Sain kirjeen Villeltä. Hän tulee tapaamaan minua mutta en tiedä milloin.

Liisalutkalleni.

Hyvä että vastasit:) Minä jo pelkäsin että vetäydyit kun onhan tämä aika hurja juttu mutta toteutetaan se nyt kun varmistit. Kyllä se kävisi, et tulisin luoksesi, mutta voisinko olla vaikka joku myyjä joka istuisi keittiösi pöytään että ehdittäisiin edes muutama sana vaihtaa? Voisin siitä sut ohikulkiessasi ottaa lujasti ja sujuvasti käsieni ympärille syliini ja siitä edettäisiin? Sulla saa olla ihan kotivaatteet päällä, verkkarit, hame tms ja ihan tavalliset alusousut, ei stringejä, mielellään, vaan sellaiset, jotka peittäis pakarat, jotta mielikuvitukselle jäisi tilaa:) Ja sit meillä pitäisi olla joku
turvasana, vaikka paloauto jos oikeasti haluaisit keskeyttää/lopettaa. Se on paloauto sitten vaikka. Jos haluat että keskeytän sanot vaan niin.

Onko sulla väliä, missä välissä ne kuvat samulille ottaisin? Ehkä et halua varsinaisesti poseerata mutta jos riisuin sinut puoliväkisin ja samalla kuvaan jne..? Me voidaan myös laittaa video pyörimään niin että samuli saa nähdä kun sinut otetaan väkisin ja voit vaikka vastustellakin siinä jos et uskalla näyttää sille ainakaan heti alussa että halusit tätä. Lopuksi voidaan sitten ottaa kyllä sellaiset kuvat sinusta että se kyllä näkee mitä olen sinulle tehnyt.

Tehdään vaikka niin että annetaan niiden kuvien näyttää että se tapahtui väkisin ja voit sitten itse päättää miten kerrot samulille että halusit paremman miehen.

Näin se menee sitten. Olet siinä edessäni pöydällä jalat auki alushousuissasi pylly pystyssä.. Katselen ja silitän peppuasi, polvistun ja vien käteni alas nilkoillesi ja säärillesi, tunnut lämpimän hengitykseni ihollasi, käteni ovat pohkeillasi, etsin herkkiä kohtiasi, liikuttaen kiihottavasti kättäni jalkojasi pitkin ylöspäin, lähelle yhtymäkohtaa, ihan lähelle vieden taas käteni alemmas, josta nostan sen alavatsallesi alushousujen kuminauhalle, raotan vähän toisen käteni liikkuessa jaloillasi, kasvoni ovat lähellä takanasi, silitän pimpsaasi ja nousen, annan napakan ja käskevän läimäyksen pakaroillesi käskien sinua laskemaan housujasi paljastaen pyllysi minulle, sillä kätesi ovat
vapaat..HITAASTI alennan ääntäni ja SINÄ tottelet… Katselen paljasta pyllyäsi ja pimpsaasi, silitän pyllyäsi, vien hellästi sormeni pimpillesi kiertelemään, sieltä ylemmäs peppuvaollesi, tarkkailen samalla sinua ja samalla mietin etenemistäni, sillä olet siinä minun käytettävissäni,
sinä pieni lutka, elintäni, käsiäni ja suutani varten unohtamattani vaativia sormiani, joita voin myös työntää sinuun…:)

Pelottaako?:) Vai kiihottaako tämä sinua? Luulen että taitaa salaa kiihottaa. Riittääkö tämä?

Kirjoitan vielä jotakin lisää, uni ei tule, ajattelen pientä liisaani odottamassa minua.. Kun ville ja liisa selvisivät keittiöstä pois villen otettua lopulta liisa takaapäin pöydällä, villellä oli hieman anteeksipyytelevä ja tutkaileva katse, kun hän otti liisaa kädestä ja kysyi, saako hän joskus piipahtaa liisan luona. Liisa sanoi, että sitten ehdottomasti ilman taka-ajatuksia…

Ville pyysi liisaa käymään kotonaan, keitti kahvia liisalle, jonka piti auttaa villeä virastoasioissa..

Liisa oli villen lähellä kumartuneea tietokoneelle, kun ville hipaisi liisan uumaa, kurottautui kuiskaamaan liisan korvaan halunsa.. Ville veti liisan syliinsä, liisa tunsi kovan elimen.. Ville johdatti liisan makuuhuoneeseen, kävi itse selälleen sängylle ja veti liisan lähelleen. Toisellea kädellä ville sai riisuttua verkkarinsa ja alkoi ohjaamaan liisaa alemmas. Nyt liisa makasi vatsallaan villen jalkojen välissä kalu ihan kasvojen edessä. Nyt Liisa saisi imeä ja hyväillä mielin määrin kovaa elintä, ottaa suuhun ja hyväillä kiveksiä, josta ville pitää..

Ville pyytää liisan vierelleen, riisuu tämän ja hakee puuvillaköyttä, sitoen liisan nilkoista sängynjalkoihin. Nyt liisa on jalat auki selällään, kädet ovat vapaana. Ville suutelee liisaa suulle. mennen kaulalle ja rinnoille. Sitten ville hakee öljypullon ja öljyää liisan rinnat, mennen vatsalle..

Ville kumartuu liisan jalkonen väliin, hyväilee zizäreisiä hellästi samalla vieden huulensa tytön karvoitukselle häpyluulle, oisen käden sormien liikkuessa kohti peppua hipaisten herkkää ihoa liisan värähtäessä. Mies painaa suunsa liisan pimpalle ja nuolee hellästi, liisa on ihan avuttomana mutta voihkii.. Kohta ville nousee liisan vartalonpäälle, istuu öljytylle vatsalle ottaen liisan rinnat käsiinsä ja liukuu hieroen kohti liisan kasvoja kalu kovana, kohti tytön huulia.. Kivekset liisan vartaloa vasten mies liikkuu edestakaisin hieroen liisaa alaruumiillaan, nostaen liisan pään hellästi käsillään ohjaa ville elimensä liisan suuhun alkaen naida varovasti..

Nyt Liisa on vatsallaan, jalat sidottuna sängynjalkoihin, ville on laittanut lantion alle tyynyn pepun ollessa kutsuvasti koholla.. Ville kumartuu suutelemaan liisan niskaa käsien hyväillessä selkää ja kylkiä.. Kädet liikkuvat jaloille polvien seudulta nilkoille nousten sisäsyrjiä pitkin jalkojen yhtymäkohtaa mutteivat menekään perille asti.. Ville ottaa sulan ja piirtelee sillä sisäreisien herkillä pinnoilla, siirtyen pimpsan ympärille käden silitellessä peppuaan, liisa voihkii ja ville menee liisan taakse painaen kasvonsa kiinni liisan takapuolta vasten nuollen häpyhuulia himokkaasti, kieli liikkuu ylöspäin,, ville nostaa kasvonsa vieden ne ihan lähelle liisan pyllyvakoa ja puhaltaen erkälle iholle liikkuttaen samalla suutaan pimpalta ihan häntäluulle asti puhalten hellästi.. Liisa on halusta palava ville huomaa ja siirty liisan taakse nostaen tämän vyötäröstä ylös niin että peppu on kutsuvasti villen edessä.. Ville ohjaa kalunsa kosteille häpyhuulille ja työntyy sisään, liikkuen alkuun varoen ja nopeuttaen tahtiaan sitten. Välillä tahti vaihtuu, villen tekisi mieli työntää eturormi liisan peppuun, muttei arvaa, monet pitävät pepun sormetuksesta ville tietää. Kädet hyväilevät liisan selkää ja pakaroita, sormet hellivät lisan pyllyvakoa, liisa voihkii ja ville nopeuttaa tahtiaan lueten voihkaisten ja rojahtaen liisan päälle kalu sisällään..

Ville avaa narut ja suukottelee silittäen liisaa, liisa on selällään ja ville siittää tytön herkkää ja arkaa, kovasti naitua pimpsaa hellästi ja suukottaa rintamusta ja kaulaa.. vasta nyt liisa huomaa ettei villellä ollut kondomia mutta liisa on niin tyytyväinen että se ei häntä haittaa ja muutaman päivän päästä hän jo unelmoi että villen siittiöt olisivat saavuttaneet hänen kohtunsa ja samuli saisi nähdä oikean miehen siittäneen tuon sievän tytön.

Villen sympatiat ovat liisan puolella, liisa ei halua pettää miesystäväänsä ja ei niin tehnytkään oikeasti, sillä ville osasi johdattaa liisaa liisan epäonneksi/onneksi ja osasi olla häikäilemätön ja sen avulla liisa pääsi eroon samulista. Liisalla ei kuitenkaan ollut mitään hätää koko aikana ja sen liisa tiesi. Ville halasi liisaa ja tarjosi hänelle kyydin autollaan.

Luulen että liisa tykkää tästä niin että tämä ei jää yhteen kertaan. Minä autan sinua unohtamaan samulin ja kaiken mitä se on tehnyt. Me voidaan aloittaa tällä seksillä mutta minä haluaisin tutustua sinuun paremminkin ja kuulla lisää liisasta ja liisan opinnoista. Yhtenä päivänä ajoin yliopiston ohi ja mietin pitäisikö tulla etsimään sinua mutta en tiennyt missä sinä olet. Ehkä voisin tulla sinne kahvilan jonakin päivänä ja etsiä sinut katseellani? Sinä olit kuvassa niin kaunis että tunnistan sinut missä vain.

Nyt voit odottaa minä päivänä tapaamme toivottavasti se on sinusta jännittävää.

Wille