ICONOMI, Platforma de servicii financiare pentru economia descentralizata.

ICONOMI este cea mai noua platforma descentralizata, sustinuta de tehnologia blockchain, care ofera servicii financiare. Momentan proiectul se afla in stagiul de dezvoltare, motiv pentru care dezvoltatorii au apelat la o strangere de fonduri, strangere de fonduri aflata in prezent in derulare pe site-ul platformei, https://ico.iconomi.net/

Proiectul prezinta de departe una dintre cele mai puternice idei din domeniul financiar si anume, o platforma de investitii sustinuta de tehnologia blockchain.

Scopul proiectului este de a oferi oportunitati investitotilor care doresc sa investeasca in crypto-monede, garantand, spun ei, o rata scazuta de pierderi si castiguri mari.

ICONOMI face legatura dintre economia veche si economia noua. Vorbind pe limba economiei vechi si actionand dupa standardele celei noi, administrarea transparenta a platformei ICONOMI este asigurata de respectarea legislatiei UE precum si de respectarea legislatiilor institutiilor de reglementare financiara.

ICONOMI asigura o oportunitate pentru marii investitori si nu numai, creand un cadru propice pentru realizarea de castiguri insemnate, imposibile in economia veche. Noile instrumente de dezvoltare financiara puse la dispozitia investitorilor de catre ICONOMI, vor directiona persoanele care doresc sa investeasca in crypto-monede si tehnologia blockchain, atragand capitalul intr-o economie perfect descentralizata.

ICONOMI pune la dispozitia investitorilor trei instrumente noi de administrare financiara.

FONDUL ICONOMI.INDEX va reflecta dezvoltarea pietelor de crypto-monede credibile. Este administrat transparent si va putea fi tranzactionat pe Casele de Schimb . FONDUL va oferi posibilitatea de tranzactionare a mai multor monede cu potential ridicat cum ar fi , Bitcoin-ul, Ethereum, Lisk, Steem precum si alte monede si active financiare care si-au demonstrat de-a lungul timpului valoare financiara si dezvoltarea continua adoptand tehnologii noi din domeniul blockchain.

FONDUL ICONOMI.PERFORMANCE are ca scop multiplicarea investitiei realizata de catre investitori. Fondul va fi administrat constant de catre o echipa de experti activi angajata de catre ICONOMI. Echipa va analiza si va cauta noi oportunitati de investitii aflate in stagiile timpurii precum ar fi, Strangeri de Fonduri, Oferta Initiala Publica, mici companii, start-up-uri etc..Prin acest instrument nou de administrare financiara, spun dezvoltatorii proiectului, orice persoana/investitor interesat poate sa participe fara prea multe batai de cap in campanii de Strangeri de Fonduri sau Oferte Initiale Publice.

Fondul Deschis de Administrare ICONOMI (OFM) practic reprezinta platforma de tranzactionare pusa la dispozitie de catre ICONOMI, celor care vor sa tranzactioneze monede si active financiare. Este un instrument financiar nou care se adreseaza in mare masura persoanelor care au o oarecare experienta in domeniul fondurilor de investitii financiare. Chiar si investitorii mici pot sa investeasca fara nicio problema, fondul oferind un ansamblu clar si transparent privind gestionarea fondurilor si utilizarea lor.

Acest instrument nou de gestionare a fondurilor de investitii financiare numit OFM, va crea perturbari serioase in industria actuala de administrare a activelor financiare. Ramane de vazut care va fi impactul asupra actualelor piete de investitii precum si care va fi beneficiul major adus de economia descentralizata.

Campania de Strangere de Fonduri ICONOMI

Pentru ca tot am pomenit de etapa curenta, si anume Strangerea de Fonduri aflata in derulare pe platforma https://ico.iconomi.net , Voi incerca sa ofer cateva detalii despre ce presupune aceasta strangere de fonduri.

In primul rand trebuiesc precizate urmatoarele: Campania de Strangere de Fonduri are un prag minim care trebuie atins pentru ca proiectul sa treaca la urmatoarea faza de dezvoltare.

Acest prag este de 2000 BTC! Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite, asa am facut si eu… cat?!! 2000? Tineti-va bine…..

Campania de Strangere de Fonduri a inceput pe data de 25 August 2016

Pentru prima saptamana de participare, oferea investitorilor un bonus de 15% la suma investita. Fondurile colectate in mai putin de o saptamana au depasit suma de 1217 BTC investiti pana in prezent!

Campania de strangere de fonduri se va incheia in data de 29 Septembrie 2016 la ora 20.00 UTC

Personal consider, la cum decurg lucrurile pana in prezent, ca acest prag minim de 2000 BTC va fi atins in cursul urmatoarei saptamani ( a doua saptamana de strangere de fonduri)

Orice persoana care doreste sa participe in campania de strangere de fonduri trebuie sa isi creeze un cont pe platforma https://ico.iconomi.net De asemenea crearea unui cont pe platforma este necesara si in cazul persoanelor care doresc sa participe in Campania de Recompense, insa despre acest lucru voi scrie putin mai traziu.

De asemenea un alt lucru interesant este ca token-urile ICN pot fi achizitionate folosind

o multitudine de monede nationale precum si crypto-monede.

Crypto-monede — BTC, ETH, LSK,

Monede nationale — EUR, USD, CNY, JPY, CZK, RON, HRK, CAD, AUD, GBP, DKK, NOK, SEK, CHF, RUB, HUF, PLN, XDR si TRY

De asemenea ICONIMI ofera un sistem de bonificatie saptamanala procentuala dupa cum urmeaza:

Pentru prima saptamana de strangeri de fonduri bonusul oferit este de 15% dupa care scade la 10% , 5% si in final pentru ultimele 2 saptamani bonusul fiind de 0%.

Token-urile ICONOMI au abrevierea ICN

Cantitatea totala de token-uri ICONIMI este de 100 milioane unitati, din care:

85 milioane de unitati sunt rezervate pentru Campania de Strangere de Fonduri deci cu alte cuvinte, 85 de milioane de token-uri ICN vor fi puse la vanzare la un pret direct proportional cu suma investita.

2 milioane de unitati sunt rezervate pentru promovare si recompense.

8 milioane de unitati sunt rezervate pentru echipa de dezvoltare a proiectului

3 milioane de unitati sunt rezervate pentru viitoarea echipa ( probabil ca vor avea nevoie de o echipa mai numeroasa)

Mai multe detalii puteti afla citind Fisa Tehnica pusa la dispozitie de echipa ICONIMI:

https://www.iconomi.net/CoinFundsWhitepaper.pdf

Pentru cei interesati de recompensele oferite de ICONOMI, pot spune ca acestea sunt foarte atragatoare si pot aduce castiguri insemnate de token-uri ICN

ICONOMI ofera in acest moment urmatoarele recompense:

Traduceri, Semnaturi pe forumul https://bitcointalk.org/index.php?topic=1587736.0 , Twitter, Facebook, Blog, Abonare Stiri.

Detaliile si explicatiile recompenselor oferite de ICONOMI pot fi citite aici:

https://medium.com/iconominet/ico-bounties-ea2922888b85#.6qjkifp33

In concluzie, urmarind cu mare interes majoritatea Ofertelor Initiale Publice (ICO) si a Campaniilor de Stragnere de Fonduri, pot spune cu certitudine ca acest proiect ma incantat si sunt increzator in susccesul pe care Proiectul ICONOMI il va dobandi in timp.

Pe de alta parte increderea investitorilor, pare sa fie destul de mare, mai ales ca ICONOMI a ales sa colaboreze cu Servicii de Escrow, cu o reputatie excelenta atata in trecut cat si in prezent.

Acestea fiind spuse, sper ca acest proiect sa aduca bucurii si beneficii tuturor celor care au participat, participa si vor participa, intr-o forma sau alta, la dezvoltarea lui.

ICOPkB4br8ZL0sdG9h44aWgfnikwbMy3b8eICONOMI

Alte link-uri utile despre Proiectul ICONOMI:

ico.iconomi.net

https://www.facebook.com/iconomi.net/

https://twitter.com/iconominet

https://www.linkedin.com/company/iconomi-entry-point-to-new-economy

https://telegram.me/iconomi

https://www.instagram.com/iconominet

https://medium.com/iconominet