Lengyel giccs, ahogy kell

Mozog is: a “víz-fény” a szökőkútban, a lovak futnak.

Van egy ilyen Royal garden of light in Wilanów.

Ez azt tudja, hogy ki van világítva a palota geometrikus kertje színes égőkkel, amik zenére villognak, illetve fényfestés van a homlokzaton, amiből szintén zenés-animált showt rittyentettek, és vannak ilyen színes fény-szobrok virágokkal, meg állatokkal… És ezek a showk váltják egymást időközönként.

Itt aztán van minden. Elég jól meg van csinálva, de ahogy néztem, arra gondoltam, hogy ez most komoly? Nem beszélve arról, hogy a túristák teljesen szétszedik a kertet… Fű. Na az nincs már. És nem tudom, hogy a rózsakert mennyire örül az égősoros betekerésnek.

Ezek nem normálisak // Maria, Dimitra, Lili, szétfagyás, mosolygás // Természetesen zenére animált

Este a Klubokawiarnia Dziekanat 161-ban voltunk. Ez egy diák klubb a kampuszon, ami nap közben kávézó-kocsma, péntek-szombat este táncolós partyka hely. 
Itten a lengyel lányok miniben tolják a bulikát rózsaszín meg világoskék röviditalokkal. Nem baj. Aranyosak. 
A lengyel lányok általában nagyon szépek: világos hajú, magas vékony lánykák, a csávók viszont elég gyengék. Kár. De nem baj. Van már egy tartalék otthon. 
Jól sikerült a sörözés, találkoztunk erasmusos kis újdonsült barátainkkal, vicces volt. A déli népek rendkívül rosszul beszélnek angolul, de leszarják (nem tudom, hogy fognak így egyetemi tananyagot betolni, ha alig tudták elmagyarázni, mit tanulnak…) viszont az északiak nagyon jól tolják.

2016.02.20.