“Ainakin vakuuttavaa näyttöä oli Lämpöluxilla siitä, että tekijät ovat myöskin koulutettuja tekemään hyvin.” -Reino Koskela, Pyykösjärvi

-Tässä on nyt jo kolmannet autotallin ovet, että kokemusta on jo tästäkin autotallin ovien vaihdosta kertynyt. Sovittiin tietysti puhelimitse, aika ja kaikki mitä siihen tarvitaan, että puhelinkeskustelun pohjalta tämä homma on syntynyt.

Image for post
Image for post

-Ennen kaikkea huomio on kiinnittynyt siihen, että nykytuote on aivan ylivertainen entisiin nähden, ja ennen kaikkea tekijä vaikuttaa tulokseen.

-Tekijä kun on hyvä, niin näyttää aikataulut myös pätevän. Ja kun siinä yhdistyy hyvään tuotteeseen hyvä toteuttaja, joka myöskin paneutuu asiaan, niin silloin saadaan aikaan kunnon lopputulos, joka on siisti ja hyvännäköinen varmasti pitkäänkin.

-Tämä tuote, tästä ei ole mitään moitetta minulla sanottavana, niin kun minulla onkin takana, niin hyvät ovat. Ei ole mitään syytä epäillä, että minun suositukseni jälkeen kukaan pettyisi, jos toteuttaa samanlaiset ovet.

Arja ja Kari Katiska, Kiiminki

Kyllä se on täysi kymppi annettava kaikelle: tekijöille ja tavaroille. Ei voi moittia.

Se lyötiin lukkoon heti, kun kauppias kävi kauppaamassa. He vakuuttivat meidät niin, että tulimme siihen tulokseen, että he saavat tulla laittamaan ikkunat ja ovet paikoilleen. Sovimme vain ajan, ja niin he tulivat.

Kaikki meni just prikulleen, homma pelasi hienosti. Oli todella fiksut ja mahtavat pojat, jotka tekivät homman, ja kaikki jälkensäkin siivosivat lähtiessään. Toiminta oli joustavaa.

Ei ole nyt kylmillä ilmoilla tuullut sisälle, kyllä nämä ovat erilaiset kuin entiset ikkunat: ennen verhot heiluivat, vaan eivät heilu nyt. Oikeaa laatua ja kunnolla tehty. Kaiken järjen mukaan nyt ei lämmitetä harakoita.

Olemme kaikille kehuneet, että ottakaa sieltä [Lämpöluxilta] ja että tulkaapa katsomaan meille. Ja mikäpä siinä, kestäähän näitä katsella!

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store