Ljubavna magija

U ime Boga milostivog, samilosnog - Ahmad Muslim Naseer - pripadnik reda Abdul Qâdir Al-Jilani, koji je nastavio duhovni lanac el-Džunejd Bagdadija te koji je svojim doprinosom sufijske misli u svijetu zaradio titulu Muhiyuddin, što znači "oživljavanje vjere".

Whatsapp +35796881237

Pozivam Vas još jednom u na jednu od najmisterioznijih oblasti magije – u ljubavnu magiju

Sjetimo se, glavna teme skoro svake pjesme, knjige, filma je ljubav. Izgubljena ljubav, prva ljubav, strastvena ili neuzvraćena ljubav.

Što kada shvatimo, da gubimo osobu kojoj smo jučer obećavali vječnu ljubav, a i ona nama. Šta da radimo ako se duša ne može smiriti, a srce počne nepodnošljivo boljeti?

Tu samo može pomoći ljubavna magija - magija dobrote i svetlosti odnosno duhovna magija za ljubav. Duhovni ritualni nisu manje moćni od rituala crne magije, ali i nisu toliko opasni i prije svega su efikasni.

No, danas informacije o ljubavnoj magiji dostupne su putem raznih medija i ima ih možda čak i previše, tako da ponekad neupućena osoba veoma teško mogu da razumiju sve informacija, a time automatski ne mogu da shvate dali je zaista potreban i njima ritual ljubavne magije

Ljubavni ritual naime ima veoma jak uticaj na ljude, a nasilno nametanje obrasca ponašanja može samo dovesti do veoma ozbiljnih posljedica.

Ljubavna magija je zapravo jedna od najpopularnijih magičnih područja. 
Svako od nas želi da voli i da bude voljen. 
Nažalost, ponekad se dešava da voljena osoba ne reagira na nas. Poslije samostalnog neuspijelog pokušaja da se utječe na nastalu situaciju, osoba traži pomoć maga i ljubavne magije

Šta je ljubavna magija i ljubavni ritual?

Svaki urok a ujedno i ljubavni urok – je nasilje nad osobom. Ljubavni urok može imati negativan uticaj te njegovo djelovanje može odražava se ne samo na začarane, već ponekad i na njihovu obitelj i decu. Posljedice ljubavnog uroka su veoma slične po djelovanju na magičnu štetu, a ako se ne uklone mogu dovesti do teških posljedica. Mnogi ljudi, naručujući ljubavnu magiju kroz ljubavni ritual, žele da se naprave jake i moćne čini.
Ova vrsta ljubavnog rituala sadrži sve metode koje mag koristi kao određene efekte i čarolije u određenim danima i satima, i mjestu poznatom samo njemu. O svojim metodama mag ne govori nikome, čitav posao odrađuje sam. Radnim materijalom u ljubavnoj magiji koristi: fotografije, datume, imena, i namjenske materijale za izradu.

Problem je ukloniti takav ljubavni urok.

Dodatno nije preporučljivo da se samostalno upustite izvođenje ljubavne magije, jer u najboljem slučaju nećete uspijeti, a u najgorem slučaju – to može donijeti bijedu! 
Takođe, nije potrijebno niti da pokušavate da uklonite sa sebe ljubavne uroke. Takav ritual potrijebno je obaviti kod eksperta.

Uklanjanje ljubavnog uroka je složen proces, a glavni zadatak e ne samo uklanjanje uroka, već i da se uklone sve negativne posljedice i stavi odbrana od bilo kojeg sljedećeg magičnog napada.

Uvod u ljubavnu magiju

Da bi se čovjek bavio bilo kojim egzocizmom osnovno je da je spoznao sam sebe, spoznao svoje strasti i želje (svoje nefsove). Kada čovjek to spozna tada dobije duhovne vladare koji ga služe u nevidljivom svijetu.

Da bi savladao zle duhove moraš se osloniti na svoje znanje i poznavati božanske tajne i tvoji duhovni vladari moraju biti stalno u pripravnosti.

Duhovni vladari su dobili odobrenje od uzvišenog Boga radi svoje pokornosti, poniznosti, skrušenosti i radi tvoga velikog vjerovanja u Boga. Duhovni vladari često se pojavljuju kao kerubini i serafini .

Najčešće zli duhovi napadaju lijepe žene krupnih očiju, rumena lica jer se zli duh zaljubi u takvu ženu, počinje mijenjati dotadašnje navike i nastaju slijedeće promjene:

- Ne osjeća potrebu kontakta niti s jednim tjelesnim muškarcem,
- Počinje biti hladna u spolnom odnosu sa tjelesnim muškarcem,
- U snu ima spolni odnos sa muškom osobom koju pozna ili ne pozna,
- Najčešće izbjegava društvo,po noći se često budi preznojena,
- Budi se jako umorna, neispavana i iscrpljena...

To su samo neki od simptoma opsjednute žene koja ima ljubavnu magiju.

Ljubavna magija

Ljubav pripada kategoriji najvećih
vrijednosti življenja. Međutim, u današnje vrijeme ljudima je posebno teško da pronađu jedni druge ali i da očuvaju i zadrže postojećemeđusobne osjećaje.

Ljubavna magija je najpopularniji ritual, ali čije ostvarenje je jedino uspiješno uz pomoć maga.
Ljubav može da se rodi pod ljubavnom magijom

Ljubavna magija – to je šansa pružena čovjeku da bude sretan, da se dobije na vremenu potrebnom da osnaži ili obnovi odnosa sa voljenom osobom.

Razlika od rituala ljubavne magije koje bi napravili sami ili eventualno uz pomoć raznih šarlatana ili s druge strane ljubavna magija duhovne iskusne osobe je orgomna.

Osim toga prije nego što odlučite o sudjelovanju u ljubavnoj magiji, morate dobro razmisliti i znati da ne postoje potpuno sigurne i nevine čari. Odgovornost za njih će biti ne samo na osobi kojoj ste se povjerili, već i na vama.

Ljubavna magija – nije jedini način da se pronađe i vrati ljubav.

Možete da bez opterečenja iskoristite posebne duhovne rituale ljubavne magije. Oni su bezopasni i efikasni, pod uslovom da ih će napraviti duhovno iskusna osoba.

Dakle, ako želite da napravite bezopasnu ljubavnu magiju, logično riješenje bi bilo da potražite pomoć iskusne duhovne osobe koji će vam pomoći da budete sretni i voljeni bez grijeha i štete za sebe.

Znakovi magične štete..uroka

Ako imate :

- Neobjašnjivi osjećaj da će se dogoditi nesreća, bijeda, misli o smrti.

- Nevolja, ponekad zadržavanje emocija, hladnoća u trbuhu, dobivanje ili gubljenje na težini, suzne oči, osjećaj prazne ili teškeglave, itd.

- Miris, bez vidljivog izvora ili promjena uobičajenih mirisa ili okusa.

- Slušanje neke buke, razgovora, glazbe, zvukova kojih nemaju izvor.

- Iznenadne šokantne situacije, nezadovoljstvo obitelji ili rodbinom.

- Neuspjeh u svim dijelovima života.

- Pronalaženje na neobičnim mjestima u kući ili stanu, na pragu: pijesak, zemlju, vodu, igle, komade tkanine, drveta, čuperak kose, konac, konopac sa čvorovima.

- Rušenje planova, promjena toka života.

- Kod žena na licu pojavljaju se tamne mrlje, a ljekarski nalazi su normalni.

- Ako se ženi prekine menstrualni ciklus duže vremena.

- Žena ne može da zatrudni, a sa medicinske strane sve je u redu.

- Ako se plašite ljudi ili strah kada ste sami u prostoriji.

- U crkvi vrištite, padate u nesvijest i osjećate se loše.

- Ako nosite križ oko vrata i nakon nekog vremena izgubite ga i ne možete da ga naći.

- Ako ne možete pogledati sebe u ogledalo zbog vrtoglavice i lošeg osjećaja.

- Unutar vašeg tijela može se čuti lajanje, mjaukanje itd.

- Ako pogledate na ikonu, ili križ, a unutar sebe istovremeno čujete psovku.

- Vi se panično bojite mirisa tamjana.

- Ako duže vrijeme imate stalni nedostatak energije, nemate želju da živite, da se krećete, da radite i u glavi imate misli na samoubojstvo.

- Pri molitvi zijevate.

- U vašem stanu ili kući su se pojavili u miševi, mravi ili drugi insekti velikom broju.

- Osjećaj da će se dogoditi nešto loše ili da će doći do nekih negativnih posljedica.

Ljubavni urok

Ponekad ne postoji način da vratite voljenu osobu. 
Ne pomažu niti savjeti prijatelja, niti razgovori s voljenom osobom, učinili ste sve, preispitali samog sebe, svoje osjećaje i osjećate da je potrebno poduzeti dodatne korake kako bi stekli novu priliku za vašu ljubav.

U tim slučajevima pomaže jedino – jaka ljubavna magija, snažni ljubavni rituali

Tom tehnikom ne barata svaka osoba koja se predstavlja kao mag. 
Da bi mogli napraviti jake cini ljubavne magije, morate potražiti osobu velike duhovne sposobnosti i apsolutne moći. 
Obično takva ljubavna magija djeluju na osobu odmah i u kratko vrijeme voljena osoba pojavljuje se opet u Vašem životu, oni djeluju na osobu dugo vrijeme i zasigurno ga vezuju sa naručitelja ljubavne magije

Ukloniti takvu jaku i snažnu ljubavnu magiju veoma je teško, a ponekad čak i nemoguće, a da biste uklonili takvu ljubavnu magiju morate potražiti iskusnu osobu tolike snage koja je veća od snaga osobe koja je napravila tu ljubavnu magiju. Uklanjanje jake ljubavne magije će zahtjevati napor i vrijeme, ali sa i ne garantiranim pozitivnim ishodom.

No i ako ste se ipak odlučili na ljubavni ritual kako bi Vam se napravila snažna ljubavna magija – prije toga, dobro razmislite, jer nakon toga do promjene će jako teško doći.

Ljubavna magija

Ahmad Muslim Naseer


Responses
The author has chosen not to show responses on this story. You can still respond by clicking the response bubble.