ICONOMI — Actualizari importante

Nu trece o zi, fara sa auzim cate ceva nou si interesant despre ICONOMI, proiectul care isi propune sa revolutioneze economia actuala. Dupa ce in articolul anterior v-am povestit despre participarea ICONOMI la conferinta internationala destinata dezvoltatorilor, si care se desfasoara in aceste zile in China, Devcon2, precum si despre evolutia Campaniei de Strangere de Fonduri (ICO) campanie desfasurata pe platforma https://ico.iconomi.net , astazi va voi prezenta cateva informatii noi si extrem de interesante.

In primul rand trebuie sa precizez ca ICO-ul ICONOMI se va termina in mai putin de 9 zile, dar probabil stiti deja acest lucru daca urmariti cronometrul postat pe platforma ICONOMI.

Cu putin timp in urma mi-a fost adus la cunostinta faptul ca ICONOMI a creat un feedback pozitiv la conferinta din China, iar co-fondatorul Tim Mitja Zagar, a declarat ca ICONOMI va accelera dezvoltarea proiectului dar mai ales faptul ca cei doi co-fondatori ai proiectului, prezenti la conferinta, au indentificat cateva oportunitati de investitii pentru Fondul ICONOMI.PERFORMANCE.

Cum era si de asteptat, prezenta la o conferinta de un asemenea calibru creaza noi oportunitati de a atrage investitori si nu numai, aducand beneficii atat proiectului in sine cat si participantilor la ICO.

A doua stire interesanta este aceea ca ICONOMI, atentie.. va avea un card de debit VISA, ei bine acest lucru este foarte imbucurator. Imaginati-va un card VISA alimentat non-stop din fondul dv-stra de investitii. Cardul va putea fi utilizat la toate bancomatele cu sigla VISA precum si la toate terminalele POS.

Mai mult decat atat, toti participantii la campania ICO ICONOMI, https://ico.iconomi.net, vor avea posibilitatea sa opteze pentru un card de debit exclusiv denumit “ICONOMI Founders’ Club”. Cardul va fi fara comisioane pentru investitorii care au investit o anumita suma, singura taxa pe care vor trebui sa o achite utilizatorii care au optat pentru card, fiind cea de transport. Acest lucru, spun dezvoltatorii proiectului ICONOMI este un gest de apreciere pentru contributia adusa la dezvoltarea proiectului. Viitorul suna bine!

Daca nu ati achizitionat token-uri ICONOMI, inca o puteti face accesand platforma pe care se desfasoara campania de strangere de fonduri.

ICOPkB4br8ZL0sdG9h44aWgfnikwbMy3b8eICONOMI

https://ico.iconomi.net

https://www.iconomi.net/ICONOMI_Whitepaper.pdf

https://www.iconomi.net/CoinFundsWhitepaper.pdf

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587736.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1594673.0

https://medium.com/iconominet

https://www.facebook.com/iconomi.net/

https://twitter.com/iconominet

https://www.linkedin.com/company/iconomi-entry-point-to-new-economy

https://telegram.me/iconomi

https://www.instagram.com/iconominet

https://iconominet.herokuapp.com/