Lengyel giccs, ahogy kell

Mozog is: a “víz-fény” a szökőkútban, a lovak futnak.

Van egy ilyen Royal garden of light in Wilanów.

Ez azt tudja, hogy ki van világítva a palota geometrikus kertje színes égőkkel, amik zenére villognak, illetve fényfestés van a homlokzaton, amiből szintén zenés-animált showt rittyentettek, és vannak ilyen színes fény-szobrok virágokkal, meg állatokkal… És ezek a showk váltják egymást időközönként.

Itt aztán van minden. Elég jól meg van csinálva, de ahogy néztem, arra gondoltam, hogy ez most komoly? Nem beszélve arról, hogy a túristák teljesen szétszedik a kertet… Fű. Na az nincs már. És nem tudom, hogy a rózsakert mennyire örül az égősoros betekerésnek.

Ezek nem normálisak // Maria, Dimitra, Lili, szétfagyás, mosolygás // Természetesen zenére animált

Este a Klubokawiarnia Dziekanat 161-ban voltunk. Ez egy diák klubb a kampuszon, ami nap közben kávézó-kocsma, péntek-szombat este táncolós partyka hely. 
Itten a lengyel lányok miniben tolják a bulikát rózsaszín meg világoskék röviditalokkal. Nem baj. Aranyosak. 
A lengyel lányok általában nagyon szépek: világos hajú, magas vékony lánykák, a csávók viszont elég gyengék. Kár. De nem baj. Van már egy tartalék otthon. 
Jól sikerült a sörözés, találkoztunk erasmusos kis újdonsült barátainkkal, vicces volt. A déli népek rendkívül rosszul beszélnek angolul, de leszarják (nem tudom, hogy fognak így egyetemi tananyagot betolni, ha alig tudták elmagyarázni, mit tanulnak…) viszont az északiak nagyon jól tolják.

2016.02.20.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated POLÁK-NYULÁK’s story.