Zbuloni menyren me te mire per nje fillestar se si te gjeneroje te ardhura online…

Pershendetje miq!

Vendosa te shkruaj kete artikull per t’ju ardhur ne ndihme te gjitheve ju qe nuk e keni nje pune apo te gjitheve ju qe doni te keni te ardhura shtese per veten tuaj. Ka shume menyra sesi mund te gjeneroni te ardhura ne ditet e sotme, pa shume kosto. Nga eksperienca ime personale, menyrat qe kam perdorur jane shume te thjeshta, marrin pak kohe, mjafton te keni deshiren per te punuar.

Ndoshta disa prej jush me njohin e ndoshta disa te tjere jo. Une e kam nje profesion dhe nje pune, por pasioni im per boten dixhitale, te punuarit nepermjet internetit ka qene aq e madhe sa gjithmone kam qene ne kerkim dhe jam ne kerkim te mundesive te reja per te gjetur menyra te ndryshme sesi mund ta shfrytezoj maximalisht internetin. Dhe jo vetem per perfitim personal…

Eksperinca ime e pare ka filluar me hapjen e nje fanpage ne facebook para 5 vitesh, Kuriozitete & Enigma. Qellimi i faqes ishte perhapja e dijes dhe informacioneve, ku do ndihmonte secilin prej nesh ne zhvillimin e vetvehtes. Perfitimet qe kam marre nga ajo faqja kane qene te jashtezakonshme, qofte morale, qofte financiare ndoshta me pak.

Nuk e kam lene me kaq, kam provuar nje pafundesi metodash dhe me efektivia nga ata ka qene ndjekja ne internet e nje trajnimi 14 — ditor , teresisht falas, pa risk dhe lehtesisht te kuptueshem. Nje regjistrim ne ate program dhe mundesite qe te jipen jane te pafundme dhe mbreselenese. Trajnimi konsiston ne shpjegimin e menyrave te ndryshme sesi mund te gjeneroni te ardhura nepermjet internetit, programet qe do ju ndihmojne etj. Kjo metode mund t’ju lejoje te gjeneroni nje shume te ardhurash te kenaqshme cdo muaj, pa shpenzuar shume kohe… Vetem pak durim qe te ndiqni kete trajnimin falas!

Per tu njohur dhe ndjekur trajnimin regjistrohuni ketu:http://goo.gl/nVoRn0

E di qe gjithsecili nga ju eshte skeptik, e tille jam dhe vete, sidomos ndaj programeve ne internet. Por kete trajnim ma kane rekomanduar persona profesionist te kesaj fushe dhe sot nuk jam penduar aspak qe besova tek ata dhe riskova. Pa risk nuk ka sukses. Une sot perdor 2–3 metoda qe kam mesuar nga ky trajnim dhe ne fund te cdo muaji une gjeneroj nje fitim shume te kenaqshem. Per cdo pyetje dhe paqartesi, tani mund te komunikojme ne faqen me te re qe kam hapur ne facebook: https://goo.gl/w5Tqbf

Uroj t’ju kem ndihmuar sadopak, deri ne artikullin e ardhshem, ju uroj suksese!!!

Vanesa

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.