PrimaLån: Billigt Kontant Lån uden Kreditvurdering? Anmeldelse.

Vigtigt: Hvis du overvejer at tage et lån hos PrimaLån så klik det her link for at få den bedste rente.

SE PRIMA LÅN RENTER OG PRISER >

PRIMA LÅN

PrimaLån er en kreditformidler under Basis Bank A/S, altså en officiel og respekteret pengeinstitut. Der er flere fordele ved at vælge Prima Lån. Her er de:

  1. Nemt: De gør det super nemt at optage et lån. Det kan faktisk klares på 3 minutter. Og du får svar indenfor en time.
  2. Ingen dokumentation: Det behover ikke indsende dokumenter for optagelse.
  3. Få pengene samme dag: Du får pengene samme dag du ansøger.
  4. Skat er automatisk informeret om lånet og kan derfor indføre det rigtig skattefradrag.
  5. Lån op til 75.000 kr.
  6. Løbetid er helt op til 72 måneder.
  7. Mellem 13% og 23% rente. Det er et af de billigste for så hurtigt et lån.

SE PRIMA LÅN RENTER OG PRISER >

Lån penge- Hvordan fungerer det?

Det er blevet sagt mange gange; at låne penge betyder normalt, at et produkt eller en tjeneste bliver dyrere end at bruge sine egne penge. Gebyrer og renter kan medføre mange 100-stykker af hvad man skal købe.

Men — nogle gange har du intet valg! Noget skal erhverves, og pengene er midlertidigt forbi. Eller det er simpelthen for mange penge at tilbringe en og samme tid, og det bliver lettere for tegnebogen at opdele betalingen. Pengene er nok til mange ting om en måned. Så et banklån på internettet, en såkaldt Internet lån, være en god mulighed.

Når du tager et internetlån, skal du IKKE kontakte din almindelige bank. Du får i stedet penge direkte fra hvert lånevirksomhed. At tage denne type lån kan derfor også være en god måde at håndtere andre lånelån, hvilket reducerer pris- og renteomkostningerne. Der vil være færre penge at sætte på lånene hver måned.

Lån penge — Banklån og private lån

Når du først har besluttet at låne penge, er det vigtigt at sikre, at du får de bedst mulige betingelser for at betale tilbage så lidt som muligt for det du har lånt. Bankerne er ikke dedikeret til velgørenhed, så du bør heller ikke gøre det. Vælg derfor det sted, hvor du får den laveste effektive sats.

Der er i dag en række virksomheder, der udlåner mere eller mindre beløb til dig og ønsker mere eller mindre for denne service. I vores gennemgang har vi sammenlignet lån med nogle af de største aktører for direkte lån, der låner millioner til svenske folk hver dag. Og vi har identificeret, der i øjeblikket tilbyder Sveriges mest overkommelige private lån.

PrimaLån: Sådan fungerer et lån

Udlån penge betyder, at du har en aftale med for eksempel en bank. Aftalen er, at du låner en sum penge fra banken og tilbagebetaler lånet med renter.

Du ønsker måske at låne et hus eller en bil. For at du skal låne penge i en bank, skal banken kunne se, at du kan tilbagebetale lånet, at du har tilbagebetalt. Nogle gange kræver banken også en sikkerhedsstillelse for lånet. Hvis du låner penge til at købe et hus eller et boligret, ønsker banken sikkerhed i form af hus eller boligretten. Hvis du ikke tilbagebetaler lånet til tiden, kan banken sælge sikkerhedsstillelsen. Nogle gange kræver banken en person at gå til slottet eller stå som co-långiver. Det betyder, at personen kan betale din gæld, hvis du ikke kan.

Næsten alle lån koster. Et låns omkostninger består af renter og gebyrer, som du vil betale ud over de lånte penge.

Rentesats

Når du låne penge, skal du betale renter. Den du låner pengene bestemmer, hvilken interesse du vil betale. Men det er muligt at forhandle og få en lavere rente.

Rentesatsen kan være fast eller variabel. Hvis du har fast rente, har du og banken aftalt at have samme rente over en periode. Det kan være et par måneder eller flere år.

Hvis renten er variabel, følger prisen kursen på markedet, og renten kan derefter ændre sig. Prima lån.

Det er normalt dyrere at have faste renter, men så ved du, hvad renten vil koste og kan holde dine udgifter godt.

Ved at se på et låns effektive rentesats er det muligt at sammenligne med andre lån. Den effektive rentesats er baseret på den faktiske rentesats plus andre gebyrer for lånet.

Andre gebyrer

Banken kan opkræve gebyrer for lån, hvis banken har særlige omkostninger i forbindelse med lånet. De gebyrer, som banken udsteder, skal være i aftalen og kan kun ændres, hvis de gebyrer, som afgifterne vedrører, ændres. Almindelige gebyrer på lån er setup gebyr og luftfart gebyr.

Hvis du ikke tager sig af dine betalinger, kan du blive nødt til at betale påmindelse og forsinket betaling.

Amortisering

Amortisering er det beløb, du vil betale tilbage på hver betalingsdato. Afskrivninger er de samme som afdrag. Afskrivninger betales sammen med renten hver måned eller kvartal.

Primalån

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.