Dy pyetje të vështira…

Viti që po mbyllet ka qenë i bollshëm me ngjarje të mëdha, por nuk është e lehtë të përcaktosh se cila ka qenë ngjarja më e madhe këtë vit. Ndaj po kërkoj ndihmën tuaj.

Pyetja e parë: cilën nga ngjarjet e mëposhtme konsideroni më të rëndësishme për 2016-tën?

- Zgjedhjen e Donald Trump-it president të SHBA-së?

- Largimin e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Europian? Brexit.

- Shpalljen shenjtore të Nënë Terezës!

- Pjesëmarrjen e Shqipërisë në finalen e Kampionatit Europian të futbollit?

- Ndryshimet kushtetuese për reformën në Drejtësi?

- Zgjedhjet në Dibër dhe Kolonjë?

- Shpërthimin e samsung galaxi note 7?

- Mundësinë që facebook të jep për të transmetuar live?

- Takimin e parë të liderit të kishës katolike më liderin e kishës orthodokse ruse?

- Atentatet me bomba në Bruksel?

- Dënimin e Radovan Karaxhic nga gjykata ndërkombëtare e krimeve të luftës me 40 vjet burg për genocidin në Bosnjë?

- Botimin e Panama papers — publikimi llogarive të 214 000 kompani off shore, identitet e aksionerëve dhe drejtorëve përfshi dhe personalitet dhe kryetarë shtetesh!

- Lojërat Olimpike verore në Brazil?

- Tentativa për grusht shteti në Turqi?

- Kthimi i dy pikturave të vjedhura të Van Gogh me vlerë mbi 100 milionë dollarë

…Lista është e gjatë dhe më mirë kalojmë te pyetja e dytë:

- Cilin vendim të qeverisë shqiptare konsideroni si më pozitivin për shqiptarët gjatë 2016-tës?

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.