Image for post
Image for post

ACEASTA ESTE VERSIUNEA IN ROMANA A PROIECTULUI LAWYERCOIN! PENTRU CA AU FOST NUMEROASE SOLICITARI IATA CA NE-AM CONFORMAT!

VERSIUNEA IN LIMBA ROMANA

VIZIUNEA NOASTRA

Credem intr-o justitie egala pentru toata lumea, in drepturi egale pentru toti , indiferent de rasa,sex,locatie sau orientarile fiecaruia.Credem in vise mari si realizabile si mai credem ca tot ceea ce facem se poate realiza numai impreuna…nu separati.Avem o alta viziune asupra lucrurilor…nu ne plac cele uzuale…ne place ca din imposibil sa facem posibil…..si asta se poate realiza numai in echipa….

Viziunea noastra este grandioasa tocmai de aceea avem nevoie de voi…..sa fiti parte a unui proiect grandios si nemaintalnit pe piata criptovalutelor.

Pentru ca nu exista frontiere si nici cineva sa ni le stabileasca pe cale internetului…inseamna ca suntem puternici impreuna….

Proiectul nostru

Trebuie vazut ca un tot unitar.Contine alte 3 directoare, de fapt alte 3 proiecte sau subcategorii, care pe viitor vor relationa intre ele, creand astfel un mega proiect, o noua era in ceea ce priveste criptomonedele si utilitatea lor!

Astfel structurarea si viziunea noastra este urmatoarea:

1.CRYPTOINSURANCE (primul proiect care va si da startul IN PRE ICO+ICO) vizeaza asigurarea riscului si a riscurilor ce rezulta din transferurile cu criptomonede precum si a pierderilor ca urmare a scaderii pietei de profil.

Trebuie mentionat ca dupa studierea atenta a acestei piete, am observat ca nu exista un asemenea organism,entitate, fie ea persoana fizica sau juridica, care sa ofere acest serviciu complet.Credem ca echipa pe care o avem, expertii colaboratori, pot oferi o noua viziune si o modalitate clara de gestionare a acestui risc.Suntem ambitiosi si plini de intentii bune, suntem capabili sa punem in practica strategiape care o avem numai cu ajutorul dvs, pentru ca putem, pentru ca suntem profesionisti si pentru ca piata o cere.Si daca nimeni pana acum nu a facut-o…suntem noi aceia care o vom face, mai mult decat atat, vom implementa acest proiect la nivel macro, la fel ca si gandirea noastra.Utilitatea este imensa si deloc de neglijat pentru aceasta piata si nu numai, dorind sa acoperim o arie cat mai larga din utilitatea si folosirea criptomonedelor (transferuri, plati,exchange-uri) precum si multe alte laturi care rezulta din folosirea criptomonedelor.

Softul creat, daruirea, pasiunea precum si alegerea cu grija a strategiei, ne face sa credem ca suntem capabili sa dam o noua siguranta tuturor tranzactiilor si tuturor investitorilor angrenati in acest proces complex si minunat al criptomonedelor!

Vom acoperi la nivel global o intreaga arie de tranzactii, dand siguranta ca ceea ce este nevoie trebuie bine facut, iar noi facem ca lucrurile sa fie bine facute.

Avand in vedere expansiunea continuua a criptomondelor si folosirea lor pe o scara cat mai larga in toate mediile de afaceri si nu numai, suntem aici pentru a asigura si continuitatea lor.

Ne propunem sa infiintam primul organism care sa se ocupe de asigurarea tranzactiilor intre criptomonede indiferent de cine sunt emise si de blocul din care fac parte.

Primul organsim care sa-ti asigure linistea unei tranzactii pe care o faci…primul organism care sa-ti asigure returnarea criptomonedelor in portofelul tau daca tranzactia esueaza sau se greseste beneficiarul tranzactiei sau in cel mai rau caz….daca acestea sunt furate…(lucru des intalnit pe aceasta piata)

Actionam la nivel macro astfel…suntem gata pentru o asemenea provocare…provocare nemaintalnita pana acum pe aceasta piata a criptomonedelor!

Cum ar fi sa gresesti contul in care vrei sa transmiti o anumita suma de bani sau criptomonedele pe care le-ai trimis sa nu ajunga acolo unde vrei? Suntem mai mult decat convinsi ca nu ar fi o situatie tocmai confortabila pentru niciunul dintre noi cu atat mai mult cu cat ai investit bani si timp in aceste monede virtuale…..Cum ar fi daca ai dori sa achizitionezi bunuri sau servicii cu ajutorul criptomonedelor, sa efectuezi transferul dar acesta sa nu ajunga niciodata la beneficiar?

Pentru cazurile in care statusul transferului este “eronat””pierdut” sau in “procesare” sau pentru cazul in care intr-o zi cand deschizi portofelul electronic nu mai gasesti absolut nimic in el…..NOI avem solutia….CRYPTOINSSURANCE, un proiect grandios care ofera siguranta si sinceritate intr-o lume a spamerilor,hackerilor si a criptomonedelor false….

CRYPTOINSSURANCE ORGANISM va echilibra balanta pierderilor din aceste transferuri…incarcandu-ti portofelul cu aceeasi suma de bani sau exchivalentul criptomonedelor pierdute sau mai rau furate….

De cate ori nu s-a intamplat ca sa gresesti destinatarul….sau transferul sa nu se finalizeze din mai multe motive, fie ele de ordin tehnic sau pur si simplu ca beneficiarul nu era serios?

Mega proiectul CRYPTOINSSURANCE SECURITY ORGANISM(CSO) ia nastere din dorinta de a egaliza tranzactiile echilibrand platile si transferurile efectuate intre terte persoane, fizice sau juridice, entitati publice sau private, care desfasoara activitati comerciale sau necomerciale, indiferent de natura lor.

CRYPTOINSSURANCE SECURITY ORGANISM (CSO) ofera posibilitatea tuturor participantilor de a se bucura in conditii de siguranta de toate avantajele si beneficiile criptomonedelor…fiind liantul intre cel ce trimite si cel ce primeste….

NOI suportam pagubele si pierderile ce reies din transferurile eronate…noi suntem pregatiti sa-ti conferim siguranta de care ai nevoie pe o piata atat de volatila dar in acelasi timp atat de interesanta si captivanta…cea a criptomonedelo…..

Oferim siguranta intr-o lume nesigura, un lucru foarte greu de realizat…dar nu imposibil….mega proiectul nostru se poate realiza doar prin contributia voastra….tocmai de accea piesa de referinta a acestui proiect grandios este criptomoneda LAWYERCOIN….

Credem cu tarie ca piata de criptomonede are nevoie de un asemenea proiect..consideram ca suntem pregatiti sa ne depasim limitele cu ajutorul vostru…iar voi sa deveniti parte integranta a unui proiect revolutionar intr-o lume in care siguranta unei tranzactii este mai importanta decat tranzactia in sine!

Astfel, viziunea noastra in ceea ce priveste (CSO) este mult mai complexa si exigenta in acelasi timp.Pentru a face acest lucru sa fie posibil si ca (CSO) sa actioneze asa cum am spus anterior, vom achizitiona o societate de asigurari dupa ginalizarea PRE ICO+ICO.

Da, viziunea noastra este una clara si bine structurata, tocmai de aceea consideram ca se impune o asemenea achizitie importanta.Achizitia acestei societati se va face cu ajutorul si participarea exclusiva a dumneavoastra, a investitorilor, prin cumpararea LAWYERCOIN in fazele PRE ICO si ICO!

Asadar, fiecare investitor, fie ca detine un singur LAWYERCOIN sau mai multe criptomonede, devine membru al echipei noastre si actionar al acestui proiect.Va invederam faptul ca la data la care dumneavoastra cititi acest proiect, deja luam in calcul cateva societati de asigurari pentru a pune in practica ceea ce ne-am propus si v-am promis!

CSO va functiona pe baza unui echitati simple si a unui algoritm si mai simplu si anume TRANSPARENTA INAINTE DE TOATE, pentru ca banii pe care-i investiti trebuie justificati fiecarui investitor, ne-am gandit si am pus la punct un sistem care permite fiecaruia dintre voi sa vada si sa urmareasca ceea ce se intampla la orice ora cu suma investita!

Sistemul pus de lunct de catre echipa noastra va permite sa vedeti in timp real transferurile efectuate pe conturi, suma detinuta de fiecare investitor, transferurile din sistem si conturile aferente!Stim ca pentru unii este un impediment acest lucru, insa pentru noi este o necesistate si o dovada de seriozitate!Detalii despre cum functioneaza sistemul nostru se gasesc la rubrica “PORTOFEL ELECTRONIC SI DEX EXCHANGE”

Realizarea softului aferent acestui proiect va fi realizat in integralitate dupa ce se va finaliza PRE ICO si ICO, pentru ca inca mai strangem date si informatii necesare unui soft competitiv!O asemenea infrastructura necesita atentie, timp si prefectionare continuua, sisteme de securitate complexe, retelistica si coordonare perfecta, astfel incat produsul final sa raspunda cerintelor dumneavoastra dar si pietei care este in continuua expansiune.

(CSO) devine astfel primul proiect de anvergura de pe piata criptomonedelor, proiect ca vizeaza absolut tot ce inseamna criptomonede, utilitatea lui fiind maxima pentru acest domeniu, nemainecesitand explicatii puerile si lipsite de sens!

Suntem constienti ca ceea ce ne-am propus este extrem de greu , dar nu irealizabil!Multi dintre voi vor spune ca nu putem face asa ceva, ca suntem doar visatori, sau chiar mai rau, niste “scammeri” , noi spunem ca suntem realisti si entuziasti, iar cu ajutorul (CSO) vom incerca sa aducem termenul de “scam” pana la un nivel la care acesta sa fie nesemnificativ!

CUI SE ADRESEAZA (CSO)?

- tuturor investitorilor persoane fizice sau juridice

- tuturor platformelor de schimb care gestioneaza si tranzactioneaza criptomonede.

- tutror proiectelor ce au ca obiect lansarea unei criptomonezi.

CUM FUNCTIONEAZA (CSO)

(CSO) acopera pierderile de orice fel ce reies din tranzactiile cu criptomonede in acelasi timp preluand si riscul unui proiect de lansare (PRE ICO+ICO) care dintr-un motov sau altul nu mai poate fi pus in aplicare.Astef utilitatea lui este urmatoarea:

· Tranzactiile intre portofelele electronice sunt garantate 100%! (de exemplu ai transferat intr-un alt portofel sa zicem 1 BTC, dar tranzactia nu se efectueaza si nu ajunge la destinatar sau pur si simplu “dispare ca prin minune” — CSO va acoperi riscul acestei tranzactii esuate creditandu-ti portofelul cu 100% valoarea transferata de catre tine adica simplu cu 1BTC

· Investesti intr-o criptomoneda de exemplu BTC, pierderea in urma investitiei va fi acoperita 100%(de exemplu cumperi BTC la valoarea din ziua x sa zicem 8000USD si vrei ca investitia sa fie pentru o perioada de 30 de zile, daca la finalul perioadei de 30 de zile tu nu ai castigat in urma volatilitatii si scaderii BTC la pretul de 6000USD, primesti de la noi diferenta de 2000USD) astfel, siguranta investitiei tale este garantata!

· Portofelul tau este spart de catre hackeri, nicio problema, vei fi primi de la noi suma integrala la data la care s-a produs evenimentul (de exemplu ai in portofel 10 BTC, acesta este spart prin metodele pe care vi le vom prezenta separat intr-un tutorial, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca vei primi de la (CSO) suma aferenta si anume 10 BTC) astfel, siguranta fiind garantata.

· Ai o platforma de tranzactionare si dupa cum stiti , acestea sunt atacate de cele mai multe ori de catre hackeri, esti tinta acestii atac si nu ai ce sa faci, pierzi prin penetrarea sistemului de securitate atat clienti cat si foarte multi bani, nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca acum exista (CSO), care-ti va remite sumele detinute fara nicio problema, astfel incat tu sa nu-ti pierzi credibilitatea fata de clienti si sa poti sa-ti desfasori activitatea mai departe, in limita sumei de 2 mil de euro, pentru inceput!, astfel siguranta fiind garantata.

· Ai un proiect si acesta din diverse motive dupa finalizarea PRE ICO sau ICO, nu a strans numarul de investitori pe care ti l-ai propus sau sumele de bani nu sunt de ajuns pentru a continua ceea ce ai promis, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca (CSO) va despagubi fiecare investitor al proiectului cu 50% din suma investita!

Multi se vor gandi ca este nerealist ceea ce am scris, insa chiar exista solutii viabile la cele de mai sus si la ceea ce avem de gand sa facem.

Mai multi care au « inclinatii « spre scam, deja la citirea acestui proiect se vor gandi ca este foarte simplu sa fim pacaliti si ca noi vom acoperi « prostiile pe care le fac ei » din dorinta de a se imbogati cu ajutorul vostru si prin asigurarea noastra…le spunem acestora ca se inseala, (CSO) nu poate fi « pacalit » si nici « inselat » De ce ? pentru ca infrastructura pe care o avem nu poate fi mintita iar metodele pe care le aplicam, sunt garantate de echipa noastra de experti in securitate cibernetica si de programatori cu o inalta pregatire de specialitate.

Deci nu incercati sa pacaliti sitemul pentru ca nu veti putea, iar provocarea pe care o facem noi este si lansata odata cu acest proiect !Puneti-ne la incercare si o sa vedeti ca am avut dreptate, (CSO) NU ESTE O JOACA DE COPII SI NICI CEVA CARE SA FIE FOLOSIT PENTRU A FRAUDA!

Sa nu aveti impresia ca aceste lucruri se vor face pe gratis, pentru ca practic si teoretic este imposibil, insa in baza unui comision si a unui prime de asigurare, acest lucru este posibil si realizabil !Normele de aplicare vor fi publicate separat de acest proiect, astfel incat sa nu existe nicio urma de suspiciune asupra veridicitatii celor spuse de noi !

PENTRU TOTI INVESTITORII DIN PRE ICO SI ICO, pentru a ne arata recunostinta noastra, avem 1 an de zile GRATIS pentru toate tranzactiile pe care le vor efectua. Astfel numai cei care au incredere in noi in PRE ICO si ICO vor beneficia de aceste avantaje, fiin asigurati timp de 12 luni pentru toate tranzactiile si investitiile facute !

Asadar, ordinea fireasca a acestui proiect va fi respectata cu strictete, dupa cum urmeaza:

1. PRE ICO — data de incepere : 25 MAI 2018

Data finalizarii PRE ICO — 25 OCTOMBRIE 2018

2. Construirea platformei si a site-ului care va permite integrarea si implementarea proiectului (CSO +DEX EXCHANGE MARKET+ADVISORS) in sistem — 28 0CTOMBRIE 2018–28 MARTIE 2019

3. ICO data incepere: 26 OCTOMBRIE 2018

Data finalizarii ICO — 25 APRILIE 2019

2.LAWYERS (al doi-lea proiect din cadrul proiectului mama, ca si diviziune) vizeaza o baza de date cu toti avocatii din toata lumea precum si calificarile acestora in domeniul diverselor ramuri ale dreptului.Totodata acest proiect are ca scop acordarea de asistenta juridica gratuita tuturor investitorilor si ulterior tuturor celor care nu-si pot permite un avocat.Pe scurt, oferim celor care au nevoie, oriunde si oricand, prin intermediul avocatilor care achieseaza la acest proiect, consultanta si reprezentare juridica precum si sfaturi juridice prin intermediul platformei pe care urmeaza sa o creeam in a doua etapa a proiectului nostru.

Deja suntem in discutii cu cabinete de avocatura precum si cu case de avocatura care au vazut in acest proiect o nou era a avocaturiii precum si o noua modalitate de abordare a platilor.

Volumul de date pe care-l vom procesa este imens, infrastructura necesita elemente de siguranta suplimentare si tocmai de aceea acest proiect este unul de anvergura si de durata, dar odata implementat, consideram ca putem deschide o noua era in domeniul juridic precum si o noua viziune (nu abtuza ca pana acum) in relatia client-avocat!

De ce sa nu ai acces la cei mai buni avocati sau la cele mai bune case de avocatura?Acest lucru va fi posibil si extrem de simplu prin intermediul platformei noastre.Nu intermediem servicii avocatiale ci doar oferim o modalitate simpla de a gasi avocatul potrivit pentru tine, in functie de locatia unde te afli si speta pe care o ai.

Cum va functiona ?

Baza noastra de date va contine cabinete individuale si societati de avocati ce vor sa achieseze la acest proiect si care doresc si agreeaza ca plata sa se efectueze in LAWYERCOIN sau intr-o alta moneda pe care urmeaza sa o anuntam la momentul potrivit.

Toti cei care investesc in PRE ICO+ ICO vor beneficia de acces gratuit la aceasta baza de date prin intermediul platformei noastre precum si plata onorariilor in criptomonede.Totodata prin sistemul ADVISORS, vei gasi intotdeauna un avocat sa-ti raspunda la solicitarea ta, 24/24 de ore, 7 zile din 7 !

3.BLOCKCHAIN O NOUA ERA

CSO+LAWYERS odata implementate isi vor gasi utilitatea in domeniul criptomonedelor si nu numai, prin achiesarea la acest proiect si a altor categorii profesionale ce vor accepta si vor intelege o noua era a internetului si a folosirii pe scara cat mai larga a criptomonedelor.

- Agentiile de turism si tur operatorii

- inginerii si arhitectii

- Practicienii in insolventa

- Informaticienii si expertii in securitate cibernetica

- Casele de licitatii

- Asiguratorii

- Societatile de recuperare a debitelor

Softul va permite gasirea in cel mai scurt timp a prestatorului de servicii din orice colt al lumii, gata sa-ti ofere cel mai bun sfat si cea mai buna solutie din domeniul respectiv.

BLOCKCHAIN va conexa toate acestea prin intermediul unei platfome unice, gata sa raspunda tuturor cerintelor si exigentelor fiecaruia dintre noi.

ISTORICUL PROIECTULUI

PRE ICO+ICO

Pentru ca acest lucru sa devina realitate, etapizarea este foarte importanta iar sustinerea este de asemenea un element hotarator….pentru ca proiectul sa capete contur, iata cateva informatii despre suportul care confera dezvoltarea lui dupa cum urmeaza :

AM EMIS UN TOTAL DE 6.000.000.000 de LAWYERCOIN

1. IN PRE ICO vom pune in vanzare un numar de 250.000.000 de LAWYERCOIN la un pret de numai 0.001 usd/LAW, punctul de lansare a acestei etape fiind 25 MAI 2018 avand ca finalitate data de 25 OCTOMBRIE 2018

Pentru aceasta etapa, toti investitorii beneficiaza de un super bonus de 100% din valoarea investitiei.

Practic, cat cumperi atat primesti, fara nicio alta obligatie din partea investitorului.

Bonusul de 100% se primeste de catre fiecare in parte la finalul PRE ICO dar nu mai tarziu de 10 zile de la data de 25 OCTOMBRIE 2018 cand este preconizata finalizarea vanzarii in PRE ICO.

2. ICO PERIOD

250.000.001–500.000.000 = 0.02usd/law

500.000.001–1.000.000.000 = 0.03usd/law

1.000.000.001–2.000.000.000 = 0.04usd/law

2.000.000.001–2.500.000.000 = 0.05usd/law

Data incepere: 26 OCTOMBRIE 2018

Data finalizarii ICO — 25 APRILIE 2019

In paralel cu PRE ICO+ICO va fi constructia platformei si a site-ului care va permite integrarea si implementarea proiectului (CSO +DEX EXCHANGE MARKET+ADVISORS) in sistem — 28 0CTOMBRIE 2018–28 MARTIE 2019 . Acest lucru va fi realizabil prin investitia facuta de catre voi in PRE ICO avand in vedere faptul ca dorim sa construim totul impreuna cu voi.Mai mult decat atat, vom incepe cu varianta de site initiala, pentru ca suntem adeptii eficientizarii maxime prin costuri minime, astfel putem sa va oferim LAWYERCOIN la o valoare atat de mica de 0.001USD. Costurile exagerate cu platformele specializate, cu softurile alambicate, cu personalul si infrastructura, nu ne-ar permite sa fim competitivi din punct de vedere al pretului, de accea am optat ca totul sa fie luat de la zero, iar voi sa puteti investi cumparand la un pret atat de mic!

PORTOFELUL pentru fazele PRE ICO+ICO

Proiectul nostru va fi posibil cu ajutorul Counterwallet, subsidiar proiectului CUNTERPARTY PROTOCOL, asadar , pentru a participa la acest proiect trebuie sa va autentificati pe https://wallet.counterwallet.io/# (desktop wallet) si sa va faceti un portofel electronic.

Odata autentificati aici, aveti posibilitatea sa cumparati LAWYERCOIN,din MARKET EXCHANGE, unde trebuie doar sa va alegeti moneda cu care vreti sa achizitionati LAWYERCOIN.

LAWYERCOIN este disponibil la achizitionare prin urmatoarele perechi de monede dupa cum urmeaza :

LAWYERCOIN/BTC ;

LAWYERCOIN/XCP ;

LAWYERCOIN/FLDC.

Trebuie doar sa selectati perechea dorita si tranzactia va fi procesata prin intermediul DEX EXCHANGE.

Suma minima de LAWYERCOIN ce poate fi achizitionata este stabilita la 1000 LAW, echivalentul 1USD !

De ce am ales counterwallet si counterparty protocol ?

Pentru ca totul sa fie la vedere. Fiecare tranzactie facuta este la vedere si fiecare detinator de LAWYERCOIN are posibilitatea sa verifice oricand tranzactiile efectuate in interiorul counterparty protocol.Odata ce ai investit in LAWYERCOIN vei putea sa vezi fiecare tranzactie efectuata, cati detinatori si cati investitori au cumparat moneda noastra !Nu exista posibilitatea miscarii de fonduri sau a transferurilor fara ca fiecare participant sa afle sau sa stie acest lucru.

Nu suntem obtuzi in gandire si nici nu vrem sa existe vreo suspiciune cu privire la fondurile existente.Impreuna gestionam un proiect si impreuna il intretinem prin buna noastra credinta.

Totodata, odata achizitionata moneda noastra, vei putea sa observi ca aceasta este una verficata in sistem, detinanad toate elementele necesare pentru a asigura transparenta decizionala afiecarui participant/investitor.

Este singura metoda de a achizitiona si de a investi in LAWYERCOIN, pentru ca este sigura, transparenta iar prin counterparty protocol si counterwallet suntem 100% siguri ca proiectul nostru va fi dus la sfarsit fara alte evenimente nedorite.

LAWYERCOIN va fi livrat in acelasi portofel in care detineti BTC (dupa ce a-ti creat unul pe counterwallet). Suma investita va fi detinuta pe toata durata PRE ICO si ICO, in acelasi portofel, ulterior putand fi mutata in portofelul special creat de catre noi LAWYERWALLET. Acest lucru se datoreaza faptului ca tinem foarte mult la siguranta tranzactiilor si la reusita campaniei noastre, de accea am luat decizia sa procedam in acest fel.

Asadar, odata achizitionat LAWYERCOIN, acesta va sta in portofelul oferit de catre counterwallet pana la sfasitul ICO, doar atunci veti putea beneficia de intreaga suma achizitioanata, asa cum este si normal dealtfel, pentru ca la sfarsitul ICO, puteti beneficia ca orice investitor de toate avantajele detinerii acestei monede.

La sfasitul ICO, vom lista LAWYERCOIN pe platformele de listare astfel incat aceasta moneda sa permita investitorilor sa dispuna de investitie asa cum doreste fiecare!

Un tutorial cu tot ce trebuie sa stiti despre LAWYERCOIN si ce pasi trebuie urmati va fi publicat ulterior!

PORTOFEL ELECTRONIC PENTRU MOBIL

Pentru ca ne-am gandit ca este important sa verifici in orice moment fondurile pe care le detii si ca esti in continuua miscare, sunt la dispozitia ta 2 portofele electronice pentru mobil :

1.indiesquare pe care-l puteti descarca de aici https://wallet.indiesquare.me/

2.freewalet pe care-l puteti descarca de aici https://freewallet.io/

Sistemul de siguranta al fiecaruia este unic, conferindu-va siguranta si usurinta in utilizare.Mai mult decat atat, puteti efectua tranzactiile dorite prin intermediul fiecarui portofel electronic deoarece acestea au integrate si DEX EXCHANGE (sistem performant de schimb rapid si sigur)

ADDENDUM DESPRE LAWYERCOIN

1. LAWYERCOIN este construit pe acceasi platforma ca si bitcoin BTC, tocmai de accea veti primi LAWYERCOIN in acelasi portofel unde detineti BTC.

2. Tranzactiile cu LAWYERCOIN sunt verificabile si la vedere prin intermediul blockchain si Token explorer deci nu exista nicio urma de suspiciune.

3. Poti vedea oricand numarul de investitori si cat cumpara fiecare, respectand totodata confidentialitatea fiecarei tranzactii.

4. Sistemul este unic, iar portofelul electronic de la counterparty-counterwallet este plin de sisteme de siguranta avansate si adaptate tehncii din zilele noastre, facand fata cu brio atacurilor cibernetice.

5. Estimam ca in perioada imediat urmatoare finalizarii PRE ICO+ ICO, LAWYERCOIN va fi listat la un pret extrem de intersant pe marea majoritatea a platformeler de schimb, datorita utilitatii lui pentru blockchain si comunitate.

ATENTIE: la sfarsitul ICO, vom emite o subdiviziune a LAWYERCOIN sau in functie de necesitatea de la momentul respectiv, un nou token (nu LAWYERCOIN pentru ca acesta este fix, nemaiputand fi emise alte tokenuri la fel) ce va viza indeplinirea intocmai a proiectului nostru.

ATENȚIE : Proiectul LAWYERCOIN este un crowdfunding, iar banii investiti de către cumparatori/investitori nu sunt returnați acestora!!Investitia în LAWYERCOIN este riscul fiecaruia!!

Spunem asta pentru ca in viziunea noastra, este necesar un volum mai mare de tokenuri pentru a sustine un proiect atat de complex cum este al nostru.Acea noua criptomoneda va sustine si va implementa platile aferente daunelor sau pierderilor ce au la baza CSO.

SCURT ISTORIC:

· Site-ul oficial : http://www.lawyercoin.eu

· Canalele de twitter oficiale : @lawyercoin_coin si @lawyercoin_RO. #crowdchat_lawyercoin

· Facebook :www.facebook.com/lawyercoin.asset

· Criptomoneda oficiala a proiectului este LAWYERCOIN.

· Numarul total emis este de 6.000.000.000LAWYERCOIN

· PRE ICO se pun in vanzare 250.000.000 law CU UN PRET DE 0.001usd si un bonus de 100%

· ICO PERIOD

250.000.001–500.000.000 = 0.02usd/law

500.000.001–1.000.000.000 = 0.03usd/law

1.000.000.001–2.000.000.000 = 0.04usd/law

2.000.000.001–2.500.000.000 = 0.05usd/law

· Perioada de desfasurare :

PRE ICO : 25 MAI 2018 avand ca finalitate data de 25 OCTOMBRIE 2018

· ICO : Data incepere: 26 OCTOMBRIE 2018 Data finalizarii ICO — 25 APRILIE 2019

· Portofelul electronic si DEX EXCHANGE : Counterwallet, subsidiar proiectului COUNTERPARTY PROTOCOL, asadar , pentru a participa la acest proiect trebuie sa va autentificati pe https://wallet.counterwallet.io/# (desktop wallet) si sa va faceti un portofel electronic.

· Portofele mobile :

· 1.indiesquare pe care-l puteti descarca de aici https://wallet.indiesquare.me/

· 2.freewalet pe care-l puteti descarca de aici https://freewallet.io/

· LAWYERCOIN este o criptomoneda minabila, asadar minarea ei este posibila prin acceasi procedura ca cea de la BTC, asadar cand minati BTC, exista posibilitatea teoretica si practica de a mina si LAWYERCOIN in acelasi timp.

Normele metodologice de punere in aplicare ale prezentului proiect vor fi publicate separat, insa din motive de siguranta si furt informatic, este lesne de inteles de ce nu sunt publicate odata cu prezentul proiect.Ele sunt parte distincta si practic va arata modalitatea prin care avem de gand tehnic vorbind, sa ducem la indeplinire ceea ce ne-am propus!

Prezentul proiect este proprietate exclusiva a LAWYERCOIN si odata cu publicarea lui informatiile devin publice intrand astfel sub incidenta legislatiei europene cu privire la proprietatea intelectuala.Multiplicarea acestui proiect precum si distribuirea lui fara acordul scris al LAWYERCOIN fiind ilegala.

Distribuirea lui se poate face doar in scopul publicitatii si incunostiintarii investitorilor si a persoanelor interesate de acest proiect.

Written by

Head Office Legal Advisor

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store