atunci când doriți să provoace respirație și cardio. Nu am o mască de formare? Utilizați un paznic dublu musca gura și munca cardio. Acest lucru mouthguard box vine cu o geantă de transport pentru a stoca piesa gura in.

Am folosit o varietate de șoc Doctor gutiere de-a lungul anilor și am ajuns la concluzia că nu toate dintre ele sunt mari. Totuși, aceasta este una dintre cele mai bune pe care le fac Mouthguards si este cu siguranta unul dintre cei mai buni gardieni gura la box-am folosit. Acest lucru este mouthguard proiectat pentru a se potrivi cu dinții de sus și de jos și de ședere confortabil în loc.

Aveți posibilitatea de a respira cu acest box de paza gura, chiar în timp ce încleștare dinții. Apărătoarea gura Shock Doctor este, de asemenea, foarte confortabil și nu va lăsa gura în durere, după o sesiune de antrenament lungă. Garda gura este foarte bine la preț și nu este greu să se potrivească.