Представляємо програму Veax Points. Фаза 2 — $50,000 USD в основній мережі.

Bohdan Lavryk
3 min readMay 1, 2023

--

Віакс Лабс рада оголосити про другий етап нашої програми Veax Points після успішного запуску нашого мейннету. Тепер у пулі білдерів з’являться нові дії, які вимагатимуть від учасників використання нещодавно запущеної мережі Віакс.

Розвиваємо успішну тестову мережу

За останні три місяці тестова мережа Віакс виявилася дуже успішною: понад 12 230 користувачів отримали доступ до платформи, створивши понад 120 000 ліквідних позицій і згенерувавши в процесі понад 2 мільйони власних транзакцій в тестовій мережі NEAR. Більшість з цих користувачів брали участь у першій фазі нашої програми Veax Points, в рамках якої загальна сума винагороди в $VEAX склала 100 000 доларів США і була розподілена між двома пулами — First Mover Pool і Builder Pool.

Перший пул вимагав від користувачів реєстрації в програмі, тоді як пул Білдерів вимагав від користувачів участі в різноманітних квестах та активного використання тестової мережі Віакс. Бали також видавалися користувачам, які надсилали звіти про помилки, що призвело до загального покращення платформи.

Наразі команда Віакс підраховує загальну кількість учасників, загальну кількість зароблених балів і, відповідно, загальну суму $VEAX, яку отримає кожен учасник. Винагороди будуть розподілені після завершення події генерації токенів $VEAX (TGE) в кінці 2 кварталу 2023 року. Більше інформації буде повідомлено найближчим часом.

Переходимо до фази 2 — точне налаштування мейннету.

Незважаючи на те, що ми закрили пул першопрохідців, Віакс розширює програму балів в пулі Білдерів, запустивши “Фазу 2” програми балів Віакс. Запускаючи нашу основну мережу, Віакс прагне забезпечити найкращий торговий досвід для наших користувачів. Для досягнення цієї мети нам потрібна активна участь користувачів в наступних операціях:
1. Виконати своп — 200 балів
2. Поповнення ліквідності (стандартний пул) — 250 балів
3. Поповнення ліквідності (унікальний пул / унікальний рівень комісії— 500 балів
4. Закриття позиції — 125 балів
5. Винагорода за збір врожаю (харвест) — 125 балів
6. Повідомлення про помилку — 1,000 балів

Користувачі зможуть заробляти максимум 1,000 балів Віакс в день і накопичувати бали, виконуючи будь-яку комбінацію вищезазначених дій.

Як взяти участь у Veax Points?
Щоб взяти участь у Veax Points, користувачі повинні зареєструватися у формі програми Veax Points.

Зверніть увагу, що ми не зможемо надати вам бали, якщо ви не заповните форму.

Користувачам, які вже брали участь у програмі Veax Points, не потрібно реєструватися знову.

Команда Віакс Лабс буде проводити сесії “Ask Me Anything” (AMA) в нашому Telegram протягом наступних тижнів, щоб обговорити обидва етапи програми Veax Points. Ці сесії дадуть можливість користувачам задати питання щодо розподілу винагород та багато іншого.

Ми будемо регулярно оновлювати переваги, доступні для користувачів, тому слідкуйте за нашими повідомленнями для отримання додаткової інформації. Дякуємо, що обрали Віакс в якості улюбленої торгової платформи, і ми з нетерпінням чекаємо вашої подальшої участі в програмі Veax Points.

Про Віакс.
Віакс — це передовий односторонній DEX (децентралізрваний обмінник) для управління ліквідністю, побудований на блокчейні NEAR з новаторськими функціями TradFi (традиційних фінансів). Платформа розроблена Таканс Лабс і зібрала 1,2 млн доларів попереднього посівного фінансування від відомих інвесторів, включаючи Circle Ventures, Proximity Labs і Outlier Ventures.

--

--