Bancor și TokenCard își anunță parteneriatul

Suntem deosebit de încântați să anunțăm parteneriatul între TokenCard , primul contract smart cu carduri de debit , și Bancor primul protocol de vînzare/cumpărare de smart tokeni. Parteneriatul va permite tokenilor smart să fie folosiți cu TokenCards, și le va oferi TokenCards utilizatorilor Bancor care vor folosi și emite tokeni smart care să funcționeze pe cardul de debit VISA TokenCard.

“Acesta este parteneriatul perfect pentru că TokenCard oferă o soluție ca tokeni Ethereum să fie folosiți în comerțul din lumea reală, și Bancor aduce abilitatea de a emite astfel de tokeni lichizi chiar de către utilizatorul final. Amândouă companiile cât și clienții lor vor beneficia de conexiuni foarte puternice atât în noul tip de model economic cât și în cel tradițional” a spus Mel Gelderman, CEO la TokenCard.

Guy Benartzi, CEO la Bancor a adăugat că “unul din cazurile care ne face foarte entuziaști că pot fi folosiți smart tokenii îl reprezintă monezile locale, care pot avea lichiditate continuă în raport cu alte monezi crypto mulțumită protocolului Bancor. Ce ar putea fi mai bun decât a câștiga în tokeni comunitari și a avea posibilitatea de a îi cheltui imediat la cea mai apropiată alimentară? TokenCard-ul vine ca o completare naturală a efectului în timp monezilor ERC20 create de useri pe careBancor le facilitează.”

Amândoua companiile fac luna aceasta strangeri de fonduri și își vor anunța în detaliu parteneriatul în săptămânile care urmează.