Eu cred ca fiecare stie cand sa mearga la medic. Si chiar daca e dintr-un impuls ipohondric, tot e bine. Wanna hear a little secret? Eu asa m-am vindecat de jumatate din avanturile de anxietate hypochondria-based: “m-am” analizat de m-a luat naiba. RMN, EKG, Doppler, TSH, you name it. Si daca asta ajuta, sigur, cu atat mai mult cu cat niciodata nu strica sa-ti faci niste controale amanuntite. N-ai decat de castigat. Dar again: cuvantul specialistului, nu al world wide web-ului.
Care-i faza cu depresia?
Alexandra Adam
91

Comentariu la articolul: Care-i faza cu depresia? de Alexandra Adam

Și dacă dai o grămadă de bani și afli că ai nu știu ce, iar după luni de analize și medicamente: „ops, a încurcat tanti borcanele. Tu ești sănătos. Alt Rotaru are nu știu ce”. Sau orice altă porcărie care se poate întâmpla în spitalele din România.

Și spun asta nu din povești din popor sau nu știu ce forum-uri dubioase. Spun asta pentru că în 20 și ceva de ani de când mama mea lucrează în spital, am auzit toate poveștile posibile. Are pe undeva un blog anonim unde mai povestea chestii. :)

Și nu e normal ca doctorul să recomande să faci toate testele. La fel cum preotul vrea să vii în fiecare duminică la biserică și mecanicul auto nu știe care e problema și “vrea să mai facă niște teste”.

Și nu scriu rândurile astea cu răutate. Îmi place mult ce ai scris aici și am învățat multe din acest text.

Și pentru că Nimeni Altu are franjuri (video):

„Am trecut prin perioade, mulți nu le-au trecut
Am trecut peste depresii, mulți nu le-au avut
Am trecut de mult prin foc, mulți nu l-au aprins
Acum a rămas doar jar, restu s-au stins”
– Franjuri

Să mai scrii. Că îmi place cum scriu scorpionii. :)

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.