Laidi, kjo eshte thike me dy presa.
Kristi Kristo
11

Kristi, te jesh i sigurte qe jam shume dakort me ty. Edukimi eshte jashtezakonisht shume i rendesisshem, por duhet te jete kontemporan prandaj dhe kam nje mosbesim shume te theksuar persa i perket cilesise se edukimit ketu ne Shqiperi dhe jashte gjithashtu.

Menjane atyre qe duan te ndjekin nje profesion si avokat, doktor, arkitekt dhe fusha shume profesionale. Nese do te behesh marketer apo sipermares, nuk ka asnje shkolle sot qe te pergatit se si te marketosh ne nje bote me Snapchat dhe Instagram.

Sic e the dhe ti, jo te gjithe do behen Bill Gates dhe Steeve Jobs, ne kete rast po flasim per te stimuluar talente te reja sic je ti dhe shoket dhe shoqet tona, qe kane mundesine per te konkuruar ne treg global :)

Te pershendes!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Laidi Ferruni’s story.