Gány

Rövid itt tartózkodásom alatt kénytelen voltam észrevenni, hogy a lengyelek nagyon hatékonyan leburkolnak mindent, (kivéve, amikor nem) viszont leszarják…

Ezért ma délután és este elkészítettem az alábbi szemléltető fotókat.
(Felhívom a figyelmet, hogy ez néhány óra alatt készült a kampuszon, vagy a közelében, és nem kellett megerőltetnem magam a kereséssel…)

Mindenhol ez van

Szóval óriási gondok vannak a vízelvezetéssel. A járdán, az úton, a gyepen (!), mindenhol. (Hálistennek a kolesz fürőszobája megfelelő irányba leejt, ott csak a szellőző rendszert sikerült fordítva bekötni.)

Kellemes átjutási lehetőségek // Mindenhova vezet járda, csak ahova kéne, oda nem // Miért?????
Jól sikerült csatlakozás, lejtetés // Nem sikerült szintbe hozni a csatornát… nem úgy jött ki, de nem baj, “megtereprendezzük” // És akkor jön a busz

A burkolatok mindenhol ott vannak, szerintem nem sokat bajlódtak a megtervezéssel, odarakták, oszt jólesz. A paraszt egyetemista meg persze nem arra megy amerre a burkolat van, hanem amerre dolga van. A szemét.

Amikor végre találtam egy kultúráltabb kinézetű, kellemes burkolást (jobb felső kép), akkor pedig a képen látható csatorna fedő elhelyezéssel voltam kénytelen megismerkedni.

Ide jöttem én szakmát tanulni… (Most röhögök.)

2016.02.23.

Like what you read? Give POLÁK-NYULÁK a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.